Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2016

Σύστημα είναι, από τον ΑΡΧΗΓΟ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ μέχρι το διορισμένο υπάλληλο ΚΗΠΟΥΡΟ ενός δημοτικού πάρκου....


Αποτέλεσμα εικόνας για Σύστημα είναι, από τον ΑΡΧΗΓΟ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ
Τι είναι ΣΥΣΤΗΜΑ; Ποιός φταίει; Τι είναι ΣΥΝΑΓΩΓΗ;
Σύστημα είναι, από τον ΑΡΧΗΓΟ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ μέχρι το διορισμένο υπάλληλο ΚΗΠΟΥΡΟ ενός δημοτικού πάρκου....
Ποιος φταίει; Ο αρχηγός, που είναι ένας και αλλάζει ;; ή Ο κηπουρός ;
Οι άνθρωποι είναι τυφλοί φοβισμένοι ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΙ και δεν μπορούν να δουν τι ακριβώς συμβαίνει και ποιος το δημιουργεί. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
Τ ι ειναι ΣΥΝΑΓΩΓΗ: Οι αριθμοί μιλούν , Εκκλησία = Συναγωγή = 35.
Η συναγωγή δημιουργήθηκε, με τη μορφή που όλοι γνωρίζουμε κι είναι η εκκλησία.
Για ό,τι άσχημο έχει συμβεί, από τότε μέχρι σήμερα, αποκλειστικός υπεύθυνος είναι η εκκλησία.
ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ Π.Χ
΄΄ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ
Πραξ. 5,1 ... Ενας άνθρωπος, ο Ανανίας μαζί με την γυναίκα του την Σαπφείραν επώλησε το κτήμα του.....
Πραξ. 5,2 .. και εκράτησε ένα μέρος χρημάτων.., με γνώσιν και συγκατάθεσιν της γυναικός του...έφερε το υπόλοιπον μέρος των χρημάτων, το έθεσε στους πόδας των Αποστόλων.
Πραξ. 5,5 .... ο Ανανίας ..για τον λόγο αυτον ....και πριν τελειώση ο Πετρος, έπεσε καταγής και εξεψύχησε. Και έπεσε μεγάλος φόβος εις όλους...
Πραξ. 5,9 Ο δε Πετρος είπε τότε... έθαψαν τον άνδρα σου.... και θα μεταφέρουν και σενα έξω από την πόλιν, δια να σε θάψουν”. ξεψύχησε και η γυναίκα....
ΣΩΠΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕΕΕΕ Πέτρε ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΦΕΡΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΠΕΘΑΙΝΕ???
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ......
ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠ- ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ????
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ...
Πραξ. 5,11 Και έπεσε μεγάλος φόβος εις όλην την Εκκλησίαν και εις όλους όσοι επληροφορούντο τα φοβερά αυτά γεγονότα....
Πραξ. 5,12 Και ήσαν όλοι με μια καρδιά και με μια γνώμη εις την΄ στοάν του Σολομώντος.΄....
Μετά τη Σταύρωση του Χριστού εκμεταλλεύθηκαν την πίστη του λαού . Για να γίνει όμως η εκμετάλλευση με μεγαλύτερη ασφάλεια, έπρεπε ν’ αποτρέπει τον κίνδυνο διείσδυσης μέσα στη δομή των σοφών του τότε κόσμου.
Ακόμα και για τις διώξεις και τις σφαγές των χριστιανών είναι υπεύθυνη η εκκλησία,
Οι άθλιοι της εκκλησίας έκλεισαν τις διόδους για τους ανθρώπους που είχαν τη γνώση να αμυνθούν υπέρ των ανθρώπων,
Αν επιχειρήσει κάποιος να επιτεθεί εναντίον του συστήματος σ’ οποιοδήποτε σημείο εκτός από τα θεμέλια, πέφτει στην παγίδα του συστήματος.
Κατάλαβε ο αναγνώστης όπως λέει και ο Παν.Τραϊανου;;;;
ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΄΄ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΣΩΤΗΡΕΣ΄΄ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ .ΧΤΥΠΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ.
Η τραγικότητα της κατάστασης ΣΗΜΕΡΑ...φαίνεται ΚΑΘΑΡΑ .
Ο κόσμος με τα χιλιάδες προβλήματα που τον απασχολούν, είναι σαν ένας τεράστιος λέβητας, που βράζει κι είναι πάντα έτοιμος να εκραγεί. Η διέξοδος δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία βαλβίδα ασφαλείας-ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ.
Αν αντιληφθούμε, γιατί οι Ιουδαίοι έτρεμαν το Λόγο του Χριστού, θ’ αντιληφθούμε πού υπάρχει κίνδυνος και ποιοι είναι αυτοί που θίγονται άμεσα σήμερα...ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΕΠΑΝΑΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!!!!!
Ο Χριστός εμφανίστηκε στη Γη σε μία περίοδο κατά την οποία οι Ιουδαίοι τύπου Βαβυλώνας βρίσκονταν σε σύγχυση.
Από το Χριστό και τη γνώση Του προέκυψαν εκλεκτοί. Αυτοί οι εκλεκτοί με το πέρασμα του χρόνου, δημιούργησαν την ίδια κατάσταση μ’ αυτήν που είχε ν’ αντιμετωπίσει ο Χριστός και οι άνθρωποι δε γνωρίζουν τι πραγματικά πρέπει να κάνουν...
