Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ Με ΕΝΑ νόμο και ΕΝΑ άρθρο οι ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!


Ψηφίστηκε με 229 ψήφους του αντισυνταγματικού τόξου το Μνημόνιο της Αριστεράς - Μόνη Εθνική Αντίσταση η Χρυσή Αυγή!

Η προδοσία της θέλησης του Ελληνικού Λαού συντελέστηκε με την σύμπραξη σύσσωμου του «δημοκρατικού» τόξου, της συγκυβέρνησης δηλαδή Σύριζα-ΑΝΕΛ και των μνημονιακών συνεταίρων ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού.
Η εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας, η υπαγωγή της χώρας στο αγγλικό δίκαιο, η καταλήστευση των Ελλήνων από τους διεθνείς τοκογλύφους και η υποθήκευση των πλουτοπαραγωγικών γραμμών της Ελλάδος, είναι αιτίες διαρκούς και αδιάκοπης Εθνικής Αντίστασης, έναντι οιουδήποτε τιμήματος.
Τα ψέματα έχουν πλέον τελειώσει, μαζί με τις κάλπικες υποσχέσεις της ψοφοδεξιάς και της αριστεράς. Η Χρυσή Αυγή, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, είναι η τελευταία ελπίδα ενός Έθνους περήφανου, που αγωνίζεται για την Ελευθερία του.
Ούτε βήμα πίσω στον Αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία και Κοινωνική Δικαιοσύνη. Ψηλά τις Σημαίες Έλληνες, η Νίκη θα είναι Δική μας!  ΠΗΓΗ
Με ένα νόμο και ένα άρθρο ψηφίζουν το Μνημόνιο της Αριστεράς οι πολιτικάντηδες

Τελείωσε επιτέλους η μετάλλαξη του Σύριζα και των Ανέλ σε πασοκονουδούλα. Το νομοσχέδιο που θα πλήξει βαρύτατα τον Ελληνισμό αρχικά κατατέθηκε σε 6 άρθρα. Αυτά τα έξι άρθρα έγιναν 2 και εν τέλει τώρα γίνανε «ένας νόμος με ένα άρθρο», ώστε να μην υπάρχουν, στο μέτρο του δυνατού, διαρροές και να ψηφίσουν άπαντες το νέο μνημόνιο.
Το εντυπωσιακό της όλης υποθέσεως είναι ότι αυτή η αλλαγή έγινε μετά από αίτημα των ΑΝΕΛ. Συγκεκριμένα, το πρωί οι ΑΝΕΛ είχαν δηλώσει ότι θα καταψηφίσουν το πρώτο άρθρο που περιέγραφε την συμφωνία, η οποία επήλθε στη Σύνοδο Κορυφής, και το δεύτερο άρθρο περιείχε τα μέτρα του πολυνομοσχεδίου. Εν τέλει κατά τη διάρκεια της επιτροπής, οι ΑΝΕΛ ζήτησαν να αποσυρθεί το άρθρο που είχαν δηλώσει ότι δεν θα ψήφιζαν και να ενταχθεί στην αιτιολογική έκθεση, έτσι ώστε να μπορέσουν να το ψηφίσουν χωρίς προβλήματα.
Οι Σανέλ ξεκίνησαν την πορεία τους με τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, συνέχισαν με τα νομοσχέδια που έρχονται νύχτα στη Βουλή και τώρα περνάνε Μνημόνια με ένα νόμο και ένα άρθρο. Αν μη τι άλλο, αποδεικνύονται πολύ καλοί μαθητές της μνημονιακής τακτικής.  ΠΗΓΗ


