Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2016

ΛΙΓΟ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΔΙΟΝ

Η ΚΟΡΥΦΉ ΤΟΥ ΟΛΎΜΠΟΥ ΑΠΌ ΤΟ ΛΙΤΌΧΩΡΟ, ΚΑΘΏΣ ΦΕΎΓΑ ΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΊΟΝ...


ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΙΟΝ, ΌΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ, ΥΠΑΡΧΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΣΤΗΡΌΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΘΕΆΤΡΟΥ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΏΜΕ, ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΠΝΊΖΟΥΜΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΝΕΡΟ !!

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΤΙΣ ΑΡΧΑΊΕΣ ΚΕΡΚΊΔΕΣ ΚΑΙ ΠΆΝΩ ΣΤΗ ΘΈΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΑΠΟ ΞΥΛΑ....  ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ ΥΨΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΘΕΑΤΗΣ ΟΤΑΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΤΟΥ ΛΥΓΙΖΟΥΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΘΕΑ....ΤΑ ΔΕ ΣΚΑΛΟΠΆΤΙΑ ΑΠΟ ΠΕΤΡΑ, ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΕΊ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΕΡΚΊΔΕΣ, ΚΑΘΩΣ Η ΕΙΔΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΥΣΑΝΆΛΟΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ ΥΨΗ ΚΑΙ ΒΑΘΗ ΤΩΝ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΏΝ !! ΕΔΩ ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ....  ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΧΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΈΣ ΚΑΠΟΤΕ, ΘΕΑΤΡΟ ! ΚΑΤΑ ΤΑ ΆΛΛΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΛΑΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗ, Ο ΟΠΟΊΟΣ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΝΟΎΣΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΊΑΣ ΤΟΥ, ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΕ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΆ ΣΥΝΑΙΣΘΉΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ....
ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΝΕΟΙ ΚΑΛΛΙΤΈΧΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΊΧΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΊΑ, ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥΣ... ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΟΥΣΙΚΟΙ, ΜΕ ΠΙΑΝΟ, ΚΙΘΑΡΑ-ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ, ΒΙΟΛΕΝΤΣΕΛΟ ΉΤΑΝ ΥΠΈΡΟΧΟΙ ! !

ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΌΝ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ, ΌΠΟΥ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ ΔΙΝΕΙ ΌΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ! !

1) https://youtu.be/pIut8SQnv9E

2) https://youtu.be/b2s-5Pl2p1w

3) https://youtu.be/oa3gn9xU17Y

4) https://youtu.be/xzEaDcMpj3k

5) https://youtu.be/IiblVJhsJpQ

Nikos Pazaitis
npazaitis@hotmail.com