Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016

Το ξωκλήσι στη Λευκάδα πάνω στο ναό της ΑφροδίτηςΑγαπητοί συνομιλητές μας,
Σήμερα το πρωί, ημέρα  Παρασκευή και ώρα 08.00 θαύμασα την αναίδεια του δημοσιογράφου ο οποίος με υπερηφάνεια και καμάρι στο ΜΕΓΑ  έδειχνε και διαφήμιζε συγχρόνως το εξωκλήσι  της Παναγίας της Φανερωμένης στην Λευκάδα, το οποίο χτίστηκε πάνω στο Ναό της Αφροδίτης.
Έτσι εκπληρώνεται  και η προσταγή του Γιαχβέ, του  «μεγάλου» θεού του χριστιανισμού που  στο κεφάλαιο  7, εδάφιο 5  του Δευτερονομίου λέει:
           «Θα συντρίψετε τις πέτρινες στήλες, θα καταστρέψετε τα
           θυσιαστήριά τους και θα κάψετε τα είδωλά τους».
Και στο κεφ. 12, εδάφ. 3 στο δευτερ. Λέει:
           «Κομματιάστε τα είδωλά  των θεών τους και να εξαφανίσετε
           τα ονόματά τους». 
       Αυτές οι οικτρές προσταγές βρίσκονται στο λεγόμενο «Άγιο Βιβλίο»του χριστιανισμού και όπως ισχυρίζονται οι μαυροντυμένοι είναι  μοναδικές αλήθειες. Άρα δεν έχουμε κανένα λόγο να αμφιβάλουμε ότι ο θεός που δίνει αυτές τις προσταγές οφείλουν να είναι αληθινές.
        Πρόκειται λοιπόν για πραγματικά γεγονότα. Με τις φράσεις αυτές περιγράφεται όλο το μεγαλείο ενός βάρβαρου, αντικοινωνικού και εκδικητικού θεού. Πρόκειται για ένα θεός που μίσησε όσο κανένας άλλος τον Ελληνισμό. Ένας θεός που κατασκευάστηκε από  την γνωστή απαρτία με σκοπό να εξαφανίσει τον Ελληνισμό και να εγκαθιδρύσει την σημερινή λαίλαπα της κλοπής και της καταδυνάστευσης των λαών.
        Πως μπορείς ακόμα αγαπητέ  Έλληνα να λατρεύεις και να τιμάς τον φονιά των προγόνων σου, τον  εξολοθρευτή της μεγάλης ελληνικής αίγλης. Πως μπορείς να υποκλίνεσαι στους σφαγείς, Κωνσταντίνο, Θεοδόσιο, Ιουστινιανό, Δημήτριο και όλο αυτό το συρφετό της χριστιανικής απαρτίας  που συνεχίζει ακόμα να σε μισεί και να σε καταδιώκει;
         Για τους προγόνους σου, τους θεούς σου και τις αξίες σου είναι η δουλική σου συμπεριφορά εντελώς ακατανόητη.
         Σκέψου καλά, αποφάσισε και τόλμα. Σπάσε τις αλυσίδες που σε κρατούν δέσμιο στις καταστρεπτικές φαντασιώσεις. Είναι καιρός το αυγό ωρίμασε και η ωραία Ελένη είναι έτοιμη να ξεπροβάλει.
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Αριστοτέλης Κακογεωργίου
για την Ομάδα «Ε».