Το σύστημα θέλει δούλους να το υπηρετούν. Όσο πιο πολύ υπηρετούν, τόσο μεγαλύτερη και η αμοιβή. Ο άνθρωπος που υπηρετεί το σύστημα, δεν έχει άγχος για την επόμενη μέρα.
Αυτό είναι και το μυστικό της επιτυχίας του συστήματος.
ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΑΔΙΩΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ.
Οι άνθρωποι που τους καταδιώκουν, είναι αυτοί που νομίζουν ότι έχουν την απόλυτη γνώση που είναι υποτίθεται αυτοί που υπηρετούν το Θεό. Ο Χριστός γνωρίζει εκ των προτέρων ότι θα συνεχίσουν να υπάρχουν και μετά τη Σταύρωσή Του..
Οι άθλιοι υποκριτές σήμερα βρίσκονται με την ίδια ισχύ κι αθλιότητα μέσα στην εκκλησία.
Η περιγραφή του Χριστού για τα χαρακτηριστικά των υποκριτών, γραμματέων και Φαρισαίων, αναφέρονται ΣΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ ΠΟΙΟΙ ΄΄ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ΄΄ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ:
Η εκκλησία, ενώ είχε τη δυνατότητα ν’ αφαιρέσει από το Ευαγγέλιο όπως κάνει πάντα όσα δεν τη συμφέρουν παρ’ όλ’ αυτά δεν το έκανε. Δεν το έκανε εκ του πονηρού.
Ενώ ο Λόγος του Χριστού είναι παν-ίσχυρος οι διαχειριστές του ήταν ό,τι χειρότερο υπήρχε εκείνη την εποχή.
Ο Πέτρος κι ο Παύλος όταν έγραψαν τις επιστολές τους, που αποτελούν και τη βάση της δημιουργίας της εκκλησίας, ήδη ήταν πρεσβύτεροι και μέσα απ’ αυτές τις επιστολές προσπάθησαν να κατοχυρώσουν τα δικαιώματά τους και τις εξουσίες τους.
Με τις επιστολές του Πέτρου και του Παύλου χτίστηκε η εκκλησία και μέσα απ’ αυτή γεννήθηκε μια επικίνδυνη κοινωνία που γνώρισε ο κόσμος.
Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ξεπεραστεί ο Λόγος του Χριστού κι από κανέναν άνθρωπο, ενώ αυτοί, που είναι εγκλωβισμένοι μέσα, τηρούν νόμους κι αρχές ιουδαϊκές.
Ό,τι ο Χριστός υποστηρίζει στο Λόγο του, ανατρέπεται και διαστρεβλώνεται μέσα από τις επιστολές.
Όταν οι Ρωμαίοι αυτοκράτορες δίωκαν τους χριστιανούς, το έκαναν επειδή είχαν αρχίσει να κατευθύνονται απόλυτα από διάφορα άλλα κέντρα.
Ο ψευδομέγας Κωνσταντίνος δεν ήταν τίποτε άλλο παρά ένας , μικρός άνθρωπος, γιος μίας μοιχαλίδας, που είδε την κατάσταση εκ του πονηρού και την εκμεταλλεύτηκε. Είδε ότι οι απλοί χριστιανοί ελέγχονται εύκολα.
Η δύναμη της εκκλησίας είναι ο Λόγος του Χριστού, που είναι ανίκητος. Η εξουσία της όμως στηρίζεται στην αθλιότητα των Επιστολών και στα συγγραφικά έργα εκείνων που ονομάζονται πατέρες της.
Όλοι αυτοί οι εργάτες της εκκλησίας γεύτηκαν την εξουσία που δίνει η εκκλησία κι επειδή ακριβώς τη γεύτηκαν, προσπάθησαν να τη διαφυλάξουν.
ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΜΩΣ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΓΚΗ!!!!!
Ο Χριστός έχει γνώση των όσων πρόκειται να συμβούν και γι’ αυτόν το λόγο προσπαθεί να προστατεύσει τους ανθρώπους. Όταν μιλά για τους υποκριτές, δεν προτείνει ούτε επανάσταση ούτε αγώνα. Η σημερινή κοινωνία δεν ανατρέπεται μ’ επανάσταση αλλά με γνώση.
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ!!!!!!!!!!!!!
Η εκκλησία δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να επιτεθεί άμεσα σε κάποιον, που δεν ακολουθεί τους κανόνες της. Η επίθεση γίνεται μόνον, αν κάποιος, που δεν πιστεύει στις πρακτικές της, επιχειρεί να παρασύρει και τους άλλους
Ο ιερέας έχει κι επιπλέον γνώση, γιατί γνωρίζει δύο πολύ βασικά πράγματα: πρώτον, το Λόγο του Χριστού και δεύτερον, την διαφθοράς και της αθλιότητας της εκκλησίας.
Όλοι είναι θύματα, που διψούν και θυσιάζονται για να πάρουν μία εξουσία και μία εφήμερη δόξα.
Οι άνθρωποι αυτοί είναι έτοιμοι να σκοτώσουν τον καθένα, που απειλεί αυτήν την άθλια και μίζερη εξουσία τους.
Η εκκλησία πήρε την τελική κι απάνθρωπη μορφή που γνωρίζουν οι άνθρωποι σήμερα.
ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ......
ΜΑΣ ΄΄ΣΥΜΦΕΡΕΙ΄΄ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΑΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ( ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ) ΔΙΟΤΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΤΕΛΜΑ.....

Άννα Δαβίτη