Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΗΣΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΑΤΕΡΕΣ.

Φωτογραφία του Ιωαννης Θεοδωροπουλος.
Φωτογραφία του Ιωαννης Θεοδωροπουλος.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΗΣΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΑΤΕΡΕΣ.
Μερικοί διαμαρτύρονται γιατί αποκαλούμε τους ορθόδοξους χριστιανούς Εβραιοχριστιανούς .
 Δεν είναι μόνο το «προπατόρων ήμων Αβρααμ, Ισαακ, και Ιακώβ» που μας διατυμπανίζουν και μας έχουν ζαλίσει τα Α……α, αν πάτε σε κάποιο γάμο στην εκκλησία και δώστε βάση στα ψαλλόμενα, γιατί συνήθως κανείς δεν ακροάται τι ψέλνουν οι παπάδες, θα ακούσετε τους παπάδες να ομολογούν ότι είμαστε απόγονοι των Εβραίων.
Παραθέτω ολόκληρο απόσπασμα:
Ακολουθία του Γάμου αναφέρει «Ευλόγησον αυτούς, Κύριε ο Θεός Ημών, ως ευλόγησας τον Αβραάμ και την Σάρραν. Ευλόγησον αυτούς, Κύριε ο Θεός Ημών, ως ευλόγησας τον Ισαάκ και την Ρεβέκκαν. Ευλόγησον αυτούς, Κύριε ο Θεός Ημών, ως ευλόγησας τον Ιακώβ και πάντας τους πατριάρχας. Ευλόγησον αυτούς, Κύριε ο Θεός Ημών, ως ευλόγησας τον Ιωσήφ και την Ασυνέθ. Ευλόγησον αυτούς, Κύριε ο Θεός Ημών, ως ευλόγησας τον Ιωακείμ και την Άνναν.
Ευλόγησον αυτούς, Κύριε ο Θεός Ημών, ως ευλόγησας τον Ζαχαρίαν και Ελισάβετ.
Διαφύλαξον αυτούς, Κύριε ο Θεός ημών, ως διεφύλαξας τον Νώε εν τη κιβωτώ.
Διαφύλαξον αυτούς, Κύριε ο Θεός ημών, ως διεφύλαξας τον Ιωνάν εν τη κοιλία του κήτους ...;Μνημόνευσον αυτών, Κύριε ο Θεός ημών, ως εμνημόνευσας του Ενώχ, του Σήμ, του Ηλία ...;».Και δεν νομίζω να υπάρχει Έλληνας που να μην γνωρίζει τη φράση ξεφτίλα για την Ελληνίδα η δε γυνή να φοβηται τον άνδρα όχι να τον σέβεται να τον φοβάται!!!
Όπως βλέπετε μας αραδιάζουν οι παπάδες όλο το Εβραϊκό σκυλολόϊ .
Τι έχετε να απαντήσετε;
Κάποιοι με κατακρίνουν γιατί τα έχω βάλει με τους χριστιανούς. Εδώ θέλω να διευκρινίσω ότι δεν τα βάζω με τον χριστιανισμό αλλά με τους χριστιανοπατέρες, γιατί αυτοί είναι υπεύθυνοι που αποδεκατίστηκε ο Ελληνικός πληθυσμός και διαπομπεύτηκε ο Ελληνικός πολιτισμός κατά τον μεσαίωνα, και μετά. Αν μας τον επέβαλαν δια του λόγου και της πειθούς, θα είχαμε αποφύγει τα παραπάνω. Τόσες και τόσες θρησκείες έχουν περάσει επάνω στη Γή, και μια παραπάνω ο Χριστιανισμός, τι πειράζει. Βεβαίως οι χριστιανοπατέρες υποστηρίζουν ότι αυτή είναι η αληθινή θρησκεία. Όμως εγώ τους ερωτώ; γεννηθήκαν στην Ελλάδα και είναι Ορθόδοξοι χριστιανοί. αν είχαν γεννηθεί στην Σαουδική Αραβία δα ήσαν μουσουλμάνοι αν είχαν γεννηθεί στις Ινδίες θα ήσαν Ινδουιστές, αν είχαν γεννηθεί στην Κίνα θα ήσαν Βουδιστές.
Αν ερωτήσεις κάποιον από τους παραπάνω πια είναι η αληθινή θρησκεία ο καθένας θα προσπαθήσει να μας πείσει ότι μόνο η δικιά του είναι η αληθινή. Όπως καταλαβαίνετε φίλοι μου «άνθρακες ο θησαυρός».
Εκείνο που μου προκαλεί θλίψη είναι ότι ενώ ζούμε την εποχή των επιτευγμάτων του ανθρωπίνου πνεύματος, που είναι τα θαύματα της επιστήμης και της τεχνολογίας, που τα βλέπουμε και τα απολαμβάνουμε, γιατί είναι γνήσια και όχι σκηνοθετημένα σαν της θρησκείας, πως είναι δυνατόν να υπάρχουν Έλληνες που είναι θιασώτες του μεσαιωνικού σκοταδισμού.
Δεν υπάρχει δικαιολογία σήμερα που η γνώση είναι τεράστια ελεύθερη και προσιτή για όλους.
Δυστυχώς ένα μεγάλο μέρος των Ελλήνων που το παίζουν και διαβασμένοι ξέχασαν τα μνημειώδη γραπτά που μας κληροδότησαν οι προγονοί μας, και αναγόρευσαν τις ραδιουργίες τις επιδιώξεις και τα παραμύθια των Εβραίων ως ιερά κείμενα.
Αγαπητοί φίλοι, προσπαθούμε να ξυπνήσουμε από το λήθαργο που έχουμε περιπέσει, από το πολύ κουτόχορτο που μας είχαν ταΐσει τα μαθητικά μας χρόνια.
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΔΙΑΛΑΛΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΗΣΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΑΤΕΡΕΣ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ. ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ.

Ιωαννης Θεοδωροπουλος