Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

ΓΙΑΤΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ; - ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ


Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΙΑΤΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ;
ΓΙΑΤΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ;

Μερικοί διαμαρτύρονται γιατί αποκαλούμε τους ορθόδοξους χριστιανούς Εβραιοχριστιανούς . Δεν είναι μόνο το «προπατόρων ήμων Αβρααμ, Ισαακ, και Ιακώβ» που μας διατυμπανίζουν και μας έχουν ζαλίσει τα Α……α, αν πάτε σε κάποιο γάμο στην εκκλησία και δώστε βάση στα ψαλλόμενα, γιατί συνήθως κανείς δεν ακροάται τι ψέλνουν οι παπάδες, θα ακούσετε τους παπάδες να ομολογούν ότι είμαστε απόγονοι των Εβραίων.
Παραθέτω ολόκληρο απόσπασμα:
Ακολουθία του Γάμου αναφέρει «Ευλόγησον αυτούς, Κύριε ο Θεός Ημών, ως ευλόγησας τον Αβραάμ και την Σάρραν. Ευλόγησον αυτούς, Κύριε ο Θεός Ημών, ως ευλόγησας τον Ισαάκ και την Ρεβέκκαν. Ευλόγησον αυτούς, Κύριε ο Θεός Ημών, ως ευλόγησας τον Ιακώβ και πάντας τους πατριάρχας. Ευλόγησον αυτούς, Κύριε ο Θεός Ημών, ως ευλόγησας τον Ιωσήφ και την Ασυνέθ. Ευλόγησον αυτούς, Κύριε ο Θεός Ημών, ως ευλόγησας τον Ιωακείμ και την Άνναν. Ευλόγησον αυτούς, Κύριε ο Θεός Ημών, ως ευλόγησας τον Ζαχαρίαν και Ελισάβετ. Διαφύλαξον αυτούς, Κύριε ο Θεός ημών, ως διεφύλαξας τον Νώε εν τη κιβωτώ. Διαφύλαξον αυτούς, Κύριε ο Θεός ημών, ως διεφύλαξας τον Ιωνάν εν τη κοιλία του κήτους ...;Μνημόνευσον αυτών, Κύριε ο Θεός ημών, ως εμνημόνευσας του Ενώχ, του Σήμ, του Ηλία ...;».Και δεν νομίζω να υπάρχει Έλληνας που να μην γνωρίζει τη φράση ξεφτίλα για την Ελληνίδα η δε γυνή να φοβηται τον άνδρα όχι να τον σέβεται να τον φοβάται!!!
Όπως βλέπετε μας αραδιάζουν οι παπάδες όλο το Εβραϊκό σκυλολόϊ . Τι έχετε να απαντήσετε;

