Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

ΜΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΉ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ''άβατο'' ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ''ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΛΑΡΑΚΗ - ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΜΠΑ''


 ΤΟ ''άβατο'' στην οδό Αγν. Σρατιώτη 44 - Πολίχνη Θεσσαλονίκης τηλ. 2310-666-869

  ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΜΠΑΣ  - ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΡΑΚΗΣ 
Μα; συναρπάζουν με την έναρξη !!  Δείτε το βίντεο :  https://youtu.be/aV-HG8R49pk
 Jai Μαζαράκης – Ηλεκτρική κιθάρα  -  Νίκος Τάρας – Πλήκτρα

 Jai Μαζαράκης – Ηλεκτρική κιθάρα -  Νίκος Τάρας – Πλήκτρα

  ΚΩΣΤΑΣ  ΚΑΡΜΠΑΣ
Ένας τέλειος καλλιτέχνης με φωνή πολύχρωμη.... !!!

 Ο Jai Μαζαράκης με την ολοκαίνουργια ηλεκτρική του Κιθάρα μας ειχε συναρπάσει........


ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΜΠΑΣ  -   ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΡΑΚΗΣ - ΝΤΟΥΕΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ !!


       ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΣ ΤΑΡΑΣ ΣΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ                  ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ 2 ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΝΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΡΟΚ ΔΙΑΣΚΕΥΕΣ. : https://youtu.be/6SDPUFbnByk
ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ:     ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΡΑΚΗΣ - ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΜΠΑΣ
Jai Μαζαράκης – Ηλεκτρική κιθάρα
Νίκος Τάρας – Πλήκτρα
Γιάννης Μπέλλος – Μπάσο
Μπάμπης Πετσίνης – Τύμπανα
''ΑΒΑΤΟ'' 23 ΦΕΒΡ. 2017
Ζητώ συγνώμη απο τους Γιάννης Μπέλλος – Μπάσο καί Μπάμπης Πετσίνης – Τύμπανα που δεν βγήκαν καλές οι φωτό που τράβηξα λόγω θέσεις και φωτισμού.
ΉΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ, ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΜΑΣ ΆΡΕΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΙΔΙΑΊΤΕΡΟ ΣΥΓΚΡΌΤΗΜΑ ΤΟΥ ''ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΛΑΡΑΚΗ - ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΜΠΑ'' ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΝΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΡΟΚ ΔΙΑΣΚΕΥΕΣ.
Nikos Pazaitis
npazaitis@hotmail.com 
=======================================================================================
 
Τα Κίτρινα ποδήλατα συναντούν τον τραγουδοποιό Γιώργο Γελαράκη και μαζί παρουσιάζουν το ολοκαίνουριο τραγούδι " Το νήμα". Ο Γιώργος Παντελιάς με τη ξεχωριστή ερμηνεία του και την ιδιαίτερη χροιά της φωνής του αποδεικνύει για άλλη μια φορά τη δυναμική του παρουσία, ακόμα και όταν ο ηλεκτρισμός απουσιάζει. Ο Γιώργος Γελαράκης επανέρχεται και πάλι δισκογραφικά με μια ιδιαίτερη μπαλάντα και μια εμφανή πρόθεση για εσωτερική αναζήτηση. Το τραγούδι "Το νήμα" αποτελεί το πρώτο δείγμα του νέου ολοκληρωμένου album του τραγουδοποιού, που θα περιέχει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και αναμένεται μες στο 2018.
"Αν μπερδεύτηκε το νήμα
τότε πρέπει να κοπεί,
κάνε μια φορά το βήμα
κι έλα διώξε τη σιωπή..."
Μουσική: Γιώργος Γελαράκης
Στίχοι: Αστέρης Κωνσταντίνου


ΓιώργοςΓελαράκης - Official Facebook page:  https://www.facebook.com/GiorgosGelarakisofficial

Κίτρινα Ποδήλατα - Official Facebook page:  https://www.facebook.com/kitrina.podilata.official.fan.page

Γιώργος ΓελαράκηςΟ Γιώργος Γελαράκης γεννήθηκε στη Βέροια. Έχει στο ενεργητικό του εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και μεγάλα καλοκαιρινά φεστιβάλ, openings σε συναυλίες σημαντικών καλλιτεχνών (Β.Παπακωνσταντίνου, Χ.Θηβαίος, Π.Κατσιμίχας, Φ.Πλιάτσικας, Κ.Τουρνάς, Μ.Στόκας, Γ.Μηλιώκας, Λ.Παπαδόπουλος κ.ά.) και σημαντικά βραβεία σε διαγωνισμούς τραγουδιού του musicheaven.gr.  Το 2013 κυκλοφόρησε  την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Ονειροποιός" από την Fm records, με δικές του συνθέσεις και στίχους. Το 2014 και 2015 πραγματοποιεί περιοδείες σε όλη την Ελλάδα με εμφανίσεις από την Ορεστιάδα ως την Κρήτη. Το Δεκέμβριο του 2015 κυκλοφορεί το 2ο προσωπικό του album με τίτλο "Η πόλη μια άδεια αγκαλιά" από την MLK. Ο χειμώνας 2016-17 αποτελεί την έναρξη για πολλές διαφορετικές συνεργασίες και εμφανίσεις με τον τραγουδοποιό Δ.Κοργιαλά. Το Φεβρουάριο του 2017 πραγματοποιεί μία σημαντική εμφάνιση στο "Σταυρό του Νότου" στην Αθήνα με τη συμμετοχή του Ν.Ζιώγαλα και παράλληλα ηχογραφείται το 3ο του album! Το καλοκαίρι του 2017 πραγματοποιεί περιοδεία με πάνω από 30 εμφανίσεις στη βόρεια Ελλάδα. Το χειμώνα του 2017-18 εμφανίζεται σε μουσικές σκηνές σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Καβάλα, Κοζάνη κ.ά. και συναντά τα Κίτρινα ποδήλατα, όπου μαζί ηχογραφούν το τραγούδι "Το νήμα", προπομπό του 3ου του album.