Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Καλώς ηρθάτε ¨"νέοι κατακτητές".... Ιδού οι “κακουχίες” των λαθρομεταναστών

Αποτέλεσμα εικόνας για πραγματικοι προσφυγες


Τρεις μαντράχαλοι ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό, με αμφίεση που παραπέμπει σε λουόμενους ευρισκόμενους σε παραλία την θερινή περίοδο, ενώ ένας απ’ αυτούς είναι τόσο… ταλαιπωρημένος ώστε τραβάει και μια σέλφι με την αριστερή γροθιά σφιγμένη, έτσι για να υπάρχει και το στοιχείο της… «ταξικής πάλης».

Αν τέτοιου είδους φωτογραφίες θεωρούν κάποιοι ότι παραπέμπουν σε «δραματική ανθρώπινη περιπέτεια» και «βαθύ τραύμα», τότε οι λέξεις έχουν χάσει την αληθινή ερμηνευτική τους ιδιότητα. Συν τοις άλλοις, αποτελούν και βαθύτατη προσβολή στους αληθινούς πρόσφυγες, οι οποίοι όντως αφήνουν τα πάντα πίσω τους και φεύγουν μακριά από την δίνη του πολέμου που μαστίζει την Πατρίδα τους. (ΥΓ. ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ: Μιλάμε για τους αληθινούς Παλαιστίνιους- Σύριους οι οποίοι είναι οι μόνοι ίσως που έχουν πραγματικά αντιταχθεί στην ΝΤΠ... και οι οποίοι πραγματικά σπανίζουν ως πρόσφυγες διότι παραμένουν ΕΚΕΙ και συνεχίζουν να πολεμούν.... άνδρες και γυναίκες ΩΣ ΕΝΑ)

Με δεδομένο, όμως, ότι η αλαζονεία αποτελεί κυρίαρχο χαρακτηριστικό των κάθε είδους «αλληλέγγυων», καθώς και την προσβολή εκ μέρους τους της αληθινής έννοιας του όρου πρόσφυγας (σκεφτείτε την εικόνα των κατατρεγμένων Ελλήνων του 1922 με τους σημερινούς περιχαρείς  και κάντε σύγκριση), η συστηματική παραπληροφόρηση θα συνεχίζει να υφίσταται.

Μια τέτοια φωτογραφία ισούται με χίλιες (και περισσότερες) λέξεις για το επιτήδειο ανακάτεμα προσφύγων και «προσφύγων».  

Συνέχεια στο : https://ori81ori.blogspot.gr/2017/06/welcome-new-conquerors-here-are.html