Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ...από εμάς τους Εθνικούς τις Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας και Τιμής.

Σχετική εικόνα

Πολλοί 'Ελληνες μας βλέπουν με υποψία και κάποια εχθρότητά. Νομίζω ότι ήρθε ο καιρός που εμείς οι εθνικοί 'Ελληνες θα πρέπει να διευκρινίσουμε ορισμένα πράγματά.

Πρώτα από όλα, εμείς παραδεχόμαστε ότι οι αρχαίοι Εβραίοι επινόησαν, κατασκεύασαν και δημιούργησαν την Εβραϊκή θρησκεία και όλα τα θρησκευτικά κείμενά τις Π.Δ. ...και οι πρώτοι Χριστιανοί που ήταν Εβραίοι, οι απόστολοι μαζί με άλλους και οι πατέρες τις εκκλησίας επάνω στα θεμέλια του Εβραϊσμού επινόησαν, κατασκεύασαν και δημιούργησαν την Χριστιανική θρησκεία.  Για αυτό τον λόγο λέμε ότι ο Χριστιανισμός είναι μια Εβραϊκή αίρεση.

Στην Ελλάδα και σε όλων το κόσμο η Χριστιανική Ορθόδοξοι εκκλησία διδάσκει σε εμάς και τα παιδιά μας τα πάντα για τους αρχαίους Εβραίους, την ιστορία τους και των "πολιτισμό" τους.
Μας μαθαίνει να γιορτάζουμε Εβραϊκά γεγονότα, και να γιορτάζουμε και να θαυμάζουμε Εβραίους βιβλικούς ήρωες. Μας υποχρεώνει να γιορτάζουμε τους ξένους αγίους που οι ποιο πολλοί τους ήταν σφάχτες και δολοφόνοι των Ελλήνων προγονών μας.

Μας κάνει πλύση εν κεφαλαίου ότι οι πνευματική προπάτορες και πρόγονοι μας είναι ο Εβραίος Αβραάμ και πολλοί άλλοι Εβραίοι.
Από την άλλη σκοπιά έχουμε τα πρώτα ξαδέλφια των Εβραίων, τους Μάρτυρες του Ιεχωβά.
Αυτοί πιστεύουν απολύτως στη Π.Δ. με την δική τους ερμηνεία. Πιστεύουν ότι ο Θεός τιμώρησε τους ανθρώπους όταν έχτιζαν το δήθεν πύργο του Βαβέλ, με την κατάρα να ομιλούν με διαφορικές γλώσσες για να μη μπορούν να συνεννοηθούν.
Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά πιστεύουν ότι όλοι οι λαοί θα πρέπει να σμίξουν και να γίνουν ένα. Δεν πιστεύουν στην διαφορετικότητα και ότι όλοι οι λαοί θα πρέπει να ομιλούν μόνο μια γλώσσα.
Εμείς οι Εθνικοί 'Ελληνες παραδεχόμαστε ότι οι προπάτορες και προγονοί μας επινόησαν, κατασκεύασαν και δημιούργησαν με την δική τους πνευματική αφύπνιση την Ελληνική Εθνική Θρησκεία και τον Ελληνικό Πολιτισμό.

Με την Ελληνική Εθνική Θρησκεία μας μαθαίνουμε και διδάσκουμε τα παιδιά μας της Ελληνικές αντιλήψεις για τα Θεία (το Θείο), την Ελληνική κοσμοθέαση και κοσμοαντίληψη.
Μαθαίνουμε τα παιδιά μας την Ελληνική ιστορία, τον Ελληνικό πολιτισμό και την Ελληνική φιλοσοφία.
Μαθαίνουμε και γιορτάζουμε τα περί της Ελληνικής Θρησκείας.
Μαθαίνουμε και διδάσκουμε τα παιδιά τα πάντα για τους δικούς μας προπάτορες και προγόνους. Γιορτάζουμε δικά μας σημαντικά Ελληνικά γεγονότα και γιορτάζουμε τους δικούς μας σημαντικούς ήρωες και προγόνους που συνέβαλαν στον Ελληνικό πολιτισμό, το Ελληνικό Έθνος και την ανθρωπότητα.
Οι δικοί πνευματικοί προπάτορες μας είναι μεταξύ άλλων και οι φιλόσοφοι μας που είναι και οι πατέρες του Ελληνικού Έθνους.

