Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ''ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ''... - Τού Μένιου Παπαδόπουλου

Αποτέλεσμα εικόνας για Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ''ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ''.   Αποτέλεσμα εικόνας για Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ''.
Ο εξ αριστερών στην φωτογραφία εκανε Δικτατορία, ΝΑΙ, ΧΟΥΝΤΑ, ΝΑΙ, επί 6 συναπτά έτη, διώχνοντας με κλωτσιές ένα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα χωρίς να εκτελέσει κανέναν ΔΥΣΤΥΧΏΣ, από τα πολιτικά σκουπίδια που επέστρεψαν μετά, με τα γνωστά αποτελέσματα που βιώνουμε σήμερα.
Εξόρισε, ΝΑΙ, φυλάκισε ΝΑΙ, αλλά τούς έδωσε και το δικαίωμα της ελευθερίας κατόπιν δηλώσεως αποδοχής του καθεστώτος που εφόσον εδραιώθηκε και παρήγαγε νομοθετικό έργο ήταν νόμιμο.
Έκανε την Ελλάδα ένα απέραντο εργοτάξιο, μία βιομηχανική χώρα με ισχυρή παρουσία στον τότε ανεπτυγμένο κόσμο, δεν μας φτάνουν τόμοι για να αναλύσουμε το έργο που επιτελείται από τους χουντικους μέσα σε 6 χρονια.
Παράλληλα εφήρμοσε την ΣΕΙΣΆΧΘΕΙΑ για τον υπέρ χρεωμένο αγροτικό πληθυσμό και έδωσε ΑΤΟΚΑ δάνεια σε κάθε πολίτη για απόκτηση κατοικίας.
Προήγαγε την ιδιωτική πρωτοβουλία σε απίστευτο βαθμό και πολλά, μα πάρα πολλά άλλα που οι μετέπειτα ΑΛΗΤΕΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" χρειάστηκαν περισσότερα από 40 χρόνια για να αποδομησουν.
Ναι, ήταν ΧΟΥΝΤΑ και Δικτάτορας αλλά έζησε και πέθανε πάμφτωχος χωρίς να προδώσει ποτέ τις ιδέες του.
Τάφηκε με το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο που του ανήκεν, την ΣΤΟΛΗ του.
Ο άλλος εκ δεξιών που τον λατρεύουν οι απανταχού "αριστεροί προοδευτικοί δημοκράτες" ανέλαβε την εξουσία όπως και ο πρώτος αλλά αυτός δεν έκανε δικτατορία ή χούντα αλλά....ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ 😂 και κυβέρνησε....ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ 😇 επί... 56 χρόνια μόνος. Πεθαίνει αφήνοντας τα ηνία της εξουσίας στον αδερφουλι του πάντα...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ για να συνεχίσει την "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ" άλλον μισό αιώνα στην πολύπαθη χώρα του.
Κατά την διάρκεια της..."Επαναστατικής Δημοκρατικής" διακυβέρνησης του Φιντέλ Κάστρο εδώ και πλέον μισού αιώνα άδειασε ή χώρα του από το 20% του πληθυσμού, δύο εκατομμύρια από τα έντεκα την κοπανησαν από την.... ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ😂 πηγαίνοντας στην αγκαλιά του μισητού εχθρού, "απέναντι" έστω καί κολυμπώντας.
Εκτέλεσε πάντα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΆ ΧΙΛΙΑΔΕΣ Κουβανους και φυλάκισε πολλαπλάσιους.
Επί 56 χρόνια ή Κουβα είναι ιδιοκτησία ενός ΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΨΥΧΑΚΙΑ ο οποίος είναι ίνδαλμα, απολαμβάνει δε και την καλή μαρτυρία των απανταχού αριστερών και όχι μόνο, πού τον θεωρούν ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ.
Ο άλλος είπαμε, ήταν ΔΙΚΤΆΤΟΡΑΣ, ετσιιιιιιιιιι???
Τηλ : 2132046000.... Ψυχιατρικό Νοσοκομείο

Μενιος Παπαδοπουλος