Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017

Στην σημερινή εποχή η σήψη, η διαφθορά, η πουτανιά, ο εκφυλισμός και η παρακμή ονομάζονται "πρόοδος " και "εξέλιξη " ! !

Αποτέλεσμα εικόνας για Στην σημερινή εποχή η σήψη και η διαφθορά
ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ στην ιστορία του κόσμου δεν υπήρξε εποχή εκτός της σημερινής ,οπου η σήψη ,η διαφθορά , η πουτανιά ,ο εκφυλισμός και η παρακμή να ονομαστούν "πρόοδος " και "εξέλιξη "
Υπήρχαν πάντα ,αλλά υπήρχε και το μέτρο σύγκρισης ανάμεσα στο κατά Φύσιν και παρά Φύσιν και μπορούσαν όλοι να διακρίνουν την "Υβριν" ακόμα και αυτοί που την τελούσαν .
Η πουτ@να ήξερε πως είναι πουτ@να .
Σήμερα όμως ,βγαίνει η κάθε παρακμιακή τηλεπερσόνα που η τιμή της αξίζει όσα χωράει το μ@@ της και σου λεει " είμαστε στον 21ο αιώνα καθυστερημένε ,οπισθοδρομικέ ,ανεξέλιγκτε ενώ εσύ έχεις μείνει πίσω " ,και έτσι δικαιολογεί την παρακμιακή της υπόσταση .
Βέβαια ,κάποιοι έχουμε μείνει πολύ "πίσω " στην εποχή που ο Πλάτωνας ,ο Πλούταρχος ,ο Αριστοτέλης ,μιλούσαν για την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ,για την ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΤΗΝΩΣΗΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΜΙΜΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΟΣ ,
για την ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΥΨΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ,
για τον έλεγχο των παθών ,για τον κίνδυνο της στρέβλωσης των διαχρονικών εννοιών ,
για τις επιπτώσεις της παράβασης των ΦΥΣΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ,
για τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ,για την ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ, , για το δικαίωμα της ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ μέσω της προστασίας της οικογένειας και της πατριδας .
Κανένα από αυτά τα παράσιτα της Σχολής της Φρανκφούρτης που προωθούν ως ΣΥΓΧΡΟΝΗ την οπισθοδρομική και μισάνθρωπη θεωρία της Πολιτικής Ορθότητας των αρχών του εικοστού αιώνα ,την τότε αποτυχημένη προσπάθεια να μπει φίμωτρο στον λόγο και ο άνθρωπος να μετατραπεί σε ένα πειθηνιο όργανο που θα του υπαγορεύουν ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ,
δεν αντιλαμβάνεται πως ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ δεν είναι το ξερίζωμα όλων των πνευματικών επιτευγμάτων της ανθρωπότητας που έκαναν τον άνθρωπο να ξεχωρίσει από τα ζώα ,να σταθεί στα δυό του πόδια ,να φιλοφοσήσει ,να κάνει Τέχνη και Επιστήμη αλλά το ξερίζωμα του κτήνους μέσα απο τον άνθρωπο ,
Και ΩΣ ΚΤΗΝΗ επιχειρούν να αποκτηνώσουν τους ανθρώπους γύρω τους ,ώστε να μην διαφέρουν και να εξωρραίσουν την κατάντια τους .
Εμπρός ,πίσω λοιπόν στις παλιές καλές διαχρονικές αξίες που έκαναν τον άνθρωπο να σηκωθεί στα δύο πόδια και να φιλοσοφήσει και όχι στα τέσσερα που μας ζητούν να ξαναεπιστρέψουμε .

Ευστρατια Σουραβλα