Δευτέρα, 17 Απριλίου 2017

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: ΕΡΜΑΙΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟΥ.


Αποτέλεσμα εικόνας για υπουργειο πολιτισμου
Αφήστε σε μας το προνόμιο να υπερασπιστούμε την εθνική μας κληρονομιά.
Γιατί εμείς αγαπάμε τους προγόνους μας, τους θαυμάζουμε και δεν θα επιτρέψουμε τους Βυζαντινολάτρες χριστιανούς να τους υβρίζουν, να τους αναθεματίζουν, και να αναγνωρίζουν ως προγόνους. τους Εβραίους, Αβραάμ, Ισαάκ, και Ιακώβ.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι δύο κυρίες Παναγιωταρέα και Μενδώνη, (Πρώτη φωτογραφία), υψηλόβαθμα στελέχη του, που έτρεξαν να εισπράξουν τίτλους και ευχές από το πατριάρχη Αλεξανδρείας. ΠΟΥ;
Eκεί που ο (άγιος) Κύριλλος με το σκυλολόι του τις ορδές των καλογέρων κατακρεούργησαν την ΥΠΑΤΙΑ, το άνθος της Ελληνικής φιλοσοφίας.
Εκεί που έθαψαν για 15 αιώνες την τεχνολογική επανάσταση που οι Έλληνες, Ήρων, Ερατοσθένης, Ευκλείδης, κ.α. σοφοί πρόγονοι μας την πήραν χέρι χέρι, και πάνω που άρχισε να κάνει τα πρώτα δειλά βήματα της, την στραγγάλισε ο χριστιανισμός με τα γνωστά «πίστευε και μη ερεύνα» και «απαρνήσου τα υλικά αγαθά και σώσε την ψυχή σου».
Εκεί που το 391 ισοπεδώθηκε, ο ναός Σεράπειον, επίσης πυρπολήθει και η δεύτερη κατά σειρά μεγάλη βιβλιοθήκη που διέθετε η πόλις, και κατά πάσα πιθανότητα έκαψαν το ταριχευμένο σώμα του Μ. Αλεξάνδρου, οι φανατικοί χριστιανοί και οι ορδές των μοναχών, με ηθικούς αυτουργούς τον Αυτοκράτορα (Μέγα) Θεοδόσιο τον πατριάρχη Ιωάννη Χρυσόστομο, και τον πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόφιλο.
Εκεί που με τους διωγμούς που οργάνωσαν οι πατριάρχες Κύριλλος, Θεόφιλος, Γεώργιος, κ. α. κατά των σοφών μας, και σε όσους δεν αποδέχονταν τον χριστιανισμό, χάθηκε το φως και την θέση του πείρε το σκοτάδι, που το είπαν αρετή. Αποτέλεσμα να μας φορτώσουν 1000 χρόνια σκοταδιστικού μεσαίωνα.
«Βάλανε το λύκο να φυλάξει τα πρόβατα». Με τέτοιες επιλογές περιμένουμε να πάμε μπροστά, και να προάγουμε τον Ελληνικό πολιτισμό, το μοναδικό μας ατού που μας έκανε γνωστούς στην διεθνή κοινότητα.
Είναι ικανοί για κάτι ασήμαντο να κωλυσιεργούν υποθέσεις πολιτών για χρόνια μέχρι την διεκπεραίωση των, εξαντλώντας πολλάκις και το τελευταίο γράμμα του νόμου. Ενώ έχουμε τρανταχτές παραβιάσεις από ιερατείο που εθελοτυφλούν.
Μέσα στον Αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Μαντινείας, στην Αρκαδία, έχουν χτίσει ένα έκτρωμα που το ονόμασαν «αγία Φωτεινή». Είναι περιττό να αναφέρω ότι όλο το υλικό που χρησιμοποιήθηκε προέρχεται από τα μάρμαρα του Αρχαιολογικού χώρου. Το έκτρωμα αυτό το βλέπετε στην δεύτερη φωτογραφία.

Το κακό δεν σταματά εκεί, αν πάμε μερικά χιλιόμετρα πιο πέρα, στην Τεγέα συναντάμε ένα άλλο ανοσιούργημα που έχει διαπραχτεί. Επάνω στο Αρχαίο Θέατρο έχουν στήσει το ναό «κοίμηση της Θεοτόκου».

Τα μάρμαρα και εδώ προέρχονται από το Αρχαίο Θέατρο, Το ναό αυτό τον βλέπετε στην τρίτη φωτογραφία, όπου διακρίνονται ευκρινώς τα μάρμαρα του θεάτρου.


Και στην τέταρτη φωτογραφία βλέπουμε τη βάση του Αρχαίου θεάτρου, όπου επάνω έχει χτιστεί η Εκκλησία.
Όπως καταλαβαίνετε οι άνω περιπτώσεις δεν είναι οι μοναδικές. Υπάρχουν πλήθος παρομοίων περιπτώσεων. Όπου υπήρχαν αρχαίοι Ελληνικοί ναοί στη θέση τους σήμερα, στις περισσότερες των περιπτώσεων έχουν χτιστεί χριστιανικοί, και φυσικά με τα μάρμαρα του Ελληνικών, οι οποίοι ήσαν και περίτεχνοι.
Κατακρίνουμε τους Άγγλους γιατί δεν μας επιστρέφουν τα μάρμαρα του Παρθενώνα, που αν και κακώς δεν τα επιστρέφουν, όμως και εκεί που είναι και τα προσέχουν, και μας διαφημίζουν.
Ενώ εμείς εδώ έχουμε πλήθος μαρμάρων ενσωματωμένων σε χριστιανικές εκκλησίες, που κανείς από το Υπουργείο Πολιτισμού δεν ενδιαφέρετε πως τα κατάντησαν οι ρασοφόροι, τι φθορά έχουν υποστεί, τι τα περιμένει ακόμα, από πιο Αρχαίο αρχιτεκτονικό αριστούργημα των προγόνων μας έχουν κλαπεί.
Είναι γνωστό το μίσος που θρέφουν οι ρασοφόροι για την θρησκεία των προγόνων μας, αποκαλώντας την ειδωλολατρία. Μα υπάρχουν μεγαλύτεροι ειδωλολάτρες από τους χριστιανούς, που φιλούν και γλύφουν τις εικόνες, γονατίζουν και σταυροκοπιούνται μπροστά σε αυτές, και όταν το παπαδαριό τους παρουσιάσει και κανένα ψοφίμι ότι τάχα είναι η κάρα του τάδε κοκορόμυαλου αγίου, τότε βλέπουμε την πτωματολατρεία σε όλο το εύρος της βλακείας της.
Εγώ δεν γνωρίζω να έκαναν τέτοια οι πρόγονοι μας. Θυσίες ζώων έκαναν, αλλά και αυτά τα έψηναν και τα έτρωγαν.
Ιωαννης Θεοδωροπουλος