Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2016

Οι ΗΠΑ σταμάτησαν τις ανασκαφές στην Αμφίπολη… (; ; ; ; ! ! ! )Οι ΗΠΑ σταμάτησαν τις ανασκαφές στην Αμφίπολη…
Με μία πρωτοφανή παρέμβαση για τα ελληνικά χρονικά, ένας υπάλληλος της αμερικανικής πρεσβείας φαίνεται πως ενεπλάκη κατόπιν εντολής, προκειμένου να σταματήσουν οι ανασκαφές στον αρχαιολογικού χώρο της Αμφίπολης.
Οι Σκοπιανοί φοβούνται τις αποκαλύψεις που ενδέχεται να προκύψουν από τις ανασκαφές και για αυτόν τον λόγο ο αμερικανικός παράγοντας παρενέβη, προκειμένου οι αποκαλύψεις αυτές να μείνουν «κάτω από το χώμα».
Η κυβέρνηση όχι μόνο δεν αντέδρασε στην προκλητική αυτή παρέμβαση, αλλά μάλιστα έδωσε εντολή να δοθεί πρόωρο τέλος στις ανασκαφές.
Τυφλή λοιπόν η υπακοή της κυβέρνησης προς τον αμερικανικό παράγοντα, προκειμένου να μην καταρρεύσουν οι προκλητικές αξιώσεις των Σκοπιανών από τα αποτελέσματα των ανασκαφών. Και εις ανώτερα…

Ακινδυνος Αννα
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Πάνας Ελλήνιος : Βέβαια, όταν οικοδομήθηκαν: η Ελλάδα, η Μακεδονία και η Αμφίπολη, και όταν οι Μακεδόνες, από το Μάχες Δίδωντες, φιλοσοφούσαν τις πολιτισμικές τους ιδέες με τους Φίλιππο, Αλέξανδρο και άλλους, η φύση δεν είχε αποφασίσει ακόμα με και από ποιο υλικό θα έπλαθε: τους Σλάβους, τους Γιουγκοσλάβους και τους Σκοπιανούς. Ξέρω, ψιλά γράμματα για πολλούς, αλλά το δράμα της Ελλάδος, του πολιτισμού και της φιλοσοφίας, λοιδορούνται, συκοφαντούνται και καταστρέφονται από το αντίπαλο δέος,εδώ και χιλιετίες. Ποιος όμως θα μελετήσει τέτοια ιστορικά γεγονότα! ! !