Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017

...Η Ανατολική Ορθόδοξη Χριστιανική θρησκεία είναι μια ξένη θρησκεία και δεν είναι «εθνοτική ειδική για τους Έλληνες"

Ellinikotita Ellinismos Hellenism / GreeceΦωτό από : http://ellinikotitaellinismoshellenism.blogspot.gr/


Έχω ένα τεράστιο σεβασμό για όλους τους ανθρώπους που είναι πιστοί στη χώρα τους, στη μητέρα πατρίδα τους, την εθνοτική καταγωγή τους, τους δικούς τους ανθρώπους, τον πολιτισμό και τις παραδόσεις τους.
Οι Εβραίοι έχουν μια θρησκεία που είναι, επίσης, μια εβραϊκή εθνική ιδεολογία που τους ενώνει σε μια κοινή αιτία και σκοπό. Μια θρησκεία που δεσμεύεται από ένα σύστημα πεποιθήσεων που ταυτίζεται με την εβραϊκή ιστορία, τη γλώσσα, τις παραδόσεις και την ταυτότητα.
Η ίδια η θρησκεία θεωρεί τον εαυτό της ως ένα με την εβραϊκή εθνότητα και τους ανθρώπους και έχει το καθήκον της διατήρησης όλων των παραπάνω.
Έτσι οι Εβραίοι από πολύ μικρή (νεολαία) ηλικία στο σχολείο μαθαίνουν τα πάντα για τη θρησκεία τους και ειδικά τις διδασκαλίες τους σε σχέση με τη δική τους ύπαρξη ως ξεχωριστή εθνοτική φυλή. Μια θρησκεία που τους διδάσκει να είναι υπερήφανοι για την εβραϊκή ιστορία τους, τον πολιτισμό, την ταυτότητά τους και να είναι πιστοί στον Εβραϊκό λαό και τη συνέχειά τους.
Μια θρησκεία που τους διδάσκει ότι είναι ο λαός που ο Θεός επέλεξε ως τον ποιο σημαντικό και αγαπημένο του. Έτσι σχεδόν πάντα μένουν ενωμένοι και κυρίως παντρεύονται μόνο με άλλους Εβραίους, εξασφαλίζοντας έτσι στην εξέλιξη και την επιβίωση της εβραϊκής φυλής τους.
Η εβραϊκή γλώσσα μπορεί μερικές φορές να χαθεί, αλλά επειδή η θρησκεία τους, τους κρατά Εβραίους και συνδεδεμένοι με τη μητέρα πατρίδα τους το Ισραήλ, η γλώσσα μπορεί να παραλείψει μια γενιά, αλλά πάντα επανέρχεται σε μια άλλη γενιά.
Δυστυχώς, η Ανατολική Ορθόδοξη Χριστιανική θρησκεία είναι μια ξένη θρησκεία και δεν είναι «εθνοτική ειδική για τους Έλληνες", όπως είναι η εβραϊκή θρησκεία "εθνική ειδική για τους Εβραίους", δεν μπορεί και δεν κάνει τα παραπάνω για των Ελληνικό λαό.
Αν κάτι αληθεύει, ήταν για εκατοντάδες χρόνια μια καταστροφική δύναμη ενάντια στην Ελλάδα, τους Έλληνες και τον Ελληνισμό !!

http://ellinikotitaellinismoshellenism.blogspot.gr/ 

Maria Diakomatou