Η κυβέρνηση των «νενέκων» εκτίμησε την εθνική κυριαρχία στα 50 δισ. ευρώ
Η παλαιά γνωστή ιαχή των μπολσεβίκων «όλη η εξουσία στα Σοβιέτ», πολεμική κραυγή που σε διάφορες παραλλαγές την έχουν βροντοφωνάξει κατά περιόδους όλοι οι αριστεροί που απαρτίζουν την σημερινή κυβέρνηση, στην καινούρια της νεοφιλελεύθερη έκδοση έχει μεταλλαχτεί από τους ίδιους αριστερούς στο σύνθημα «όλη η εξουσία στο σιωνιστικό κεφάλαιο».
Σύμφωνα με το νέο οικονομικό δόγμα της Αριστεράς, ο λαός δημιουργεί υπεραξίες οι οποίες πρέπει να διαμοιράζονται μέχρι τελευταίου σεντ και χωρίς κανένα έλεγχο στο μεγάλο κεφάλαιο και στους σιωνιστές τραπεζίτες. Οι λακέδες της γραφειοκρατίας των Βρυξελλών, οι νονοί της Ουάσιγκτον και του Βερολίνου μαζί με τους ντόπιους νενέκους με μια σπάνια ειλικρίνεια έδειξαν σε ποιους έχουν πιστή αφοσίωση, ήτοι όχι στους λαούς που τους επέλεξαν, αλλά στην ολιγαρχία του μεγάλου κεφαλαίου. Αυτή την ολιγαρχία η οποία για 50 δισ. ευρώ αγοράζει όλη την κινητή και ακίνητη περιουσία του ελληνικού κράτους (υδρογονάνθρακες, σπάνια ορυκτά-μεταλλεύματα, λιμάνια, αεροδρόμια, στρατόπεδα, τηλεπικοινωνίες και άλλα).
Με την ψήφιση του τρίτου-αριστερού μνημονίου ο ελληνικός λαός παραδίδει τα τελευταία ψήγματα αξιοπρέπειας και ελευθερίας του σε μια κλίκα παρασίτων και μαφιόζων του μεγάλου κεφαλαίου, με την συγκατάθεση και συμπαράσταση των νενέκων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και των υπολοίπων προδοτών του «δημοκρατικού τόξου». Όποιος λαός έχει τέτοια κυβέρνηση και τέτοιους συμμάχους δεν χρειάζεται εχθρούς.
Γ. Λιναρδής
* Ο Δημήτριος Νενέκος ήταν οπλαρχηγός της Επαρχίας Πατρών κατά την Επανάσταση του 1821. Ήταν αρβανίτικης καταγωγής  από το χωριό Ζουμπάτα (σήμερα Πηγή). Κατά τα πρώτα χρόνια της Επανάστασης  αγωνίστηκε πιστά και με ανδρεία τόσο στις μάχες στην Πελοπόννησο, όσο και στην Δυτική Στερεά Ελλάδα. Κατά την εκστρατεία όμως του Ιμπραήμ Πασά το 1825, δελεάστηκε από υλικά ανταλλάγματα και μετατράπηκε σε συνειδητό προδότη της Επανάστασης. Έμεινε πιστός μέχρι τέλους στη συμμαχία του με τον Ιμπραήμ. Ο Νενέκος εκτελέστηκε το 1828 από τον Αθανάσιο Σαγιά κατόπιν εντολής του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.  ΠΗΓΗ


109 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του Σύριζα δεν κατάλαβαν ότι ο Τσίπρας ήθελε «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα

Το γεγονός ότι ο Τσίπρας ήθελε επικράτηση του «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα, το ξέρουν πλέον και οι πέτρες. Η Χρυσή Αυγή το ανέφερε πρώτη και στη συνέχεια η είδηση άρχισε να μεταδίδεται στο εξωτερικό. Αμέσως μετά το παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Τσίπρας στην ομιλία του στην Ευρωβουλή, αλλά και τον «κάρφωσε» ετεροχρονισμένα ο Βαρουφάκης.

Πρόκειται, δηλαδή, για ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός που δεν επιδέχεται καν συζήτησης. Ο Τσίπρας ήθελε επικράτηση του «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα, ώστε να φορτώσει τις ευθύνες για την υπογραφή του βαρύτατου μνημονίου στον Ελληνικό Λαό. Για να μπορεί να παριστάνει τον αντιμνημονιακό, την ίδια ώρα που θα έχει υπογράψει το επαχθέστερο μνημόνιο.
Αυτή την απλή αλήθεια που, επαναλαμβάνουμε, έχει ομολογήσει ο πρωθυπουργός, δεν έχουν καταφέρει να την κατανοήσουν 109 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του Σύριζα. Κοινώς, 109 (παραπάνω από τα μισά δηλαδή) μέλη της ΚΕ του Σύριζα είναι πολιτικώς ηλίθιοι και δεν κατάλαβαν το προφανές πολιτικό παιχνίδι του προέδρου τους.
Ή ακόμα χειρότερα, παριστάνουν τους ηλίθιους, νομίζοντας ότι μπορούν να κοροϊδέψουν τον Ελληνικό Λαό!
Απόσπασμα της καταγέλαστης επιστολής τους προς τον πρωθυπουργό«Αντιλαμβανόμαστε τις ασφυκτικές πιέσεις που ασκήθηκαν στην ελληνική πλευρά, παρά ταύτα θεωρούμε ότι το παλλαϊκό περήφανο ΟΧΙ στο δημοψήφισμα δεν επιτρέπει στην κυβέρνηση να υποκύψει στα εκβιαστικά τελεσίγραφα των δανειστών. Η συμφωνία αυτή δεν είναι συμβατή με τις ιδέες και τις αρχές της αριστεράς, κυρίως, όμως, με τις ανάγκες των λαϊκών στρωμάτων. Η πρόταση αυτή δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τον κόσμο και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ».