Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

Προς όλους τους κατοίκους της Ελληνικής ΓΗΣ - περί ορθόδοξης Παιδείας


Εικόνα από : http://terrapapers.com/?p=37107 - Έτσι επικράτησε ο χριστιανισμός..

Προς όλους τους κατοίκους της Ελληνικής ΓΗΣ, 

     Βρεθήκαμε τυχαία στην  γνωστοποίηση για την ομιλία «περί ορθόδοξης Παιδείας και άθεα γράμματα  που σύμφωνα με όσα αναφέρονται θέλουμε να εκφράσουμε τις απόψεις μια που είμαστε μια καθαρή Ελληνική Οργάνωση. Θα πρέπει επί τέλους να γίνει συνειδητό  ότι η λεγόμενη ορθόδοξη παιδεία ουδεμία σχέση μπορεί να έχει με την ελληνική παιδεία. Η ορθόδοξη παιδεία βιάζει την πνευματική,  και ψυχική υπόσταση κάθε νέου ανθρώπου. Η άλλοτε ελληνική παιδεία άφηνε ελεύθερους αυτούς τους βασικούς παράγοντες ώστε να μπορούν να εξελιχθούν φυσιολογικά, χωρίς άγχος και χωρίς «τρόμο θεού» όπως κάνει η ορθοδοξία.
Η ελληνική παιδεία  δημιουργούσε θεομάχους και όχι δούλους. Τα παραδείγματα θεομαχιών δεν είναι λίγα στην ελληνική κοσμογονία. Ο Δίας τα βάζει με τον Κρόνο, ο Ηρακλής με τον Απόλλωνα, ο Διομήδης με τον Άρη και ο Προμηθέας του Αισχύλου με τον Δία. Δεν υποτάσσονται, δεν σκύβουν το κεφάλι αλλά απαιτούν από τον θεό ότι τους ανήκει.
    Ο πραγματικός θεός δεν θέλει τα παιδιά του δούλους, αλλά ελεύθερους και ενάρετους.
    Η ορθοδοξία αρχίζει το μήνυμα της υποταγής με την βάφτιση και τελειώνει με τον θάνατο. Η τακτική της εκκλησίας δεν συμβαδίζει με το ελληνικό πνεύμα. Οφείλουμε λοιπόν να ξεχωρίζουμε τα της εκκλησίας από τα του έθνους.
    Η τοποθέτησή μου αυτή δεν προήλθε από το πουθενά, αλλά από τα γραπτά στοιχεία της ίδιας της ορθοδοξίας μερικά από τα οποία υποχρεούμαι να αναφέρω για πολλαπλή φορά, ώστε να μην θεωρηθώ κακόβουλος ή γραφικός.
Βάφτιση =πνευματικός και ψυχικός βιασμός
«Βαφτίζεται=χρίζεται ο δούλος του Κυρίου», σφραγίς δωρεάν….. Το 1ο σφράγισμα είναι έργο της ορθοδοξίας που κόπτεται για τα σημερινά σφραγίσματα  της παγκοσμιοποίησης.                                                          

    Στη βάφτιση, το ανήμπορο βρέφος χωρίς την θέλησή του, χρίζεται δούλος του Θεού Γιαχβέ, που είναι ο θεός της Αγίας Γραφής, ο θεός που κατασκεύασε μια ομάδα ανθρώπων με τις πλέον βάρβαρες πράξεις και ενέργειες.

