Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

ΕΟΡΤΗ ΘΕΡΙΝΟΥ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ - Κυριακη 25 Ιουνιου 2017 στις 12 το μεσημερι, στο ΑΛΣΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ στον Ολυμπο.Ο Πολιτιστικος συλλογος ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ ΠΥΡΦΟΡΟΣ καλει ολους τους φιλους και τα μελη του συλλογου στην τελετη θερινου ηλιοστασιου, που θα γινει την Κυριακη 25 Ιουνιου 2017 στις 12 το μεσημερι, στο ΑΛΣΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ στον Ολυμπο.
Μετα την τελετη θα ακολουθησει συμποσιο με εδεσματα, κρεατα που θα ψησουμε εκει, πιτες, γλυκα και αφθονο κρασι. Καθε προσφορα δικη σας ευπροσδεκτη.
Θα ακολουθησει η τελικη προβα προετοιμασιας για τα Προμηθεια στο φυσικο περιβαλλον.
Πιστοι στο χρεος μας θα τιμησουμε τους αθανατους Θεους με υμνους και σπονδες και θα χαιρετισουμε τον Απολλωνα στο μεγαλυτερο ταξιδι του.
Ελατε να χαρουμε την μεγαλυτερη μερα του χρονου, κατω απο το βλεμμα των μακαριων Θεων.
Ειστε ολοι προσκεκλημενοι.


 Γεωργία Αλτιντασιωτου

==========================================================================
 
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ 2017
Οι συναντήσεις προετοιμασίας για την διοργάνωση των Προμηθείων 2017
γίνονται καθημερινα στις 7 το απογευμα.
Χώρος: «Αίθουσα Παχτίτη» (SPIDER – ΒΑΝΑ ΠΑΧΤΙΤΗ)
Θερμαικού 17, στον 2ο οροφο, 150 μ. από το Αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ
Τέρμα λεωφορείων Σταυρουπόλεως, Θεσσαλονίκη
Με το αστικό λεωφορείο: Νο 27, »Σταυρούπολη-Πανεπιστήμια», κατεβαίνουμε στη Στάση »Κόμβος Εξωτερικής Περιφερειακής Οδού» (μια στάση πριν από το τέρμα).
Η εισοδος βρισκεται στην δεξια πλευρα του κτιριου.
Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στα δρώμενα, ή να βοηθήσουν στην όλη διοργάνωση και διεξαγωγή των εκδηλώσεων.
Η διοργάνωση των Προμηθείων αποτελεί μια μοναδική και σπάνια εμπειρία για όσους λαμβάνουν μέρος. Αφορά αφενός την προετοιμασία των καλλιτεχνικών και τελεστικών δρώμενων, αφετέρου τα οργανωτικά θέματα (τις ομάδες εργασίας, τη γραμματειακή υποστήριξη, τις δημόσιες σχέσεις, τον τομέα των κατασκευών κ.λ.π.).
Φίλοι και φίλες που επιθυμούν να δώσουν διέξοδο στις καλλιτεχνικές ανησυχίες τους ή ασχολούνται με ηθοποιία, τραγούδι, μουσική, χορό, εικαστική δημιουργία κλπ, ή απλώς αγαπούν την ενασχόληση με την αρχαία Ελλάδα, είναι ευπρόσδεκτοι για να λάβουν μέρος ή να προσφέρουν στα δρώμενα και γενικότερα στην διοργάνωση.
Υπάρχουν δουλειές για όλους, αυτό όμως που κυρίως απαιτείται είναι θέληση, συνέπεια, νέες προτάσεις και αποφασιστικότητα.
.Η βοήθεια όλων όσων νοιάζονται για τα Προμήθεια είναι απαραίτητη
Πληροφορίες:
Τηλέφωνο: 6944 104580
Facebook: ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ ΠΥΡΦΟΡΟΣ