Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΑΣΟΝΕ , Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ... - Προς τον Μέγαν Αρχιτραπεζίτην

Μεγάλε , υποθέτω εκεί ψηλά που βρίσκεσαι έχεις μια πιο σφαιρική εικόνα των πραγμάτων . Βλέπεις ότι ο υπερπληθυσμός , η μείωση της βιοποικιλότητας , η υπερθέρμανση του πλανήτη , η εξάντληση των φυσικών πόρων φέρνουν το τέλος κοντά . Για σένα ( και κυρίως για τα παιδιά σου ) δεν υπάρχει μέλλον . Βάζεις λοιπόν αυτά τα ανθρωπάκια που σε υπηρετούν να συνεδριάζουν σε Λέσχες Μπούλντερμπεργκ , σε Τριμερείς Επιτροπές , σε Τετραμερείς Επιτροπές για να βρούν μια λύση .Το αντιλαμβάνεσαι τί μαλακίες κάνεις ; ΑΥΤΟΙ θα σου λύσουν το πρόβλημα ;
Ο Κούλης θα σου λύσει το πρόβλημα του υπερπληθυσμού ; Μα αυτός ΘΕΛΕΙ τον υπερπληθυσμό !
Όσο πιο πολλοί είναι οι άνθρωποι τόσο πιο εξαθλιωμένοι . Όσο πιο εξαθλιωμένοι τόσο πιο βλάκες . Και όσο πιό βλάκες τόσο θα ψηφίζουν τον Κούλη ! ( Ποιός ξύπνιος θα ψήφιζε Κούλη ; )
Το παχύδερμο απο τους ΑΝΕΛ θα σου λύσει το πρόβλημα της υπερθέρμανσης του πλανήτη ; Μα αυτός αν μείνει 24 ώρες χωρίς γαλακτομπούρεκο παθαίνει επιληπτικούς σπασμούς !
Τα δύο βουβαλόπαιδα του ΠΑΣΟΚ θα σου λύσουν το πρόβλημα της εξάντλησης των φυσικών πόρων ; Έλα Θεέ και Κύριε !
Μα αυτοί δεν χρησιμοποιούν χαρτί υγείας . Τον πισινό τους τον πλένουν με VINSANTO ( * ) !
Σού σφύριξαν κάποιοι ένα μεγαλοφυές σχέδιο για να αντιμετωπίσεις τους Ρώσους : Θα κάνουμε λέει την Ευρώπη μελαψομουσουλμανική και εχθρική με την Ρωσία που είναι ξανθοχριστιανική . Τα πυρηνικά όμως δεν θα τα αφήσουμε στα χέρια των ουγκαμπέμπε . Μια χούφτα ξανθών θα κρατά τα κλειδιά . Τα εκατομμύρια ουγκαμπέμπε θα είναι μόνο για πεζικάριοι .
Καλά είστε με τα σωστά σας ; Ποιός σου το είπε αυτό το σχέδιο ; Εκείνο το "άγριο αρσενικό" , ο Πάκης ; !!
Το πρόβλημα με την βιοποικιλότητα ποιός θα σου το λύσει ; Η ΠαΝτόρα ; ( Αμάν- Αμάν ! )
Καταλαβαίνεις λοιπόν οτι με αυτό το τσίρκο των ηλιθίων που έμπλεξες σωτηρία δεν έχεις ;
Λοιπόν Μεγάλε , όσο υπάρχει καιρός ακόμα πέτα στα σκουπίδια αυτόν τον συρφετό και κοίτα να συνεργαστείς με τους Φιλοσόφους . ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ !
Οι Φιλόσοφοι μπορούν να σου λύσουν ΟΛΑ τα προβλήματα σε 24 ώρες .
Οι Φιλόσοφοι μπορούν να δούν με κατανόηση την θέση σου . Δεν φταίς εσύ , φταίνε τα σούργελα που έχεις για υπαλλήλους . Οι Φιλόσοφοι σε εκτιμούν γιατί είσαι ανοιχτομάτης , τσίφτης και καραμπουζουκλής και κατάφερες να ζέψεις στο άρμα σου όλους αυτούς τους βλαμμένους . Μπράβο σου !
Αλλά βλέπεις ότι το άρμα πάει στον γκρεμό .
Λοιπόν , αν πράγματι είσαι ξύπνιος , άλλαξε ρότα αμέσως και συνεργάσου με το Right Stuff ( το σωστό υλικό ) .
( * ) VINSANTO : Εκλεκτό κρασί της Σαντορίνης . 25 ευρώ η φιάλη ( λιανική τιμή )
-------------------------------------
Όποιος ( μασόνος ή μή ) προωθήσει το μήνυμα αυτό στον Μέγα Αρχιτραπεζίτη θα ανταμειφθεί πλουσιοπάροχα όταν επιτύχει το προξενιό .

Παγκοσμια Κυβερνηση Φιλοσοφων