Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

Η Αμφίπολη και ο Μέγας Αλέξανδρος δείχνουν τους Ηλίθιους και τους Ανθέλληνες !!!

https://hellasforce.files.wordpress.com/2017/05/ceb7-ceb1cebccf86ceb9cf80cebfcebbceb7-cebaceb1ceb9-cebf-cebcceb5ceb3ceb1cf83-ceb1cebbceb5cebeceb1cebdceb4cf81cebfcf83.jpg

Παγκόσμιο σεισμό – για να θυμηθούμε το 2014 – θα προκαλούσε η ανακάλυψη ότι στο Λόφο Καστά ( Αμφίπολη ) είναι θαμμένος ο Μέγας Αλέξανδρος .
Τι έγινε από τότε και που καταλήξαμε ;
Οι μεν δεν άφησαν τους δεν , να πιστωθούν πολιτικά το γεγονός ;
Έχει σχέση η διαμάχη για το όνομα «Μακεδονία» μεταξύ Ελλάδας – Σκοπίων με τις ανασκαφές στην Αμφίπολη και την ταφόπλακα που ¨έπεσε απότομα ¨;
Από τη στιγμή που το κράτος των Σκοπίων διακήρυξε την ανεξαρτησία του, ο Μέγας Αλέξανδρος κυριάρχησε στη διαφωνία με την Ελλάδα.
Μήπως κάποιοι προχώρησαν στην κατασκευή του κρατιδίου των Σκοπίων και για να ¨εξαφανίσουν ¨ την ελληνική ιστορία ;
Βρέθηκαν μήπως ανεκτίμητης αξίας θησαυροί εκεί στον Τύμβο Καστά και «κατασπαράχτηκαν από τα κοράκια » ;
Σε άλλες χώρες θα αποτελούσε Εθνικό Έμβλημα , θα ένωνε τις πολιτικές δυνάμεις και θα ήταν τεράστια πηγή εσόδων, αλλά είπαμε, στην Ελλάδα ποιοι τελικά κυριαρχούν.
Μια πληροφορία ( που δεν έχουμε διασταυρώσει ) θέλει την Αιγυπτιακή Κυβέρνηση να παρεμβαίνει προκειμένου να ¨χαθεί το θέμα ¨ … είναι αλήθεια ; κι αν ναι γιατί;
Εδώ η ηθική ευθύνη πέφτει σε μεγάλο βαθμό και σε πολλά ΜΜΕ και δει τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας που , «έκλεισαν απότομα το θέμα » … έτσι άραγε λειτουργούν ;
Ένα τόσο σημαντικό εγχείρημα (ανασκαφή με σημαντικά ευρήματα γύρω από τον Μέγα Αλέξανδρου) , δεν μπόρεσε να ¨αυτοχρηματοδοτηθεί ¨ ώστε να έχουμε μια αδιάσπαστη συνέχεια και να κερδίζει η Ελλάδα της μιζέριας από την προβολή αυτή τους θέματος στα Τουριστικά πλαίσια.
( Αναζητήστε στο διαδίκτυο έρευνά μας τον Νοέμβριο του 2014 με θέμα «Κι όμως, βρέθηκε ο Πρώτος Τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου» και «Αμφίπολη : Ασύλητο ημιτελές Μαυσωλείο και για τον Μέγα Αλέξανδρο»). Η έρευνα είναι ακατάλληλη για καρδιακούς , εκτός εάν είναι ανθέλληνες οπότε … δεν κινδυνεύουν.
Η επανεκκίνηση λοιπόν των ανασκαφών στην Αμφίπολη και η έναρξη αναπτυξιακών πρωτοβουλιών για την περιοχή προκειμένου να καταστεί πολιτισμικός φάρος παγκόσμιας «φωταγώγησης » απαιτείται , ηθικά , ιστορικά , κοινωνικά και πολιτισμικά .
Όσο δεν γίνεται δείχνουμε :
Ηλιθιότητα , αφού στερούμε έσοδα από τον Τουρισμό μας …. γενικά
Ιεροσυλία , αφού κρύβουμε από την κοινή γνώμη την εκπληκτική συνέχεια της ¨υπόθεσης ¨ και την πραγματική διάσταση της αλήθειας για το τι κρύβει τελικά ο Λόφος Καστά . Ειδικά μετά την ανακάλυψη – πρόσφατα – ψευδότοιχων κάτω από τις σφίγγες και «ειδικές «κρύπτες» με άγνωστα μέσα ευρήματα.
Προδοσία , σε βάρος της ελληνικής ιστορίας και του ελληνικού πνεύματος .
Ανικανότητα , αφού δεν μπορούμε να διαχειριστούμε το θέμα στην βάση μιας σταθερής συνέχειας , να οργανώσουμε την δραστηριότητα στην περιοχή και να διαμορφώσουμε τον περιβάλλοντα χώρο όπως αρμόζει . ( τοποθετήστε το Λέοντα της Αμφίπολης στην Κορυφή του Τύμβου Καστά )
Μα το χειρότερο , πολιτική και κοινωνική ανηθικότητα , αφού παραβιάζετε την Ελληνική συνείδηση και τις υποδείξεις της με την απραξία σας και την αναισθησία σας .
Η πολιτισμική αυτή υπερ-δύναμη που λέγετε ΕΛΛΑΔΑ , δεν θα σας το συγχωρέσει ΠΟΤΕ !!
….συνεχίζεται !!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
 omada.h.policing@gmail.com

https://hellasforce.com/2017/05/04/%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%83-%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%83-%CE%B7-%CE%B1%CE%BC%CF%86%CE%AF%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%BC/#xtor=&utm_source=ExtensionFactory.com&utm_medium=extension&utm_campaign=extension&utm_content=popup