Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Το μυθιστόρημα "ΟΙ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ" κυκλοφόρησε.....


Αποτέλεσμα εικόνας για Το μυθιστόρημα "ΟΙ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ"
Φίλες και φίλοι πληροφορείστε ότι το μυθιστόρημα "ΟΙ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ" κυκλοφόρησε και στην Κύπρο και μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα βιβλιοπωλεία PARGA ή να το αναζητήσετε σε οποιοδήποτε άλλο βιβλιοπωλείο.


Ιράν 2004. Ένα μοναχικό κορίτσι μεγαλώνει απροστάτευτο, μ' έναν πατέρα περισσότερο απόντα απ' όσο η πεθαμένη μητέρα του, με μια δύστροπη γιαγιά κι έναν παππού παραδομένο στη γεροντική άνοια.
Περιπλανιέται στις ερημιές αναζητώντας τη χαρά στα απλά κι απέριττα πράγματα, κοντά στη φύση και μακριά απ' τους ανθρώπους που την πληγώνουν. Μοναδική της παρηγοριά η ονειροπόληση.
Η παιδικότητά της χάνεται όταν την πλησιάζει ένα ξεθωριασμένο αυτοκίνητο. Η ζωή της αλλάζει για πάντα.
Μια συγκλονιστική ιστορία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα. Η παιδική αθωότητα συγκρούεται με τη σκληρή πραγματικότητα μιας συντηριτικής κοινωνίας κι ενός θεοκρατικού καθεστώτος, όπου επικρατούν απάνθρωποι νόμοι.

 Το μυθιστόρημα ανήκει στις εκδόσεις Σαββάλας

 Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου (ΡΙΚ) και τους παρουσιαστές του Λουκά Χάματσο και Αγγελική Νικηφόρου, για την ευγενική καλοσύνη τους να με καλέσουν στο πρόγραμμά τους "καλή σας μέρα" και την ευκαιρία που μου έδωσαν να παρουσιάσω στο τηλεοπτικό κοινό το μυθιστόρημά μου "ΟΙ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ" https://www.facebook.com/vassilis.taouxis/posts/238603079932853
Vassilis Taouxis
Οι παρθένες πάνε στον παράδεισο