Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017

ΑΥΣΤΡΙΑΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΣΚΙΩΔΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΗΠΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΑΡΑΧΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΑΘΕΙΑΣ.

Φωτογραφία του Οδυσσέας Ανδρούτσος.

Από το 2004 μέχρι και σήμερα,
έχουν φτάσει στην Ελλάδα 5.500.000 λαθρομετανάστες (!!!)
Σε αποκαλύψεις προχώρησε στέλεχος της αυστριακών υπηρεσιών ασφάλειας του υπουργείου Άμυνας, αναφορικά με το ποιοι ενορχηστρώνουν, διευθύνουν και χρηματοδοτούν τα κυκλώματα παράνομης μετανάστευσης από την Αφρική και την Μέση ανατολή προς την Ευρώπη.
Το αυστριακό γραφείου άμυνας (Heeresnachrichtenam-Army Intelligence Office) το οποίο είναι επιφορτισμένο με την εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια της χώρας και υπάγεται στο υπουργείο Άμυνας, αναφέρει πως... από τις έρευνες που έχουν πραγματοποιήσει οι υπηρεσίες, υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι συγκεκριμένες ομάδες στις ΗΠΑ πληρώνουν τους επιχειρηματίες που διακινούν λαθρομετανάστες, έτσι, ώστε αυτοί να φέρουν όλο και περισσότερους προς την Ευρώπη.
«Οι διακινητές απαιτούν μεγάλα ποσά για να φέρνουν λαθρομετανάστες στην Ευρώπη.
Οι παράνομοι μετανάστες είναι φτωχοί παρόλα αυτά οι διακινητές απαιτούν ποσά της τάξης των 5000, 7000 έως και 14000 € κατά περίπτωση για να τους μεταφέρουν», είπε το στέλεχος των αυστριακών μυστικών υπηρεσιών μιλώντας στην ιστοσελίδα Info-Direkt.at για να συμπληρώσει:
«Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι οργανισμοί από τις ΗΠΑ έχουν δημιουργήσει ένα οικονομικό σύμπλεγμα για την χρηματοδότηση των κυκλωμάτων διακίνησης προσφέροντας μεγάλα ποσά στους διακινητές» λέει ακόμη η ανώνυμη πηγή από το υπουργείο Άμυνας για να προσθέσει:«Κανένας πρόσφυγας από την Β. Αφρική ή τη Μέση ανατολή δεν έχει 11.000 ευρώ για να έρθει στην Ευρώπη και κανείς ποτέ δεν ρωτά από πού έρχονται τα χρήματα αυτά».
Ο ίδιος επισημαίνει πως υπάρχει αυστηρό blackout από όλα τα μαζικά μέσα ενημέρωσης MSM(main stream media) στο πως Αφρικανοί και μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες από τη Μ. Ανατολή είναι ικανοί να πληρώνουν τα απαιτούμενα ποσά στους διακινητές.
Πολλοί εκτιμούν πως τα κέντρα στις ΗΠΑ εργάζονται από κοινού τόσο με τη Ντόχα όσο και με το Ριάντ, έτσι ώστε να προωθήσουν όλο και περισσότερους λαθρομετανάστες στην Ευρώπη, αλλά ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Το πώς γίνεται η κατανομή των κονδυλίων είναι μια πραγματικά δαιδαλώδης διαδικασία.
Τα χρήματα φυσικά δεν πηγαίνουν απευθείας στους διακινητές, αλλ' ακολουθούν μια δαιδαλώδη διαδρομή μέσα από ΜΚΟ κ από εταιρείες off shore. οι οποίες συνεργάζονται με εγκεφάλους διακινητές, οι όποιοι στη συνέχεια δίνουν τα ποσά στους «ανεξάρτητους» διακινητές.
Μέσα σε όλη αυτή την διαδικασία εμπλέκεται και η Άγκυρα, η οποία σε συνεργασία με το Ριάντ απαιτούν από την Ελλάδα το κτίσιμο τζαμιών, έτσι ώστε να εξυπηρετούν τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Wikipedia immigration to Greece από το 2004 μέχρι και σήμερα, έχουν φτάσει στην Ελλάδα 4.400.000 λαθρομετανάστες(!!!) το σημαντικότερο ποσοστό των οποίων, εξακολουθεί να βρίσκεται στη χώρα.
Σε κάθε περίπτωση τα κυκλώματα διακίνησης είναι η μία παράμετρος.
Η άλλη είναι τα κέντρα που θέλουν την πλημμυρίδα αυτή των μουσουλμάνων να πνίξει κυριολεκτικά την Ελλάδα και την Ευρώπη μαζί.
Η Ελλάδα, κινούμενη χωρίς καμία επαφή με την πραγματικότητα, ακολουθεί την πολιτική των ανοικτών συνόρων μέχρι τελικής πτώσης.-
Οδυσσέας Ανδρούτσος
https://www.facebook.com/saesydo/posts/1667730449927678