Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2016

ΥΠΕΡΟΧΗ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2016 ( 11 - 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ) ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΥΣ ''ΝΕΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ'' ! ! - Το Πρόγραμμα των εκδηλώσεων Καταπληκτικοί οι''Νέοι Μουσικοί Χωρίς Σύνορα''που απολαύσαμε εψές στο 2ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου ! !
Ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε !!  Με την ευχάριστη μουσική τους, τους υπέροχους Τραγουδιστές και την μικρή σε ηλικία αλλά μεγάλη Μαέστρο Ελένη Παγγούρα, απολαύσαμε ένα αξέχαστο βράδυ με μουσική και τραγούδια ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ !!!!!
Η ορχήστρα "ΝΕΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ" δημιουργήθηκε από την Κυρία Kortessa Keramari. τον Μάιο του 2014. Ήταν μια ιδέα της Υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου, Κορτέσσας Κεραμάρη και μετά από παρότρυνση των νέων μουσικών που αναζητούσαν μια στέγη και μια αγκαλιά για να διευρύνουν τους μουσικούς τους ορίζοντες.

Η ορχήστρα αποτελείτο από 25 μέλη ηλικίας από 12 έως 25 χρονών.
Την Ορχήστρα διηύθυνε η 23χρονη Μαέστρος Ελένη Παγγούρα.
Ενορχηστρωτής ο Ανδρέας Τσιμπανογιάννης
Τραγούδισαν κατά αλφαβητική σειρά: Η Δημούση Μαριάννα- Η Δούτση Μαίρη - Ο Καρακασίδης Ιορδάνης - Η  Μαυραντζά Γεωργία - Ο Σιδηρόπουλος Τάσος - καί η Τσίτου Χριστίνα!
Η Σύνθεση της Ορχήστρας
Βιολιά: Κατράνας Γιώργος, Ντορίτα Εμμανουήλ, Αγκο Ελένη, Γιώτα Μαστροπαναγιώτου
Φλάουτα: Πονάτσου Φωτεινή, Παγγούρα Αφροδίτη, Σοφία Διονυσίου, Χοχλάκη Φωτεινή
Κλαρινέτα: Γιαρέντη Δήμητρα, Σουμπάσης Δημήτρης
Σαξόφωνο ( άλτο ) : Βασάρα Ευφροσύνη
Μπουζούκια : Κοψαχείλης Άγγελος, Γρηγοριάδης Χρυσόστομος, Γαλίκας Κώστας
Κιθάρες: Γιώργος Αλεξανδρίδης, Παπαδόπουλος Χάρης
Κόντρα Μπάσο : Ανδρέας Σαλαμάνης ( απουσίαζε... περαστικά του )
Πιάνο: Ελένη Τενεκετζόγλου

Μία μικρη γεύση:https://www.facebook.com/100007720483037/videos/1754657008134965/

   Και ενα μη αναμενομενο ευχαριστο γεγονος απο το Δημαρχο Ωραιοκαστρου προς τη ''μαμα'' της ορχηστρας ΝΕΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ και φιλεναδα μου Kortessa Keramari. Τιμητικη πλακετα.
Maria Sioula
Η Κυρία Κορτέσα μας ανήγγειλε πως στις 2 Οκτωμβρίου οι Νέοι Μουσικοί Χωρίς Σύνορα θα παίξουν στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος μαζι και ο Μακεδόνας ! Η Είσοδος θα ειναι ελεύθερη με ότι επιθυμει ο καθένας.....
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ TO:  http://realoraiokastro.gr

Nikos Pazaitis
npazaitis@hotmail.com