Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Δεν μπορεί να είναι ανόητοι, διότι ο ανόητος κάνει πράγματα που είναι πρώτα εις βάρος του εαυτού του και μετά εις βάρος του άλλου, αυτοί κάνουν πράγματα που είναι μόνο εις βάρος των άλλων.
Δεν μπορεί να είναι ηλίθιοι, διότι ο ηλίθιος δεν γνωρίζει ότι πράττει κακό στον άλλον, πόσο μάλλον ότι κάνει κακό στον εαυτό του, αυτοί γνωρίζουν πολύ καλά και μεθοδευμένα σε ποιον κάνουν κακό. Δεν μπορεί να είναι βλάκες, διότι ο βλάκας δεν μπορεί να καταλάβει το κακό και όλα τα θεωρεί όμορφα και καλά, αυτοί καταλαβαίνουν το κακό που κάνουν αλλά το συνεχίζουν, διότι το κακό για τους άλλους είναι στο τέλος καλό γι αυτούς. 
Άρα είναι προδότες, διότι ο προδότης γνωρίζει εκ των προτέρων το κακό που θα κάνει και το κάνει, ο προδότης ξέρει ότι με την προδοσία θα ωφεληθεί και προδίδει, ο προδότης συνεργάζεται με τον εχθρό για ιδίων όφελος και του αρέσει, ο προδότης αγνοεί την λέξη πατρίδα, διότι οι προδότες δεν έχουν πατρίδα, ο προδότης αποσκοπεί στο κέρδος και μόνο, γι αυτό τους αρέσει να παίρνουν το κέρδος των άλλων, ο προδότης ξεπουλάει σύνορα και συμπολίτες ακόμα και για μια χούφτα δολάρια, ο προδότης φυλάει τον εχθρό του και μισεί τον φίλο του, ο προδότης θέλει να βλέπει μόνο πόνο και αίμα, γιατί με τον πόνο και το αίμα αυτός ζει και υπάρχει, ο προδότης σου παίρνει τα πάντα και ας έχει τα πάντα, ο προδότης κυνηγάει την πατρίδα και τους πατριώτες, διότι, δεν θέλει πατρίδα και πατριώτες. Οι προδότες υπογράφουν και ψηφίζουν ότι οι εντολείς προστάζουν και ότι οι εχθροί υπαγορεύουν, αγκαλιάζουν τους εγκληματίες και τους φονιάδες της λογικής, της σκέψης και του όποιου πολιτισμού, δίνουν απλόχερα ότι έχουν, προκειμένου τα τσιράκια τους να ορθοποδήσουν για να μπορούν μετέπειτα να τους υπηρετούν, πότε με τις ψήφους, πότε με τα ρόπαλα και πότε με τα όπλα, τα οποία και στρέφουν όποτε χρειαστεί στον οποιονδήποτε, έστω και αν πρόκειται για τον ίδιο τον αδελφό τους. Οι προδότες ξεπουλάνε τα πάντα χωρίς να νιώθουν τύψεις, προσφέρουν γη και ύδωρ στους αιώνιους εχθρούς προκειμένου να κρατήσουν τους παχυλούς μισθούς τους και τις ορθοπεδικές από δέρμα καρέκλες τους, διαγράφουν ιστορίες χιλιάδων ετών και αντί αυτού, δημιουργούν γεωγραφικές και εθνικές ανυπόστατες καρικατούρες, για να έχουν συμμάχους στους εφιάλτες που ετοιμάζουν. Οι προδότες δεν έχουν πρόσωπο, αλλά χιλιάδες μάσκες τις οποίες και φοράνε σε κάθε περίσταση για να παριστάνουν αυτό που δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ. 
Ο προδότης δεν ζει για το παρελθόν, για το παρόν, για το μέλλον, για την ιστορία, για το έθνος, για τους προγόνους, για τα ιδεώδη, για τις αρχές, για την δικαιοσύνη, για τον συνάνθρωπο, για την πατρίδα, αλλά ζει και υπάρχει μόνο και μόνο για την προδοσία, αυτό του δίνει ζωή και αυτό τον κάνει αυτό που είναι, ΠΡΟΔΟΤΗΣ. 
Μα να ξέρουν ένα πράγμα, όσο αυτοί θα γεννάνε εφιάλτες, άλλο τόσο και εμείς θα γεννάμε Λεωνίδες.

Θεόδωρος Σωτηρόπουλος