Μαθαίνουμε στα μέλη και τα παιδιά μας να αγαπούν την Ελλάδα και τον Ελληνισμό.
Προβάλουμε την περηφάνια για την Ελληνική μας ταυτότητά και την Ελληνική γλώσσα.
Εμείς λέμε στους Μάρτυρες του Ιεχωβά, ότι όλες οι γλώσσες είναι δώρο από το Θείο, δωμένες με πολύ αγάπη από το Θείο. Η διαφορετικότητα επίσης είναι δώρο από το Θείο (τα Θεία).
Εμείς οι 'Ελληνες εθνικοί πιστεύουμε ότι είναι καθήκον μας να προστατεύουμε και να συντηρούμε της γλώσσες μας, το δώρο μας από το Θείο.
Όπως πιστεύουμε ακράδαντα ότι πρέπει να προστατεύουμε και να συντηρούμε την διαφορετικότητα των λαών. Αυτό αλώστε είναι και το θέλημά του θείου (τα Θεία).


Οι 'Ελληνες Μάρτυρες του Ιεχωβά είναι προδότες στο θέλημα του Θείου (τα Θεία), προδότες τις ανθρωπότητας και εχθροί και προδότες του Ελληνικού Έθνους !!
Γιαυτό θα κάνουν καλά οι Μάρτυρες του Ιεχωβά να πάνε στα σπίτια τους και να πάψουν να ενοχλούν την ομογένειά μας.
Αγαπητοί 'Ελληνες, όλοι οι λαοί αντιμετωπίζουν την σημερινή παγκοσμιοπιήση, που είναι όπως ένα ισχυρό ποτάμι που δεν αφήνει τίποτε όρθιο μπροστά του. Ούτε εθνικότητά, ούτε γλώσσα, ούτε ήθη και έθη.

Είναι ανάγκη να φρουρήσουμε τον λαό μας, τον πολιτισμό μας, την Ελληνική μας ταυτότητα και την Ελληνική μας γλώσσα. 
Αυτό μπορούμε να το κάνουμε μόνο με την Επανελληνίση του λαού μας. Να γυρίσουμε στις ρίζες μας, στον Ελληνικό σκέψεις και τρόπο ζωής, με τον Ελληνικό Πολιτισμό, αυτός και μόνος είναι η ελπίδα του λάου μας και για την ανθρωπότητα.

Η ξένη Εβραϊκή Θρησκεία και αίρεση που μας επέβαλαν οι Χριστιανοί Ρωμαίοι κατακτητές με φρικτά βασανιστήρια και γενοκτονία των προγονών μας από το 325 μ.Χ. και έπειτα δεν μας προστατεύει
!!
...............................................................................................................


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ! ! !
Πρόκειται για ένα συμπέρασμα πρόχειρο και σχεδόν πάντα αναφέρεται στις τρείς Αβρααμικές, μονοθεϊστικές θρησκείες.
Δεν είναι όλες οι Θρησκείες ίδιες.
Μία τουλάχιστον διαφέρει και αυτή είναι Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ , διότι: Είναι η θρησκεία που οι λατρευτές του Διονύσου, δημιούργησαν το ΘΕΑΤΡΟ .
Προς τιμήν του Απόλλωνος δημιούργησαν την ΜΟΥΣΙΚΗ.
Προς τιμήν του Διός τους Ολυμπιακούς αγώνες.
 Για την κατασκευή των ναών εξέλιξαν την ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ και την ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ.
Προς τιμήν της Δήμητρας καθιέρωσαν τα Ελευσίνια Μυστήρια.
Για την λατρεία των θεών δημιούργησαν την ΓΛΥΠΤΙΚΗ, την ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ, το ΨΗΦΙΔΩΤΟ.
Το δικαιακό σύστημα τιμά τον Δία. Καθιέρωσαν εορτές και πανηγύρεις. Την ΠΟΙΗΣΗ, τον ΧΟΡΟ.
Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ είναι επιταγή της Ελληνική θρησκείας, γιατί όπως λέει ο Πυθαγόρας, “Τιμήσεις τὸν Θεὸν ἄριστα, ἐὰν τῷ Θεῷ τὴν διάνοιαν ὁμοιώσῃς.”
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΜΕΛΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ! !

http://ellinikotitaellinismoshellenism.blogspot.gr/