Σάββατο, 1 Απριλίου 2017

Δολοφονούν τις Ελληνικές ιδιωτικές επιχειρήσεις!!! - Γιατί θέλουν να εξαφανίσουν την μεσαία τάξη;

Αποτέλεσμα εικόνας για Γιατί θέλουν να εξαφανίσουν την μεσαία τάξη;
Εικόνα από :  https://zenithmag.wordpress.com/2012/10/08/%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BF-%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%B1%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%AC%CE%BE%CE%B7/

Δολοφονούν τις Ελληνικές ιδιωτικές επιχειρήσεις!!!Γιατί;
Μήπως για να έρθουν και να μείνουν μόνο οι πολυεθνικές οι οποίες όχι μόνο δεν θα φορολογούνται αλλά θα εκμεταλλεύονται το ανθρώπινο δυναμικό χρησιμοποιώντας τους σαν δούλους και πληρώνοντας τους μισθούς πείνας;
Γιατί θέλουν να εξαφανίσουν την μεσαία τάξη;Προχθές σε βιοτεχνία γνωστού μας έκανε έφοδο η εφορία το ΙΚΑ και η Αστυνομία.Σε μία βιοτεχνία που προσπαθεί να κρατηθεί με νύχια και με δόντια και να απασχολήσει κάποιους υπαλλήλους που κόβει από τον ίδιο για να τους πληρώσει.
Και του βάλανε 10.000 ευρώ πρόστιμο.Ρώτησα αν τον κατήγγειλε κάποιος και μου είπανε ότι δεν τον κατήγγειλε κανείς ,απλά τους πήρανε όλους με την σειρά!!!
Αυτό βέβαια ισχύει για όλες τις μικροεπιχειρήσεις.
Για εμπορικά καταστήματα για καφετέριες για εστιατόρια ταβέρνες κ.λπ,κλπ.
Όταν δε, ρωτάς τους εφοριακούς, η υπαλλήλους του ΙΚΑ, η αστυνομικούς, η δικαστικούς λειτουργούς, που πάντα παρευρίσκονται μαζί τους ,σου λένε εκτελούμε εντολές!!!
Εντολές παράνομες βέβαια,διότι όλοι οι νόμοι που ψηφίζουν και όλα τα νομοσχέδια οι κυβερνήσεις της χούντας είναι παράνομες αφού δεν συμφωνούν με το Σύνταγμα!!
Απλώς είναι εκτελεστικά όργανα πού από φόβο μην χάσουν την δουλειά τους εκτελούν αδίστακτα τις εντολές των προδοτών ,χωρίς να νοιάζονται αν εξαιτίας τους χάσουν πόσοι άνθρωποι τις δουλειές τους,η αν καταστρέψουν την επιχείρηση.Απλά εκτελούν!!! Δηλαδή ο θάνατος σου η ζωή μου.
Όμως δεν σκέφτονται 1ον ότι στρέφονται εναντίον Ελλήνων συμπολιτών τους στον οικονομικό πόλεμο που μας έχουν κηρύξει.Γιατί;Κατανοώ βέβαια τον φόβο σας ,αλλά τι θα κερδίσετε αν καταστραφούν οι επιχειρηματίες;Απλά θα καταστραφούν οικονομικά οι επιχειρηματίες θα απολύονται οι υπάλληλοι και θα επιδεινωθεί η ανεργία!!Και εσάς ποιός θα σας πληρώνει ;
Μήπως το κράτος που τα μόνα έσοδα που έχει αυτήν την στιγμή είναι από τους μικροεπιχειρηματίες;Σκεφτήκατε ότι μέχρι τώρα όλοι οι Δημόσιοι πληρώνεστε απο τον ιδιωτικό τομέα,που τον έχει ξεζουμίσει το κράτος;
Η ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΜΗΠΩΣ;Η ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΕΤΕ Η ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ;;;Σκεφτείτε μόνο ότι με το να εκτελείτε τις εντολές των προδοτών διαλύσατε όλη την Ελλάδα.Εξαιτίας των παράνομων εντολών που εκτελείτε συναινώντας ισοπεδώθηκαν τα πάντα σε αυτήν την Χώρα και κάποια στιγμή θα ξυπνήσουμε και θα είμαστε εμείς έποικοι στην Χώρα μας την ίδια.Δεν θα έχουμε δικαιώματα,διότι αυτοί που θα έρθουν θα τα διεκδικήσουν όλα.
Με τους παράνομους προδοτικούς νόμους το μόνο που επλεόνασε στην Ελλάδα είναι η ΑΔΙΚΙΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

Anna Art