Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2016

Η Ελλάδα σας ανήκει. - Η Ελλάδα είναι δική σας - Της Σιμόν Λε ΜπαρόνΗ πρώτη προσπάθεια και τελευταία να πάρετε πίσω τον πολιτισμό που σας κλέψανε θα είναι, σε τέσσερα χρόνια, να μην αφήστε τους κλέφτες να πλησιάσουν το ιερό μέρος της αρχαίας Ολυμπίας για να ανάψουν τη φλόγα για τα ολυμπιακά του παιγνιδάκια (και όχι αγώνες). Αντί να κάνετε κόμματα για να συμμετέχετε σε αυτή τη μασκαράτα των εκλογών, να οργανωθείτε τοπικά σε ομάδες για να πάρετε σειρά να φυλάτε το ιερό μέρος από τώρα. Μπορείτε. Η Ελλάδα σας ανήκει.
Αυτοί οι πουλημένοι, βαλτοί πολιτικάντηδες που σας ψευδοκυβερνούν, όποιος και να 'ναι, είναι συνένοχοι: βοηθάν τους κλέφτες να σας κλέψουν! Είναι αποβλακωμένοι όλοι, μυαλό δεν έχουν, πόσο καιρό θα τους αφήσετε ακόμα να σας υποδουλώνουν; σπιταρόνες έχουν: ποιος τις χτίζει; φαΐ έχουν (Φίλης, Πάγκαλος, Βενιζέλος...): ποιος μαγειρεύει; Λεφτά έχουν: ποιος εργάζεται στις τράπεζες; Νερό και ρεύμα έχουν: ποιος εργάζεται για να φτάσει το νερό μέχρι τη χρυσή βρύση τους ή το ρεύμα μέχρι τα χρυσά φωτιστικά τους; Ταξιδεύουν: ποιος οδηγοί τα αεροπλάνα; όπλα έχουν: ποιος τις κατασκευάζει;
Το πιο συμβολικό μέρος σας πρέπει να το φυλάτε και να κατασκευάζετε τα όπλα για σας. Στρατηγική από τώρα: αυτοί είναι οι Μήδοι και εσείς είστε οι Έλληνες! σηκωθείτε! Η Ελλάδα είναι δική σας. Φτάσατε στο τέλος της παρακμής, τώρα κοιτάξτε ψηλά προς τον ουρανό, τους θεούς σας, τη μοίρα σας, τις κορυφές των βουνών που περιμένουν αιώνες σιωπηλά να σας δουν χαρούμενους πάλι με τη μουσική σας, τα τραγούδια σας, τον έρωτα, τη δημιουργία, την τέχνη. Όταν ο υπαρκτός εφήμερος κόσμος θα έχει αφανιστεί, τα βουνά, η γλώσσα και οι θεοί θα υπάρχουν ακόμα.
Σήμερα η ιερή Ελλάς ζει από τον τουρισμό: τόσο λίγο αξίζει η κληρονομιά σας;

Σιμόν Λε Μπαρόν