Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017

Γεμάτο το κινηματοθέατρο Αστόρια στο Ηράκλειο για τον Γιάνη Βαρουφάκη  
 
Γέμισαν οι Ηρακλειώτες το κινηματοθέατρο Αστόρια, που έσπευσαν να παρακολουθήσουν τον πρώην υπουργό Γιάνη Βαρουφάκη.
“Δεν είμαστε μόνοι! Να μην νιωθουμε απομονωμένοι” – είπε από το βήμα ο κ.Βαρουφάκης, στο πλαίσιο της ανοιχτής πολιτικής εκδήλωσης που διοργανώνει η τοπική κίνηση των φίλων του Κινήματος «DiEM25».
“Ηττηθήκαμε αλλά όπως και οι πρόγονοι μας, μου είχε πει ο Τόνι Μπεν … δεν υπάρχει τελική ήττα όπως και τελική νίκη. Ας πάψουμε να θρηνούμε την ήττα του του 2015 αλλά τον αγώνα που δίνουμε τωρα” – είπε ο πρώην υπουργός.
“Άλλη μια φορά θα αρνηθούν να κόψουν το χρέος”
Ο Γ.Βαρουφάκης ανέφερε πως το DIEM 25 ειναι το πρώτο διεθνές κίνημα που όπως είπε “διέσωσε το πνεύμα του δημοψηφίσματος του 2015″.
“Το κίνημα μας ετοιμάζει τη ρήξη με τη νέα ιερή συμμαχία του Eurogroup. Το αυριανό Γιούρογκρουπ για άλλη μια φορά θα αρνηθεί να κόψουν το χρέος της ρημάδας της Ελλάδας” – είπε, εξηγώντας ότι η λογική κατάληξη αυτής της αυριανής συνεδρίασης ειναι η ερημοποίηση της χώρας μας που θα αποτελεί … ένα καλό γηροκομείο για τους Βορειοευρωπαίους την ώρα που οι γέροντες μας θα πεθαίνουν και τα νιάτα αυτής της χώρας την εγκαταλείπουν.

http://agonaskritis.gr/%CE%B3%CE%B5%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B8%CE%AD%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF/