Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016

ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 - Της Σεβαστής Κουζέλη


Αποτέλεσμα εικόνας για ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016
ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016
Σε κόντρα της ευτελούς προπαγάνδας της κυβέρνησης και των Μ.Μ.Ε που θέλουν να μας χαρακτηρίζουν ως ξενοφοβικούς,ρατσιστές και φασίστες η απάντηση είναι ΜΙΑ.
Η συγκέντρωση ΔΕΝ έγινε ενάντια σε όλους αυτούς που παρά τη θέλησης τους βρέθηκαν εγκλωβισμένοι σε μια πτωχευμένη και σχεδόν διαλυμένη χώρα.
Είναι φωνή αντίδρασης,επαναστατική φωνή απέναντι σε μια πόρνη διακυβέρνηση,ελληνική και παγκόσμια, που για να ρθει και να μείνει γαντζωμένη στην εξουσία δε διστάζει να ξεπουλήσει χωρίς καμία αιδώ το αίμα των προγόνων μας,την πίστη,την ιστορία μας,τη γη και το ύδωρ μας.
Καπηλεύεται τις πανανθρώπινες αξίες που μας χαρακτηρίζουν ως λαό.
Αυτές που χιλιάδες χρόνια τώρα όλος ο πολιτισμένος κόσμος θαυμάζει,διδάσκεται,εμπνέεται.
Είναι φωνή αντίδρασης,επαναστατική φωνή απέναντι σε όλους αυτούς που χωρίς πίστη στο Θεό και αγάπη για την πατρίδα θέλουν να μας επαναφέρουν αυτούς που οι πρόγονοί μας πέταξαν στη θάλασσα ...Μαραθώνας ,Σαλαμίνα,Χίος,Ψαρά.
Αυτούς που οι πρόγονοί μας στρίμωξαν στα στενά των Θερμοπυλών και στα Δερβενάκια.
Και τους επαναφέρουν με ένα ΔΟΎΡΕΙΟ ΊΠΠΟ, την δήθεν προσφυγιά και τον κατατρεγμό.
Όμως ξεχνούν βέβαια ότι εμείς είμαστε Έλληνες,δεν είμαστε Τρώες.
Ο Οδυσσέας ήταν Έλληνας και αυτουνού το πνεύμα μας χαρακτηρίζει χιλιάδες χρόνια τώρα και βοηθάει στην επιβίωσης μας έναντι αυτών που μας επιβουλεύονται.
Αλίμονο σε αυτούς που δε διδάσκονται από την ιστορία.
Άθεοι και ανιστόρητοι σήμερα προσπαθούν να μας φορτώσουν ενοχές για να καλύψουν τα δόλια σχέδιά τους.
Ναι,φταίμε,αλλά όχι όπως θέλουν να το παρουσιάσουν.
Φταίμε γιατί αφήσαμε το Θεό για την δόξα του χρήματος,αφήσαμε την πίστη για τα πατροναρισμένα όνειρα,την αγάπη στην πατρίδα για ταξίδια σε πληρωμένες Ιθάκες.
Πόσο ακόμα θα στέκουμε με κλειστά τα μάτια σε όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας;
Ως πότε θα κωφεύουμε στις φωνές αυτών που χάνονται αυτοκτονώντας ή μεταναστεύοντας;
Πόσο ακόμη θα αντέξουμε τον εξευτελισμό και την ταπείνωση,όχι μόνο την οικονομική αλλά κυρίως την ηθική και την πνευματική;
Κι αν σήμερα αντιδρούμε στην προσπάθεια Ισλαμοποίησης της χώρας μας,στη σαλαμοποίηση μιας Ελλάδας του φωτός με το σκοταδισμό και την οπισθοδρόμηση,ας κοιτάξουμε τους λαούς που δέχθηκαν πριν από μας τέτοια ρεύματα.
Ας δούμε τις δικές τους νεολαίες ,τις ολοένα αυξανόμενες,που πήγαν σε πολυπολιτισμικά σχολεία και επειδή δεν ανέχονται πια τη βία μιας άλλης κουλτούρας, που όχι μόνο δεν την αρνείται αλλά την υποστηρίζει κιόλας, έφτασαν να βρεθούν στο άλλο άκρο.
Βολεύει στις εκάστοτε εξουσίες,όσο κι αν το αρνούνται ,να υπάρχουν αυτά τα φασιστικά μορφώματα γιατί ο αποπροσανατολισμός είναι η τεχνική του προσανατολισμού,.
Τους συντηρούν κεντρίζοντας την οργή τους με τους λαθρομετανάστες...όταν θα πάψουν να είναι χρήσιμοι στο σύστημα θα τους διαλύσουν.
Δεν είμαστε ξενοφοβικοί.Η πρόσφατη ιστορία των τελευταίων 20-25ετών το αποδεικνύει περίτρανα. Άνθρωποι από την Πρώην Σοβιετική Ένωση,τη Βουλγαρία,την Αλβανία ζουν και εργάζονται μαζί μας.
Κι αν υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις,ή ολιγωρίες τότε,πολύ σύντομα ξεπεράστηκαν γιατί ο κόσμος δεν είναι πια αγγελικά πλασμένος και σε κάθε κανόνα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.
Δεν είμαστε ρατσιστές ούτε φασίστες γιατί έχουμε αποδείξει ότι είμαστε κοντά σε όποιον είναι αβοήθητος στον αγώνα της επιβίωσης χωρίς να του ζητούμε ...ταυτότητα.
Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με ένα οργανωμένο σχέδιο σκοτεινών δυνάμεων να αλλοιώσουν κάθε ιερό και όσιο της πατρίδας μας.
Θύματα μπορεί να είναι και αυτοί που κουβαλήθηκαν όπως- όπως και όσο- όσο στην πατρίδα μας αλλά πιο μεγάλα θύματα εμείς που δεν προκαλέσαμε με κανένα τρόπο αυτή την κατάσταση αλλά υποχρεούμεθα ,ακόμη και με σύγχρονους καπήλους νόμους, ενάντια στο σύνταγμά μας,να δεχτούμε μια σκοταδιστική πραγματικότητα.
Κάποτε μας κατηγόρησαν ότι χάσαμε τον περίφημο Διαφωτισμό γιατί ήμασταν ραγιάδες των μωαμεθανών...τώρα μας φέρνουν το Ισλάμ στο σπίτι μας.
Σε κόντρα όμως όλων αυτών που θέλουν να μας διαλύσουν εμείς είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι και Έλληνες εθνιστές πατριώτες.
Ξέρουμε να αγωνιζόμαστε για την πίστη ,την πατρίδα,την οικογένεια κι αν χρειαστεί μπορούμε να κάνουμε και πάλι Μεσολόγγια και Ζαλόγγους.
Στη χώρα μας,στον τόπο μας είναι ευπρόσδεκτος κάθε ένας που θα σεβαστεί την εικόνα του Χριστού και της Παναγιάς μας,τη σημαία μας,την οικογένειά μας και είμαστε πρόθυμοι να τον βοηθήσουμε να σταθεί στα πόδια του και να φτιάξει τη ζωή του...άλλωστε αυτό συνέβαινε πάντα.
Για όλους τους άλλους αλλά και γι αυτούς που με την ψήφο του καθενός από εμάς βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην εξουσία έχουμε να τους θυμίσουμε ...λίγο διαφοροποιημένη, τη ρήση μετά τις Θερμοπύλες
"Ο ξειν αγγέλλειν τοις κυβερνώσοι οτι εδώ εβρισκόμεθα τοις προγόνων ρήμασι πειθόμενοι"
Και τον όρκο των Αθηναίων μόλις ενηλικιώνονταν.
"Αμυνώ δε υπέρ ιερών και όσιων και μόνος και μετά πολλών και την πατρίδα ούκ ελάττω παραδώσω.
Κι αν τίς αναιρή τους θεσμούς ή μη πείθεται ούκ επιτρέψω,αμυνώ δε και μόνος και μετά πάντων.
Για την αγάπη του Θεού και την πατρίδα.

Σεβαστή Κουζέλη