Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017

Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ είναι προιόν της ΝΤΠ ώστε να διαλύσει την δομή της παραδοσιακής οκογένειας...

Αποτέλεσμα εικόνας για Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ
Ο Μπουτάρης ζητάει να διδάσκεται στα σχολεία η.... ομοφυλοφιλία !
Εικόνα από : http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-mpoutarhs-zhtaei-na-didasketai-sta-scholeia-h-omofulofilia

Η ομοφυλοφιλία ειναι δικαίωμα και όπως θέλει κανείς μπορεί να διαθέσει το σώμα του .
Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ ΟΜΩΣ ,συνιστά καταπίεση σε όσους δεν είναι ΕΤΕΡΟΦΟΒΙΚΟΙ και είναι προιόν της ΝΤΠ ώστε να διαλύσει την δομή της παραδοσιακής οκογένειας και να μετατρέψει όλα τα αρσενικά σε αδιάφορα και μη παραγωγικά ως προς την τεκνοποίηση ώστε ΤΑ ΜΟΝΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ αρσενικά ,να είναι αυτές οι στρατιές των Αφρασιατών ΏΣΤΕ ΕΤΣΙ να διευκολυνθεί η κιμαδοποίηση των φυλών και των λαών και των Εθνών.
Δεν θέλουν Εθνη ,αλλά ομάδες μιγάδων που θα τους χειρίζονται πολύ πιο εύκολα αφού δεν θα αισθάνονται πως έχουν πατρίδα να υπερασπίσουν ούτε κάτι κοινό να τους συνδέει σε ήθη έθιμα ,γλώσα και ιστορία .
Είναι το σχέδιο Kalegri περί μιας ευρωαφροασιατικής φυλής χωρίς δικαιώματα και χωρίς καμμία συνοχή ώστε να ελέγχονται εύκολα από τις τράπεζες και τις πολυεθνικές .
Και όλα αυτά ,παράλληλα με την εγκαθίδρυση και την επιβολή μιας ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ που όπως όλα δείχνουν θα είναι το ΙΣΛΑΜ ώστε να έχουν πληθυσμούς μεσαιωνικού τύπου ,ακραίως φανατισμένους και εντελώς μισαλόδοξους .
Και ξέρετε πόσο εύκολο είναι να άγονται και να φέρονται κατά τις επιθυμίες των επικυριάρχων αρκεί να συνάδουν ή να τους κάνουν να νομίζουν ότι συνάδουν με τον θρησκευτικο τους φονταμενταλισμό .
Οταν τα επιτύχουν όλα αυτά ,τα πρώτα θύματα θα είναι οι ατυχείς ομοφιλόφιλοι που δεν θα τους χρειάζονται πλέον και θα πρέπει να τους θυσιάσουν για να ικανοποιήσουν τα αστοιχείωτα κοπάδια ώστε να τα κρατήσουν καλά στην μάντρα .
ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ .....ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ .

Ευστρατια Σουραβλα