Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2016

Η Ομάδα «Ε» αντιπροσωπεύει την ελληνική ψυχή και το ελληνικό σθένος.

Η Ομάδα «Ε» αντιπροσωπεύει την ελληνική ψυχή και το ελληνικό σθένος.

Διάβασα τη συνέντευξη του Φουράκη στο Τρίτο Μάτι και αυτά που γράφω θέλω να βάζω τα πράγματα στη σειρά και σε τάξη. Ο αγώνας δεν επιτρέπει σιωπή και ανοχή σε παραδοξολογίες.
    Τον Φουράκη, τον γνώρισα προσωπικά και σε αντιπαράθεση. Όσα αναφέρει η συνέντευξη, δε με ενδιαφέρουν, αφού θέλουν να παρουσιάσουν έναν δεύτερο  Παΐσιο. Εκείνο που με αναγκάζει να λάβω θέση, είναι η αναφορά στην Ομάδα «Ε» Έψιλον και στο πολυσακατεμένο «Ε».
    Ο Φουράκης, ο Γιαννουλάκης, ο Κεραμυδάς ο Γκιόλβας, ο Γουδής και ο Πάλμος δεν είχαν ποτέ σχέση ή επικοινωνία με την Ομάδα «Ε». Δεν είχαν δε ούτε πνευματικά κάποια σχέση. Όλοι ήταν έμποροι και πουλούσαν στο αφελές κοινό ότι έκλεβαν, αφού το παραμόρφωναν στα μέτρα που τους βόλευε. Το ίδιο κάνουν και όλοι αυτοί που σήμερα ακόμα λανσάρουν στο Internet την Ομάδα «Ε». Όλοι αυτοί ή έχουν κάποιο σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα ή είναι τηλεκατευθυνόμενοι, πληρωμένοι εφιάλτες των κατεστημένων που γνωρίζουν καλά ποια είναι η Ομάδα «Ε», που εδρεύει, πότε και από ποιους ιδρύθηκε, ποια είναι η αποστολή της και ποια τα συμφέροντα που μπορεί κατά την άποψή τους να διακινδυνεύουν. Ακόμα, είναι πλήρως ενήμεροι για τα έργα και τις δραστηριότητές της. Μερικά από αυτά μπορείς να τα παρακολουθήσεις και στην ιστοσελίδα: www.omada-hepsilon.org
    Η Ομάδα «Ε», είναι νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου. Ιδρύθηκε το 1962 στο εξωτερικό και στη συνέχεια, μετά από 30 χρόνια δράσης, μετέφερε την έδρα της στην Ελλάδα, αφού αναγνωρίστηκε το καταστατικό της νομικά ως συνέχεια και από το πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης και από την Α’ εφορία Θεσσαλονίκης.
    Όλοι αυτοί που ανέφερα, μαζί με τον Χαρδαβέλα, αρκετό χρονικό διάστημα στο ALTER, δούλευαν το κοινό με ότι ηλιθιότητες μπορεί να βάλει ο ανθρώπινος νους. Και το αφελές κοινό κρεμόταν από τα χείλη όλων αυτών που τροφοδοτούσαν μία κοινωνική απάτη για να εξυπηρετήσουν ίδια και αλλότρια συμφέροντα. Ο Χαρδαβέλας έκανε τη δουλειά του για να έχει ακροαματικότητα.
    Τότε αναγκάστηκε το Δ.Σ. της Ομάδας «Ε» να λάβει τη θέση που όφειλε. Όταν καταγγείλαμε αυτή την απάτη και απαιτήσαμε να σταματήσει η δολοπλοκία, ο Χαρδαβέλας έστειλε συνεργείο στην έδρα μας, το οποίο φωτογράφησε ότι χρειαζόταν και πήρε συνέντευξη. Την ημέρα εκείνη ήταν και ο Φουράκης μαζί τους και δύο από την Express Service με το όνομα «Ράπτης», οι οποίοι όπως έμαθα συντηρούσαν τον Φουράκη οικονομικά.
