Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017

Γιορτάζουμε ΕΛΛΗΝΙΚΑ! Γιορτάζουμε και τιμούμε την Μητέρα Γαία, που βλασταίνει κι ανασταίνεται.


 Αποτέλεσμα εικόνας για τιμούμε την Μητέρα Γαία, που βλασταίνει κι ανασταίνεται.
Γιορτάζουμε ΕΛΛΗΝΙΚΑ! Με τις πανέμορφες κόρες να συμμετέχουν στις τελετές! Γιορτάζουμε όχι στις σκοτεινές συναγωγές αλλά στην ύπαιθρο.

Φωτογραφία της Μάια Τσεπουλίδου.
Με την βλάστηση γύρω μας να θεριεύει καν να μας μεθάει με τα ανοιξιάτικα αρώματα του απαλού πράσινου χαλιού που ξανασκεπάζει την Γη και των πρώτων λουλουδιών που δειλά-δειλά και συνεσταλμένα ανοίγουν τα πέταλά τους,στρέφοντας προς τον ζωοδότη Ήλιο! Γιορτάζουμε και τιμούμε την Μητέρα Γαία, που βλασταίνει κι ανασταίνεται.Γιορτάζουμε και ευγνωμονούμε την Θεά Δήμητρα και την κόρη της Περσεφόνη,που επιστρέφει επιτέλους στην Γη.Γιορτάζουμε τον ερχομό της άνοιξης!  Την αναγέννηση της Φύσης! Γιορτάζουμε την ίδια την ΖΩΗ!!!


Φωτογραφία της Μάια Τσεπουλίδου. 

Οι ιερείς και οι ιέρειες μας προσφέρουν ευγενικά την δυνατότητα να λάβουμε κι εμείς μέρος στην τελετή και με ευλάβεια συνειδητοποιούμε πως για μια ακόμα φορά γυνόμαστε μια ομάδα ανθρώπων,δεμένων με τα πιο ισχυρά δεσμά. Τα δεσμά αίματος! Του Ελληνικού αίματος που ρέει τόσο ορμητικά στις φλέβες μας και δεν μας αφήνει στιγμή να ξαχάσουμε την καταγωγή μας, και να μας ωθεί να αναζητάμε τρόπους να φέρουμε την Ελληνική παράδοση και πάλι στις ζωές και την καθημερινότητα των ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

Μάια Τσεπουλίδου