Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017

"ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ" - ΒΑΣΙΛΗΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΏ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΉΣΕΙΣ ΕΔΏ ΣΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ. ΚΆΠΟΙΟΙ ΥΠΈΡ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΕΔΑΦΙΑ ΤΗΣ "ΑΓΙΑΣ" ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΙΜΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΠΑΠΠΑ ΤΗΣ ΕΝΝΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ.
ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΙΚΡΆΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ
ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΊΘΕΝΤΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΆΛΛΟΥΣ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΥΝΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΥΘΕΙΣΜΟΥ Η ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΡΕΦΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΙΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ Η ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΑΡΧΗ ΜΕ ΠΟΝΗΡΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΒΟΥΛΕΣ ΜΑΖΕΣ.
ΤΕΤΟΙΑ ΙΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ , ΠΌΤΕ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ,. ΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΞΕΤΥΛΊΓΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΟΙΠΌΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ.
ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕΛΕΤΉΣΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΊΟΥ.
ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΎΔΟΣ.
Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΥΘΕΙΣΜΟΣ ΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΟΧΗ. ΑΥΤΟ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΗ ΠΗΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΑΥΤΟ.
ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΨΕΥΣΘΗ ΠΥΓΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ ΡΩΜΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ, ΔΙΑΣΩΖΕΤΑΙ ΑΤΌΦΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ. ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΩΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΟΛΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΩΣ ΕΔΙΚΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΡΩΜΑΙΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡΩΝ. ΤΑ ΕΔΙΚΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΑ , ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΘΕΙΣΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ, ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΓΙΑ ΑΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΠΤΙΣΘΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΤΑ ΤΕΚΝΑ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΘΕΙΣΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΕΝΩΝ, ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΩΝ ΝΗΠΙΩΝ, ΤΟΝ ΣΥΣΤΙΜΑΤΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΜΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ "ΘΕΟΔΩΣΙΑΝΟ ΚΩΔΙΚΑ CODEX THEODOSIANUS" MΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΥ "ΝΕΑΡΕΣ"
ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΟΥ .....ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΘΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ.
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΦΩΤΙΣΤΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΑΣ ΤΕΛΙΚΑ
"ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ"
ΒΑΣΙΛΗΣ
Vasilis Marinis Tasiopoulos