Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ! ! ! Τρία νεαρά κορίτσια, η φιλόλογος Sophia Kalpourtzi από τη Μύκονο (πιάνο) και δύο Βορειοελλαδίτισσες, η μαθηματικός Χριστίνα Σαμαρά (τραγούδι) και η μουσικός Sofia Vulgaridu (ακορντεόν) - Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ

Αποτέλεσμα εικόνας για το μουσικό τριο η μεθωδος των τριων


Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016 στη Μύκονο και στο Γρυπάρειο πολιτιστικό κέντρο, διοργανώθηκε , με πρωτοβουλία του Δήμου Μυκόνου και του Β' Δημοτικού Σχολείου , μία υπέροχη μουσική βραδιά.Τρία νεαρά κορίτσια, η φιλόλογος Sophia Kalpourtzi από τη Μύκονο (πιάνο) και δύο Βορειοελλαδίτισσες, η μαθηματικός Χριστίνα Σαμαρά (τραγούδι) και η μουσικός Sofia Vulgaridu (ακορντεόν) απέδειξαν με την αξιοπρεπή και σεμνή παρουσία τους πάνω στη σκηνή αλλά και με το εκπληκτικό ταλέντο τους ότι τα ποιοτικά μουσικά ακούσματα δεν έχουν πάψει -ευτυχώς- μέσα στην εποχή της ηχορρύπανσης και των μουσικών "σκουπιδιών" να συγκινούν ακόμη τον κόσμο. 

 
Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ, όπως ονομάζεται το συγκρότημα που έχουν συστήσει τα τρία νεαρά κορίτσια, συγκίνησε και ενθουσίασε το κοινό και έκανε όλους μας να βγούμε από την αίθουσα με μία μεγάλη ψυχική ευφορία.


 Θέλω να ευχηθώ και στις τρεις τους να είναι πάντα καλά και να καλλιεργούν όλο και περισσότερο τα ταλέντα που τους χάρισε ο Θεός.


Βίνα Γιαννούλη
  Μία μικρή γεύση από τις πρόβες :https://www.facebook.com/methodostontrion/videos/1624111967889422/ 
 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  
Μια υπέροχη βραδιά έλαβε τέλος στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Μυκόνου !
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μυκόνου για την υπέροχη πρωτοβουλία και διοργάνωση, καθώς και ένα μεγάλο ευχαριστώ από μέρους μας για την πρόσκληση. Θα θέλαμε ακόμα να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Μυκόνου, τον κύριο Αθανάσιο Κουσαθανά για τη λήψη βίντεο, τον mykonos.fm και όλους τους χορηγούς που συνετέλεσαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής, τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μυκόνου !
#μέθΩδος ΜέθΩδος των Τριών