Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2016

Ο Ελληνικός πολιτισμός θύμισε στην ανθρωπότητα το πόσο μεγάλες δυνατότητες έχει........


 Αυτή είναι η μακέτα για το τι πρέπει να κτιστεί στον Ελαιώνα και όχι το τζαμί. Ακαδημία Πλάτωνος και λοιπά...Αναβάθμιση και τουριστική εκμετάλλευση - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

 Κατσουράκης Γεώργιος 


Ο Ελληνικός πολιτισμός θύμισε στην ανθρωπότητα το πόσο μεγάλες δυνατότητες έχει, έστω όσο κράτησε και ευτυχώς που έγινε, για να βρούμε κάτι πολύ πέρα από θετικό στην ανθρώπινη ύπαρξη.

Η Αγαθοσύνη - Εργατικότητα - Τιμιότητα - Αφοσίωση στην Κοινωνία και τους Ομόφυλους συνανθρώπους, Πίστη στην οικογένεια και τις δυνατότητες του Ενωμένου λαού. Όλα αυτά φυσικά με μια Ηγεσία ταγμένη στο Λαό και ένα Λαό ταγμένο στην Ηγεσία με μια αγάπη και ειλικρίνεια και όχι με απολυταρχική κρατική τρομοκρατία όπως πχ. τον προηγούμενο αιώνα οι Μπολσεβίκοι, οι Διεθνιστές - Καπιταλιστές σήμερα, τα τέρατα των κοινοβουλευτικών ολιγαρχικών κομμάτων της πλουτοκρατίας κτλ.

Ο αγώνας μόλις ξεκίνησε...Αν θες να κάνεις κάτι σωστό, προώθησε την ιστορική αλλά και την σύγχρονη αλήθεια. Μίλα για τα επιτεύγματα και τις ιδέες του Ελληνισμού. Προσέγγισε ανθρώπους, διάβασε και πρότεινε αξιόλογα ιστορικά, πολιτικο-ιδεολογικά βιβλία. Μην αναλώνεσαι σε άχρηστα πράγματα. Μην σε ενδιαφέρει τι θα πουν. Η αλήθεια είναι η αλήθεια...όποιος θέλει την αντιμετωπίζει, την αποδέχεται, την ψάχνει, την προωθεί κ.ο.κ. Όποιος όμως δεν θέλει την αλήθεια, μην σε απασχολεί, καθένας κάνεις τις επιλογές του και κρίνεται βάση αυτών.

Ένα δυνατό κράτος μπορεί να έχει δυνατή εσωτερική - εξωτερική πολιτική, αυτή τη στιγμή προέχει αυτό το θέμα. Είναι θέμα που μπορούμε να λύσουμε όντας κάποια στιγμή στην εξουσία απλά ακολουθώντας την Σοφία του Ελληνισμού. Το θέμα είναι η διάδοση των ιδεών και αξιών του Ελληνισμού και η σωτηρία του Πολιτισμού, της Φυλής και της Κοινωνίας. Με νοιάζει να βελτιώσω τον εαυτό μου σε όλα μιας και μάχη χωρίς όπλα, είναι μια χαμένη μάχη. Στη φάση που βρισκόμαστε αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να μορφώνουμε τους εαυτούς μας και να προσεγγίζουμε ανθρώπους η οποίοι έχουν τη δυνατότητα να κατανοήσουν βαθύτερες έννοιες, που έχουν πιο ανεπτυγμένη την κριτική σκέψη.

Αυτή τη στιγμή τελείται μια ζύμωση στην κοινωνία και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, ποιος ξέρει, ίσως και μέσα από τη γενιά μας να ξεπηδήσει ένα νέος Χρυσός Αιώνας για τον Ελληνισμό. Όλα είναι καθορισμένα να γίνουν και θα γίνουν. Ακόμα κι αν ο κόσμος όλος θέλει να καταστραφεί, με τα σημερινά πρότυπα, ο Ελληνισμός θα αντισταθεί, θα πολεμήσει, και θα δικαιωθεί. Η Μάχη μόλις έχει αρχίσει...Η Ελληνική Κοσμοκρατορία θα είναι εκεί...!


https://www.facebook.com/groups/290673630952108/