Κυριακή, 21 Μαΐου 2017

Σήμερα οι ''Έλληνες'' γιορτάζουν το όνομα του μαμόθρεφτου Ρωμαίου Αυτοκράτορα Μέγα Κωνσταντίνου


Αποτέλεσμα εικόνας για Ο ΜΕΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Εικόνα από : http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=444281 -
ΟΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑΤΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ

Αγριοι και δολοφόνοι

Είναι συνήθως αυτοκράτορες, επίσκοποι ή πατριάρχες και γυναίκες σύζυγοι ή μητέρες αυτοκρατόρων που εξαγόρασαν την αγιοποίησή τους με «υπηρεσίες», όπως δωρεές, ανέγερση εκκλησιών, ευνοϊκούς νόμους

==========================================================================

Ευτυχία Ελληνοπούλα 21 Μαΐου 10:09 π.μ.
Σήμερα οι Έλληνες γιορτάζουν το όνομα του μαμόθρεφτου Ρωμαίου Αυτοκράτορα Μέγα Κωνσταντίνου (Φλάβιος Βαλέριος Αύγουστος Κωνσταντίνους), που σκότωσε το γιο του και τους συγγενείς του και πήρε το θρόνο ενώ μαγείρεψε την Εβραιοχριστιανική θρησκεία μετά από 300 χρόνια της υποτιθέμενης σταύρωσης του Μεσσία Χριστού ενώ διέταξε την Α' Οικουμενική Σύνοδο 325μχ για να καθορίσει ποια ευαγγέλια και τι άλλο θα αποδέχεται το νέο Εβραιοχριστιανικό δόγμα γιατί μεχρι τότε ολα ήταν διαδόσεις και υπηρχαν πολλοι μεσσίες ενω τα έγραφα ήταν από αντιγραφες διαφόρων ακαθόριστων συγγραφέων!
Αυτά που έφτιαξε ο Κωνσταντινους ήταν (κι ειναι μεχρι σημερα) πολύ χρήσιμα στην αυτοκρατορία.. διότι η όλη θεωρία ήταν φτιαγμένη ώστε οι υπήκοοι να γίνονται υπάκουοι, φοβουμενοι τον αόρατο θεό που τους βλεπει υποτίθεται ότι κι αν κάνουν, προέτρεπαν να γινονται πράοι όπως είπαν ότι είπε ο Μεσσίας που τον ειχαν σταυρώσει πριν 300 χρονια και μεχρι τότε δεν υπήρχε τίποτα συγκεκριμενο περι της υπαρξης του ούτε χειροπιαστες αποδειξεις και στοιχεία σε τάφους, σε χωρους λατρείας τους ουτε ζωγραφιες του Μεσσία, της μαμας του παρθενας Μαριαμ και των υποτιθεμενων 12 αποστόλων κλπ. Επίσης ότι αν είναι πένθιμοι κι αναμαρτητοι (για να μην αποπροσανατολίζονται με άλλα) τους έταζαν θα πανε σε κάποιο παράδεισο αλλιως θα τους εβραζε στα καζανια της κόλασης ο Δίας τον οποίο παρουσίαζαν ως τον δαίμονα της καταστροφής δηλαδή Διά-βολο (αυτος που διαβάλει και χαλάει τον άνθρωπο! Το δογμα αυτό επιβλήθηκε με σφαγές και καταστροφή της μέχρι τότε γνώσης κι εξαφάνιση του πολιτισμού, της φιλοσοφίας, των επιστημών και του αρχαιοελληνικού μεγαλείου! Έφτιαξε και την Κωνσταντινούπολη πρωτεύουσα, που έδωσε το Ρωμαϊκό όνομα του, καθώς και την Αγια Σοφια που εγινε το κεντρο θεοποιησης του βασιλιά των βασιλέων του Γιαχβέ θεού που έγραφε η Βιβλος κι είχαν γραψει οι Εβραίοι!
ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ, ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΓΙΟ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

 Μιχάλης Καλόπουλος