    Χρίζεται= αφιερώνεται= Ναζηραίος = αφιερωμένος στο θεό Γιαχβέ. Από ελεύθερος και αναμάρτητος Έλληνας βουτιέται στην εβραϊκή κολυμπήθρα και βγαίνει ξεπλυμένος από κάθε μεγαλοπρέπεια του Ελληνισμού και εμπλουτισμένος με όλα τα καλά της  Εβραϊκής θρησκείας και με το νέο όνομα πλέον «Χριστιανός Ορθόδοξος», που σημαίνει σπέρμα του Αβραάμ και όχι του Δευκαλίωνα και της Πύρρας.                                                                                                     
Κεφάλαιο 3, εδάφιο 27 προς Γαλάτας
«Είστε δε τέκνα Χριστού, αφού βαφτιστήκατε»   
Κεφάλαιο 3, εδάφιο 29 προς Γαλάτας
«Ει τέκνα Χριστού εστέ, τότε σπέρμα Αβραάμ εστέ και κληρονόμοι της ζωής όπως υποσχέθηκε ο θεός»
Γάμος   «Αρραβωνίζεται ο δούλος του Κυρίου»
Θάνατος «Ανάπαυσον τον δούλο σου Κύριε εν κόλποις Αβραάμ»
Κεφάλαιο 3, εδάφιο 16 προς Γαλάτας
«Οι επαγγελίες δόθηκαν ως διαθήκη από το θεό Γιαχβέ στον Αβραάμ και στον απόγονό του. Αυτός ο απόγονος είναι ο Χριστός»
Κεφάλαιο 3, εδάφιο 16 προς Γαλάτας
«Ίσχυσε όμως ωσότου να έρθει ο απόγονος του Αβραάμ, για τον οποίο μιλούσε η υπόσχεση του θεού Γιαχβέ»
Κεφάλαιο 30, εδάφιο 22 Προς Γαλάτας
«Η υπόσχεση του θεού Γιαχβέ για σωτηρία δόθηκε σε όσους πιστέψουν στον απόγονο του Αβραάμ Ιησού Χριστό»
    Από τα αναφερόμενα κεφάλαια και εδάφια της Αγίας Γραφής, είναι πλέον ολοφάνερο, ότι Παλαιά και Καινή Διαθήκη, είναι αλληλένδετα και αδιαχώριστα. Σε κανένα από τα εν λόγω κεφάλαια δεν γίνεται λόγος για απόρριψη της Παλαιάς Διαθήκης. Αντίθετα αποδεικνύεται το αδιαχώριστο και η απόλυτη συνοχή αμφοτέρων.
    Αφού λοιπόν βαφτιστήκαμε και υιοθετήσαμε τη νέα καταγωγή μας «ως σπέρμα του Αβραάμ», αφιερωθήκαμε στον θεό Γιαχβέ και θάψαμε τους δικούς προγόνους που ποτέ πλέον δεν τους τιμάμε, αλλά ως «χριστιανοί ορθόδοξοι» υιοθετήσαμε τους προπάτορες των Εβραίων, τους οποίους η ορθοδοξία υμνεί και δοξολογεί επιβάλλοντας σε όλους μας να τους δεχτούμε ως δικούς μας προπάτορες.
Πριν κάνω ένα μικρό σχόλιο θεωρώ σκόπιμο να αναφέρω και ακόμα μερικά  κεφάλαια από την Αγία Γραφή που μηνύουν ανεπιφύλακτα το αισχρό ποιόν του θεού που  με αυτό η ορθοδοξία θέλει να γαλουχεί τους Έλληνες και όποιος δεν λατρεύει αυτό το φανταστικό τερατούργημα χαρακτηρίζεται από την ορθοδοξία «άθεος». Μην βιάζεται κάποιος  μαυροντυμένος να με κατηγορήσει για τον χαρακτηρισμό του «θεού» της Αγίας Γραφής. Εγώ δεν τα έγραψα, ούτε τα φαντάστηκα. Τα αντέγραψα από τα  δικά σας γραπτά άγια έγγραφα. Τόσο ήταν το μυαλό σας και το μίσος σας κατά των Ελλήνων που κατορθώσατε να κατασκευάσετε ένα τέτοιο τερατούργημα. Η δικαιοσύνη θα έπρεπε προ πολλού να σας είχε δικάσει για όλα αυτά τα εγκλήματα εναντίον των αθώων ανθρώπων.
 Κεφάλαιο 9, εδάφιο 13 Ζαχαρίας
