Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017

''ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ???? ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΜΟΥ.... - ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΜΑΣ....


Αποτέλεσμα εικόνας για ''ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ???? ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΜΟΥ....ΔΑΒΙΤΗ ΑΝΝΑ: SOS ''ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ???? ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΜΟΥ.... ΕΨΑΞΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ''ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ'' ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ'' ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ'' ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ..ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ....ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ...ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ ΓΛΥΤΩΣΑ.... ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΧΑΘΗΚΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ....ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 1% ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ..ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΜΕ ΤΑ ΛΥΠΗΣ ΜΟΥ ..ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΙΧΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ''ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ'' ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΙΛΟΥΣΑ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΌ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ.....ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΆΛΥΣΗ ΜΑΣ....
ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ '''ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ'' ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΊ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ....
ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ...ΚΑΙ ΞΥΝΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ...ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΛΑ?? ΠΗΓΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΑΡΤΙΑ...ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΞΥΝΑΝ .... ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ???
ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΡΩΤΩ... ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ...ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ??
ΕΠΑΘΑ ΝΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΟ...ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ????
ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ .ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!
Ο Έλληνες τιμήθηκαν από τον ΟΗΕ για τη βοήθειά τους προς τους πρόσφυγες ,(ΛΕΓΕ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ)
Ο ΟΗΕ ΠΛΑΙΣΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ- εθνικός διαγωνισμός Young Professionals Programme Competitive Examinations θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 15 Δεκεμβρίου 2015.
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Η Γραμματεία των Ηνωμένων Εθνών ζητά να προσλάβει Έλληνες γραμματείς.....
Οι υποψήφιοι θα καταλάβουν θέσεις στους τομείς Διοικητικού, Οικονομικών, Στατιστικής, Ενημέρωσης, Κοινωνικών Υποθέσεων και Νομικών Υποθέσεων.
Διαβάστε περισσότερα: Διαγωνισμός ΟΗΕ για Έλληνες Ελληνίδες γραμματείς - iPaideia.gr
ΕΣΕΙΣ ΒΡΙΣΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΒΡ... ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΕΡΟΥΝ ''ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ'' ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ
ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ??? ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΑΣ???
ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.... ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΛΕΓΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ''ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ
.'' ΠΟΥ ΠΑΝΤΟΥ''??? ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ?? ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ?? ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ?? ΠΑΝΤΟΥ???
ΝΑΣΑ H Μαριάννα Γιαννουλάκη, ο Απόστολος Σιαπάτης και ο Θεμιστοκλής Χρόνης είναι οι ερευνητές που με δύο εντελώς διαφορετικές εργασίες κατάφεραν να ξεχωρίσουν ανάμεσα σε χιλιάδες συναδέλφους τους από όλο τον κόσμο, καταλαμβάνοντας μια από τις πρώτες θέσεις στα πρόσωπα του «Earth Science Research Features 2010» της NASA.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ...
ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΥΠΕΡ
ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΕΙ ..
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΛΕΕΙ....
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑ ???ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ??? Ελληνίδα ακτιβίστρια και μια ελληνική εθελοντική ομάδα διάσωσης (η Εφη Λατσούδη και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης – EΟΔ) τιμήθηκαν από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) με το φετινό βραβείο Nansen Refugee, για τις προσπάθειες που κατέβαλαν στην Ελλάδα το 2015 για τη βοήθεια προσφύγων και μεταναστών.(ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ)
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ ''ΣΤΗΝΟΥΝ'' ..ΚΑΙ ''ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ'' ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ Κ ΜΙΣΘΟ ΒΑΡΒΑΤΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ''ΠΑΙΧΝΙΔΙ''ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΙΛΑΤΕ?? ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ???
ΜΠΕΕΕΕΕ ..ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΕΕΕ ΑΡΝΙ ( ΣΙΩΠΗΛΟ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟ) ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΖΩΟΟΟΟ(ΤΕΡΑΣ ΣΚΟΡΚΟΦΑΓΟ)...
Ο ΟΗΕ ΠΛΑΙΣΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ- εθνικός διαγωνισμός Young Professionals Programme Competitive Examinations θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 15 Δεκεμβρίου 2015.
Η Γραμματεία των Ηνωμένων Εθνών ζητά να προσλάβει Έλληνες γραμματείς.....
Οι υποψήφιοι θα καταλάβουν θέσεις στους τομείς Διοικητικού, Οικονομικών, Στατιστικής, Ενημέρωσης, Κοινωνικών Υποθέσεων και Νομικών Υποθέσεων.
Διαβάστε περισσότερα: Διαγωνισμός ΟΗΕ για Έλληνες Ελληνίδες γραμματείς - iPaideia.gr
ΟΗΕ ..Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Yπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, ο Κωνσταντίνος Μητράγκας, εκ μέρους της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (ΕΟΔ) και η Εφη Λατσούδη, από τον χώρο ανοιχτής φιλοξενίας στο πρώην ΠΙΚΠΑ της Λέσβου, επιλέχθηκαν «για τη συνεχή και ακούραστη εθελοντική εργασία τους κατά την προσφυγική κρίση του 2015 στις ελληνικές ακτές: η ΕΟΔ για την αδιάκοπη προσπάθειά της να σώζει πρόσφυγες σε κίνδυνο στη θάλασσα και η Εφη Λατσούδη για την υποστήριξη και τη φροντίδα που έδειξε προς τους πλέον ευάλωτους πρόσφυγες που φτάνουν στη Λέσβο».
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΛΛΗΝΑΣ???
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ??
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ??
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ??
ΥΓ..ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΑΝΝΑ........ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ...ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ........ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΑ ΤΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ...(ΑΜΥΝΑ). . ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ....ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΧΟΝΗ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ..... ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΟΥ

Άννα Δαβίτη