Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016

Τίποτα δεν είναι τόσο κακό, που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο - Του Δημητρίου Παπαδόπουλου (Σταυριώτη)


Μπορεί η αξία ενός πολιτικού να μετριέται με την ικανότητά του να αντιπαρέρχεται, να ξεπερνά τα ψέματά του απέναντι στους πολίτες αβρόχοις ποσί, ωστόσο, η περίπτωση Τσίπρα φαίνεται να είναι κάπως διαφορετική. Προχωρά ακόμη παραπέρα…
Θα σας πω τι πιστεύω: δεν είναι ότι οι Έλληνες πολίτες πείθονται με τις απίστευτες ασυναρτησίες και τα ψέματα που κατά καιρούς εκστομίζονται από τον ίδιο τον πρωθυπουργό και την κυβερνητική κουστωδία όλων αυτών των ατάλαντων και ανεπαρκών πολιτικών. Τούτοι δω είναι απλώς επάξιοι συνεχιστές μιας σχεδόν αστείρευτης και διαρκώς αναγεννώμενης σειράς πολιτικών εγκληματιών που ενεργοποιούνται εδώ και κάποιες δεκαετίες σ’ αυτόν τον τόπο.
Και δεν αναφέρομαι εδώ στο ξεπούλημα της χώρας που συντελείται με τον πιο απροκάλυπτο και οδυνηρό τρόπο. Αυτό άλλωστε ήρθε ως φυσική συνέπεια των πολιτικών επιλογών όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων. Ούτε βέβαια και στο κομματικό κράτος που συνεχίζει να βασιλεύει στη Δημόσια Διοίκηση. Αυτά είναι γνωστά. Κι όπως φαίνεται ουδείς πρωθυπουργός ή πολιτικός από το υπάρχον πολιτικό κατεστημένο μπορεί να τα θίξει.
Άλλο είναι αυτό που είναι περισσότερο ανησυχητικό. Ποιο; 
Περσσότερα: http://oraiokastronews.blogspot.gr/2016/06/blog-post_23.html