«Θα χρησιμοποιήσω τους άνδρες του Ιούδα σαν τόξο μου, τους άνδρες του Εφραίμ για βέλη και τους άνδρες της Σιών σαν ξίφος, που εγώ ο θεός σαν ήρωας το υψώνω εναντίον των Ελλήνων»
Κεφάλαιο 9, Εδάφιο 15
«...Τα λιθάρια θα κοκκινίσουν απ’ το αίμα τους, όπως τα ραντιστήρια κι όπως τα κέρατα του θυσιαστηρίου»
Κεφάλαιο 25, εδάφιο 16-17 Ιεζεκιήλ
«Θα εξολοθρεύσω τους Κρήτες, θα εξαφανίσω το υπόλοιπο του παραλιακού αυτού λαού. Θα τους εκδικηθώ με αυστηρές τιμωρίες και τότε θα μάθουν ότι εγώ είμαι ο Κύριος ο Θεός»
Κεφάλαιο 47, εδάφιο 3,4 Ιερεμίας
«Έρχεται η μέρα της καταστροφής όλων των Φιλισταίων (Κρητών). Κανένας δεν θα μείνει για να βοηθήσει την Τύρο και την Σιδώνα, γιατί ο Θεός θα καταστρέψει τους Φιλισταίους, θα εξολοθρεύσει από της Κρήτης το νησί όσους θα έχουν επιζήσει»
Κεφάλαιο 33, εδάφιο 26 Δευτερονόμιον
«Κανείς δεν είναι σαν το θεό σου Ισραήλ.. έδιωξε αυτός από μπροστά σου τον εχθρό και σου έδωσε την προσταγή ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΕ»
Κεφάλαιο 48,  εδάφιο 10 Ιερεμίας
«Καταραμένος είναι εκείνος που με το ξίφος του θα αποφύγει να χύσει αίμα»
Κεφάλαιο 12, εδάφιο 11 Έξοδος
«Αυτή θα  είναι η γιορτή του «Πάσχα» για να τιμήσετε εμένα τον Θεό. Εσείς θα είσθε ζωσμένοι, τη ζώνη σας με τα σανδάλια στα πόδια και με το ραβδί στο χέρι»
Εδάφιο 12 του ίδιου κεφαλαίου
«Κι εγώ (ο Θεός),  τη νύχτα εκείνη θα περάσω μέσα από την Αίγυπτο και θα θανατώσω κάθε πρωτότοκο στη χώρα. Τα πρωτότοκα των ανθρώπων και τα πρωτογέννητα των ζώων. Εγώ ο ίδιος ο Θεός θα εκτελέσω την απόφασή μου ενάντια σ’ όλους τους Θεούς της Αιγύπτου
Κεφάλαιο 11, εδάφιο 5, Έξοδος
«Κάθε πρωτότοκος γιος στη χώρα θα πεθάνει από τον πρωτότοκο του Φαραώ, το διάδοχο του θρόνου, ως τον πρωτότοκο της δούλης που εργάζεται στους μύλους κι ως τα πρωτογέννητα των ζώων. Θα γίνει τόσος μεγάλος θρήνος σ’ ολόκληρη την Αίγυπτο, που όμοιός του δεν έγινε ποτέ στο παρελθόν, ούτε και  πρόκειται να γίνει στο μέλλον»
      Μετά από όλες αυτές τις ωμές αλήθειες, το ποιόν του θεού, τα διδάγματα για φόνους, για πνευματικούς βιασμούς, για μονολόγους, για καθαρά φασιστική τακτική, δεν είναι δυνατόν να συμβάλετε θετικό στον τομέα της παιδείας όπως δεν μπορέσατε να το κάνετε εδώ και δυο χιλιάδες χρόνια. Και μια που μιλάτε για μετάνοια  καλά θα είναι να ζητήσετε «άφεση αμαρτιών» από τον συνέταιρό σας τον θεό που εμπνευστήκατε να δημιουργήσετε και να μας φέρετε. Οι Έλληνες σας τον χαρίζουν.
     Ίσως στο επόμενο σας ενημερώσω, πως έβλεπαν οι Έλληνες τον θεό και με τις αρχές δημιουργούσαν και αναγόρευαν θεούς. Ασφαλώς και δεν βγήκε κανένας εκ καιόμενης βάτου για να δηλώσει ότι είναι ο θεός του Ισραήλ όπως έπραξε  αυτός που μας φορτώσατε.

Αριστοτέλης Κακογεωργίου
Για την Ομάδα «Ε» Έψιλον
  aristotelis kakogeorgiou <aristotelianmarathon@live.com>