 Ιωαννης Θεοδωροπουλος
Αποστόλης Δαραμούσκας
 
======================================================================================
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ
Του Γιάννη Θεοδωρόπουλου
(απολαύστε τους)
Ειδωλολάτρης, αν την καλοσκεφτείς είναι μια έκφραση πολύ υποτιμητική. Στην πραγματικότητα ένα άτομο που δίνει στην ύλη υπερφυσικές δυνατότητες, σίγουρα έχει μειωμένη νοημοσύνη. Οι χριστιανοί θέλοντας να υποτιμήσουν τους Έλληνες, επειδή δεν μπορούσαν να αντιπαραβληθούν, με τους φιλοσόφους των τους προσήψαν την ειδωλολατρία.
Εδώ ταιριάζει η σοφή παροιμία του λαού μας «είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα». Είναι γνωστό ότι οι Έλληνες σέβονταν τους θεούς τους αλλά δεν προσκυνούσαν ούτε θεούς ούτε ανθρώπους. Πως λοιπόν θα προσκυνούσαν την άψυχο ύλη με την οποία απεικόνιζαν τους θεούς τους. Είναι αυτό όπως έλεγαν σαν να ανοίγεις συζήτηση με ντουβάρια.
Συζήτηση με την άψυχη εικόνα ανοίγουν οι χριστιανοί που γονατίζουν και της απευθύνουν παρακάλια, την φιλούν και την γλύφουν, και τέλος καταβάλουν και τον οβολό τους, γιατί ελπίζουν να την δωροδοκήσουν, και να εισακουστεί η δέηση τους.
Άλλωστε δεν το κρύβουν το λένε ξεκάθαρα. π.χ. η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Τήνου, και δεν είναι η μόνη, πλήθος ακόμη θαυματουργών εικόνων.
Οι Έλληνες δεν γνωρίζω να έκαναν τέτοια. Θυσίες ζώων έκαναν, αλλά και αυτά τα έψηναν και τα έτρωγαν.
Η οσφυοκαμψία έχει τις ρίζες της στην ανατολή, και μας την επέβαλε ο Χριστιανισμός. Μαζί με αυτήν μας μετέδωσε και τα θρησκευτικά μικρόβια που είναι φορείς πλήθους δεισιδαιμονιών, και ανοησιών.
Μου είναι αδιανόητο να βλέπω και να ακούω τις τόσο χοντροκομμένες θρησκευτικές ανοησίες. Αναστάσεις, θαύματα, αναλήψεις, γκάστρωμα με τον κρίνο, κόλαση, παράδεισο, μετά θάνατο ζωή, και να υπάρχουν άνθρωποι που τα πιστεύουν. Φαντασθείτε το πόσο κουτόχορτο έχουν ταΐσει τον κόσμο, όταν η πλύση εγκεφάλου, που συνοδεύετε με εμφύτευση φόβου, ότι θα πάθεις κακό αν δεν πιστεύεις, αρχίζει στην ηλικία των τριών ετών περίπου και τελειώνει με το θάνατο. Πώς λοιπόν να απαλλαγή ο άνθρωπος από τέτοια δεσμά. Οι επόμενες γενεές θα μας κοροϊδεύουν αν εξακολουθήσουμε να πιστεύουμε τα δήθεν θαύματα. Όπως κοροϊδεύουμε εμείς σήμερα τους υποανάπτυκτους λαούς της Αφρικής, όταν βλέπουμε τις θρησκευτικές τους τελετές στα ντοκιμαντέρ. Αλλά και αυτοί τα ίδια θα λένε και για μας.
Εκείνο που μου προκαλεί θλίψη είναι ότι ενώ ζούμε την εποχή των επιτευγμάτων του ανθρωπίνου πνεύματος, που είναι τα θαύματα της επιστήμης και της τεχνολογίας, που τα βλέπουμε και τα απολαμβάνουμε, γιατί είναι γνήσια και όχι σκηνοθετημένα σαν της θρησκείας, πως είναι δυνατόν να υπάρχουν Έλληνες που είναι θιασώτες του μεσαιωνικού σκοταδισμού.
Δυστυχώς ένα μεγάλο μέρος των Ελλήνων που το παίζουν και διαβασμένοι ξέχασαν τα μνημειώδη γραπτά που μας κληροδότησαν οι προγονοί μας, και αναγόρευσαν τις ραδιουργίες τις επιδιώξεις και τα παραμύθια των Εβραίων ως ιερά κείμενα. Εγώ ως Έλληνας θλίβομαι για την κατάντια τους.
Αγαπητοί φίλοι, προσπαθούμε να ξυπνήσουμε από το λήθαργο που έχουμε περιπέσει, από το πολύ κουτόχορτο που μας είχαν ταΐσει τα μαθητικά μας χρόνια.
Κάποιοι από εμάς πιστεύουμε ότι καταφέραμε να το αποβάλουμε. Όμως μερικοί ούτε που προσπάθησαν. Και τους ερωτώ ζούνε στην Ελλάδα και είναι ορθόδοξοι χριστιανοί, αν ζούσαν στην Αραβία θα ήσαν μουσουλμάνοι, αν ζούσαν στις Ινδίες θα ήσαν ινδουιστές, αν ζούσαν στη Κίνα θα ήσαν βουδιστές, κ.ο.κ.ε. τελικά μπορείτε να μας πείτε πια είναι η πραγματική θρησκεία. Για εμένα που δεν αποδέχομαι καμία, δεν έχω πρόβλημα με την λογική μου, εσάς τι σας λέει η λογική σας;