    Μία εβδομάδα μετά, την επόμενη Παρασκευή μάζεψε ο Χαρδαβέλας όλους όσους αναφέρω και έναν και αφού κατέθεσαν όλοι με τη σειρά τις ηλιθιότητες τους για την εν φαντασία παραχαραγμένη Ομάδα «Ε», έκλεισε η εκπομπή με τη συνέντευξη της μοναδικής υφισταμένης Ομάδας «Ε». Και αφού πλέον μπήκε στη θέση του ο κάθε φευγάτος κατεργάρης, η εκπομπή εξαφανίστηκε. Ήταν η τελευταία βραδιά.
    Στη συνέχεια το Δ.Σ. της Ομάδας «Ε» έστειλε σε όλους έγγραφα και εξώδικα να μην αναφέρουν ξανά την Ομάδα «Ε» χωρίς τον έλεγχο και την άδεια μας. Έτσι γλιτώσαμε από αυτή τη δολοπλοκή, αλλά ένας Πάλμος και ένας Κωνσταντινίδης Ησαΐας συνέχισαν μέσω της Ελεύθερης Ώρας να αναφέρουν ανυπόστατες απόψεις και ασυμβίβαστα πράγματα. Κατόπιν προσωπικής επικοινωνίας με την Ελεύθερη Ώρα, φρέναρε και αυτή η περίπτωση.
    Στο Internet γράψαμε σε όλους αυτούς που δυστυχώς έχουν πρόβλημα ψυχολογικό και διανοητικό, ή είναι πληρωμένοι εφιάλτες. Εάν θέλουν να ανήκουν στην Ομάδα «Ε», μπορούν να γίνουν μέλη και να σχολιάζουν πολλά και διάφορα, αλλά σύμφωνα με το πνεύμα του αναγνωρισμένου καταστατικού της.
    Αυτές οι ηλιθιότητες περί μυστικισμού, διαστημοπλοίων και βάσεων στον Άρη και στην Ανδρομέδα, ανήκουν μόνο σε ανθρώπους που χρήζουν ψυχιατρικής θεραπείας.
    Εάν η Ομάδα «Ε» έχει μυστικά, δεν θα τα δημοσίευε ποτέ και δεν θα τα διαφήμιζε όπως κάνουν όλοι οι αναφερόμενοι. Η Ομάδα «Ε» αντιπροσωπεύει την ελληνική ψυχή και το ελληνικό σθένος. Η βασική της αρχή είναι ο αγώνας μέσα στις κοινωνίες με δράση και έργα και όχι φιλοσοφώντας και αερολογώντας πουλώντας πνεύμα και εξυπηρετώντας συμφέροντα που κατακρεουργούν το έθνος και την κοινωνία.
    Ποια είναι τα έργα όλων αυτών που ανάφερα και εκείνων που με ψεύτικα ονόματα γράφουν αμέτρητες ηλιθιότητες; Ποιος από αυτούς έχτισε κάποια Αλεξάνδρεια; Το να κρατάς ένα στυλό ή να κάθεσαι στον υπολογιστή και να πουλάς ανεύθυνα και με ψεύτικο όνομα και τίτλο κλεμμένο πνεύμα είναι διασκεδαστικό. Τα έργα όμως και η δράση απαιτούν θυσίες πνευματικές, ψυχικές, σωματικές και οικονομικές. Έτσι η Ομάδα «Ε», κατόρθωσε με σκληρό αγώνα και πολλές θυσίες να ιδρύσει πολλές Αλεξάνδρειες και συνεχίζει ακόμα να το πράττει. Κάνω ακόμα μνεία, ότι κανένα βιβλίο απ’ όσα έγραψαν όλοι αυτοί επιτρέπεται να κυκλοφορεί ως Ομάδα «Ε». Και εάν ακόμα μερικά βιβλία λανσάρουν κάτι τέτοιο για να οικονομήσουν είναι παράνομο.
Αριστοτέλης Κακογεωργίου
Υπεύθυνος για τις Δημόσιες Σχέσεις της Ομάδας «Ε» Έψιλον

ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ''Ε'' ΈΨΙΛΟΝ