Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2016

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ... - ΣΙΜΟΝ ΛΕ ΜΠΑΡΟΝΠριν τέσσερις δεκαετίες σε όλη την Ευρώπη, οι γυναίκες δεν δουλεύανε, ανεργία δεν είχε, άστεγοι δεν υπήρχαν, είχε τα προς το ζην η κάθε οικογένεια. Σήμερα, δουλεύουν όλες οι γυναίκες, για τους άντρες η ανεργία πάει σύννεφο, εκατομμύρια άστεγοι σε όλη την Ευρώπη, συσσίτια παντού για τις πολλές οικογένειες που δεν έχουν τα προς το ζην. Γιατί επιμένετε σε αυτό τον τρόπο ζωής αν έχετε ελληνικό πνεύμα;
H εντολή των ΗΠΑ, των σιωνιστών, της νέας τάξης δηλαδή είναι να "σκοτώνουν τον άνδρα". Για αυτό τα διαζύγια πάνε σύννεφο σε όλη την Ευρώπη, για να μην υπάρχει πια ο οικογενειάρχης να προστατεύει τον οίκο. Τον ρόλο του οικογενειάρχη το παίζει το κράτος.
Δεν είναι θέμα λαού ούτε κυβερνήσεως, είναι θέμα επιβίωσης της ανθρωπότητας. Οι χριστιανές έχουν αποβλακωθεί περισσότερα στην Ελλάδα διότι αφού η θρησκεία τους υποτιμά τη γυναίκα, θέλουν σήμερα να απελευθερωθούν από το ζυγό του άνδρα. Ενώ στον ελληνισμό υπάρχει ο άνθρωπος θηλυκός και αρσενικός, ο καθένας παίζει το ρόλο του. Στον χριστιανισμό, αφού ο άνθρωπος είναι ο θεός, μένουν οι γυναίκες και οι άνδρες που είναι αντίπαλοι. 


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Γιατί μιλάμε για ρίζες των ανθρώπων όπως μιλάμε για ρίζες των δέντρων; γιατί είναι το ίδιο πράγμα: προέρχονται από τη γη, τα ορυκτά. Και τα ορυκτά από τα αστέρια. Οι πρόγονοι το ξέρανε. Οι οπαδοί της νέας τάξης πραγμάτων ονομάζουν τις ρίζες αυτές ΔΝΑ... Οι αυτόχθονες (παιδιά της γης) είχαν μόνο ρίζες, ο πιο γνωστός είναι ο Κέκρωψ, ιδρυτής της Αθήνας. Έτσι οι άνθρωποι που γεννήθηκαν από την ίδια γη έχουν κοινές ρίζες και μπορούν να συμβιώσουν αρμονικά.
Αυτό γινόταν στην εποχή του συνοικισμού, παντού. Γι αυτό όταν ακούω "ισλαμική γη" ή "χριστιανικές ρίζες" γελάω και δεν γελάω. Γελάω γιατί βέβαια αυτοί που το λένε είναι εντελώς αμόρφωτοι και λένε ο, τι να 'ναι, δεν είναι να τους πάρεις στα σοβαρά αλλά δεν γελάω διότι είναι επικίνδυνοι: αυτοί καταστρέφουν την ανθρωπότητα, καταστρέφουν την ομοιογένεια του ανθρώπινου ιστού. Η νέα τάξη πραγμάτων ανέλαβε το ξεριζωμό όλων των ανθρώπων της γης: δεν συνειδητοποιούν αυτοί οι ηλίθιοι ότι και αυτοί θα εξαφανιστούν μαζί με τους άλλους.
Αναξαγόρας: Όλα τα πράγματα ήταν μαζί, κατόπιν ήρθε ο νους και έβαλε τάξη.

-
Σιμόν Λε Μπαρόν