Το γράφω και το τονίζω δεν θα μας κάνουν ΙΡΑΝ. Σήμερα έχουμε ένα όπλο στα χέρια μας το «διαδίκτυο» με το οποίο έχουμε δημοσιοποιήσει τα εγκλήματα που διέπραξαν οι χριστιανοπατέρες, με τις ορδές των μοναχών, οι νεκροθάφτες αυτού του λαμπρού Αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού. έχουν καταλάβει ότι έχουν πάρει την κατηφόρα, γιατί μέσω του διαδικτύου αρχίζει ο κόσμος και μαθαίνει τα εκατομμύρια εγκλήματα που διέπραξαν οι προκάτοχοι των στο Βυζάντιο εις βάρος των Ελλήνων κατά τον μεσαίωνα. Είδαν αυτό το 96% ορθοδόξων να μειώνετε και να πλησιάζει το 70%, και να μην έχει επιστροφή, γιατί οι νέες γενιές μορφώνονται, και δεν είναι διατεθειμένες να πιστεύουν τις θρησκευτικές βλακείες, και τα παιδαριώδη ψέματα τους. Δες τε το παπαδαριό πως αντιδρά όταν γίνετε θέμα με τα θρησκευτικά στα σχολεία. Που θα πάει σε λίγα χρονάκια θα καταργηθούν. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Αρκετό κακό έχουν κάνει στην ανθρωπότητα.
Eσείς κύριοι που κόβεστε για την ορθοδοξία και την Ρωμανία, πρέπει να γνωρίζετε ότι ο υπολογιστής που κάθεστε και γράφετε τις βλακείες σας, το αυτοκίνητο που οδηγείτε, και ένα πλήθος επιτευγμάτων της σύγχρονης τεχνολογίας που απολαμβάνετε, και για την υγεία σας αν θα κινδυνεύσει εκεί θα εναποθέσετε τις ελπίδες σας, Όλα αυτά είναι επιτεύγματα ευφυών ανθρώπων, γιατί αν η ανθρωπότητα ακολουθούσε την ρύση του χριστού «μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι» θα ζούσαμε ακόμη στον μεσαίωνα.
Τα τελευταία χρόνια για λόγους και πάλι καθαρά εισπρακτικούς, έχουμε καινούργια εφευρήματα, θα έλεγα μάλλον νέα κύματα ειδωλολατρίας. Το δάκρυσε η εικόνα, κουνήθηκε η εικόνα, μάτωσε η εικόνα. Επιτέλους κύριοι θρησκευτικοί ηγέτες, πάρτε θέση, τα εγκρίνετε, η δεν τα εγκρίνετε αυτά τα κομπογιαννίτικα τερτίπια. Αλλά με τόσο κουτόχορτο που έχετε ταΐσει για αιώνες τώρα αυτόν το λαό τον έχετε -Θεολογώντας- φοβίσει και αποβλακώσει. Φαίνεται μάλλον ότι αυτή η κατάσταση σας βολεύει.
Τα μοναστήρια φυτρώνουν σαν τους μαϊντανούς, και είναι αποτέλεσμα και θρησκόληπτων πολιτών, και κομπιναδόρων, που εκμεταλλεύονται την θρησκοληψία των πρώτων. Τα δε παραμύθια για κάθε μοναστήρι οργιάζουν, όπως βρέθηκε εικόνα στο χώρο που χτίσθηκε το μοναστήρι. Το πιο απίθανο είναι ότι βρήκαν την εικόνα, αλλά θέλησαν να χτίσουν το μοναστήρι σε άλλο μέρος, αλλά η εικόνα την κοπάναγε και το έκοβε ποδαρόδρομο κάθε νύχτα, και πήγαινε στην αρχική τοποθεσία. Μα τέτοιο πείσμα η εικόνα να στυλώνει τα πόδια, και να λέει «όχι να εδώ θέλω» ούτε μουλάρι να ήταν.
Στα μοναστήρια γίνετε το έλα να δεις, σταυρουδάκια, εικονίτσες, κομποσκοίνια, αγιασμοί, και τι αγιασμοί, θαυματουργοί γιατρεύουν τα πάντα, μόνο που ο Χριστόδουλος δεν πήρε αγιασμό αλλά πήγε στην Αμερική γιατί εκεί ήλπιζε σε θεραπεία
Άσε δε αν εμφανιστεί κανένα χέρι, από τα πολυάριθμα χέρια, η καμία κάρα, από τις διπλές κάρες, που διαθέτουν........ οι Άγιοι, λες και είναι Λερναίες Ύδρες, τότε έχουμε ομαδική πτωματολατρεία που θυμίζει πρωτόγονους Ινδιάνους.
Όλα αυτά γίνονται και επιτυγχάνονται πουλώντας το προϊόν της θρησκευτικής απάτης που δεν είναι άλλο, από την Ελπίδα.
Τι έχουν να μας απαντήσουν οι σύγχρονοι ειδωλολάτρες και πτωματολάτρες;»

Ιωαννης Θεοδωροπουλος