Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017

ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ...


Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ...

Πάντως μετά το ψήφισμα του Κυνο-βουλίου για παροχή Ελληνικής Ιθαγένειας ,όποιος φεύγει από εδώ και βάζει βόμβα πχ στο μετρό του Παρισιού ,στις ειδήσεις δεν θα λένε πχ Ελληνας ΑΦΓΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ αλλά θα λένε Έλληνας ιθαγενής .
Θα φορτωθούμε στις πλάτες μας όλα τα δεινά που θα προκαλέσει το βαθύ ισλάμ , για κάτι ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΔΕΤΑΙ ,διότι το δίνει ΜΟΝΟ Η ΦΥΣΗ .
ΙΘΥΣ +ΓΕΝΟΣ = ( ΑΠ ΕΥΘΕΊΑΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ που δίδεται απο τους ΓΕΝΝΗΤΟΡΕΣ ΔΗΛΑΔΗ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ )
Η διαφορά με την υπηκοότητα ,είναι πως και στην υπηκοότητα ισχύουν ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ,αλλά ΔΕΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ και ορίζει ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΤΟΥ .
Και ούτε τον υποχρεώνεις να υπηρετήσει ως φαντάρος σε μια χώρα που δεν αισθάνεται δική του με τα γνωστά έκτροπα , αλλά του δίνεις το δικαίωμα να επιλέξει .
Είναι σαν να παίρνω ένα σκυλάκι ΚΑΝΙΣ και να το πλαστογραφώ ως ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟ ΠΧ δηλαδή ως μια συγκεκριμμένη ράτσα λυκόσκυλου .
Κι επειδή έχουμε πολλές και διαφορετικές φυλές προς πλαστογράφηση ,θα δείτε και πεκινουά να τα ονομάζουν Ελληνικούς ποιμενικούς και πάει λέγοντας ......
Η σαν να παίρνω έναν σκύλο ΔΑΛΜΑΤΙΑΣ και τον πλαστογραφώ ως ΜΠΟΥΛΝΤΟΓΚ πχ .
Ε ΓΙΝΕΤΑΙ ;;; ΔΕΝ γίνεται .
Κι όμως ....ΕΝΩ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ,ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ προφανώς για να αλλοιώσουν και σταδιακά να αφανίσουν το γένος των Ελλήνων , διότι δεν πιστεύω ότι είναι τόσο ηλίθιοι .
Φαίνεται "κάποιοι" έκριναν ,πως αρκετές χιλιάδες χρόνια υπήρξαμε ως λαός καιρός να σταματήσουμε να υπάρχουμε .

Ευστρατια Σουραβλα