Τρίτη, 17 Μαΐου 2016

ΚΥΠΡΟΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ 22 ΜΑΗ – ΑΝ ΔΕΝ ΣΩΘΟΥΜΕ, ΑΣ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΤην Κυριακή 22 Μάη ο κυπριακός λαός καλείται να αναδείξει την νέα Βουλή για τα επόμενα 5 χρόνια. Από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα διαισθάνομαι ότι δυστυχώς θα έχουμε και πάλιν μεγάλη αποχή λόγω της απαξίωσης των πολιτών προς τους πολιτικούς, τα κόμματα και τους θεσμούς γενικότερα. Θα πρέπει όμως να καταλάβουν οι πολίτες ότι, αποχή σημαίνει ψήφος στα μεγάλα κόμματα του κατεστημένου, σημαίνει ψήφος στα διεφθαρμένα κόμματα εξουσίας ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ.
Κάνω θερμή έκκληση στους πολίτες και κυρίως στους νέους, αυτή την φορά να πάνε στην κάλπη για ψηφίσουν το κόμμα της επιλογής τους επιλέγοντας νέα πρόσωπα. Θέλω να δω στην νέα Βουλή νέα και μικρά κόμματα και κυρίως νέα πρόσωπα. Ο λόγος; απλός, διότι έστω και αν δεν είμαι σίγουρος για κάποια από τα νέα πρόσωπα, για τους πλείστους των 56 της προηγούμενης Βουλής είμαι απόλυτα σίγουρος ότι απέτυχαν οικτρά.
Αν μετά από μια τόσο μεγάλη οικονομική καταστροφή, που το παλαιοκομματικό κατεστημένο που συνθέτουν τα κόμματα ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ προκάλεσε στην δύσμοιρη αυτή χώρα. Αν μετά από την τροχοδρομούμενη από αυτό το κατεστημένο λύση στην βάση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, η οποία λύση, με μαθηματική ακρίβεια οδηγεί σε τουρκοποίηση τον κυπριακό ελληνισμό, αυτό το ελεεινό κατεστημένο δεν έχει σοβαρότατες απώλειες στα ποσοστά του στις εκλογές της 22 Μάη, τότε έχω την ισχυρή πεποίθηση ότι οι πολιτικοί επιστήμονες και αναλυτές δεν έχουν πλέον ρόλο να διαδραματίσουν στο κυπριακό πολιτικό γίγνεσθαι. Ούτε και εγώ όμως θα έχω οιονδήποτε πλέον λόγο να συνεχίσω αυτό που κάνω τα τελευταία 15 χρόνια.
Αν στις 22 του Μάη κακοποιήσουμε και πάλιν την κοινή λογική, τότε θα πρέπει πάραυτα να μετακληθούν από το εξωτερικό ειδικοί ψυχολόγοι, ψυχίατροι, κοινωνιολόγοι, αιματολόγοι και γενετιστές για να αναλύσουν ενδελεχώς την ψυχοσύνθεση και το DNA μας!!!. Τα ευρήματα μιας τέτοιας μελέτης θα μπορούσαν να  αποδείξουν, πώς ο μαζοχισμός, ο αρρωστημένος κομματικός πατριωτισμός και η πολιτική ανωριμότητα ενός λαού μπορεί να καταστρέψει και να εξαφανίσει την χώρα του. Τα ευρήματα μια τέτοιας μελέτης θα πρέπει επίσης να κοινοποιηθούν μέσω διαδικτύου σ’ όλες τις χώρες της υφηλίου για να βοηθήσουν άλλους λαούς, να αποφύγουν την καταστροφή.
Όμηρος Αλεξάνδρου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ.
‘’ΕΚΛΟΓΕΣ 22 ΜΑΗ - ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ’’
To άθλιο κομματικό κατεστημένο έχει οδηγήσει την Κύπρο μας ένα βήμα πριν την τουρκοποίηση και τον κύπριο πολίτη στην κοινωνική και οικονομική εξαθλίωση.

Τώρα ίσως παρά ποτέ άλλοτε, να χρειάζεται να το πιστέψουμε ότι, ναι, έχουμε γεννηθεί για κάτι περισσότερο από το απλώς να πηγαινοερχόμαστε σε μια δουλειά,  να τρώμε και να ξαπλώνουμε σ’ ένα καναπέ. Τώρα κινδυνεύουμε περισσότερο από ποτέ για αυτό δεν πρέπει να εγκαταλείψουμε την ελπίδα, την προσπάθεια , την αντίδραση. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, μας πνίγει η αγωνία, μας παραλύει ο φόβος και μας τρομάζει το αβέβαιο αύριο. Γιατί όταν την ψυχή μας την πλακώνει η μαυρίλα είναι δύσκολο να δούμε το φως, να δούμε ότι είμαστε εδώ για κάτι μεγαλύτερο. Ότι αξίζουμε μια ζωή με καλύτερη προοπτική για μας και τα παιδιά μας. Μην αφήσουμε την ψυχική, νοητική και πνευματική παραλυσία της εποχής, σαν πέπλο να μας σκεπάσει τον ήλιο, το φεγγάρι, τα αστέρια.

Σαν έλληνες κύπριοι πρέπει να πιστέψουμε στο μεγαλείο της ύπαρξής μας, στην μοναδικότητά μας, στις δυνάμεις μας. Να εμπνευστούμε από τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, από τους μυθικούς ήρωες μας. Θα πρέπει να ενεργοποιήσουμε εκείνες τις δυνάμεις που σίγουρα υπάρχουν μέσα μας για να αλλάξουμε τα πράγματα για ν’ αλλάξει και η ψυχολογία μας. Ο άνθρωπος μπορεί να κάνει τα πάντα όταν θέλει και αποφασίσει να εργαστεί με πίστη, με θέληση και δύναμη.

Ο καθένας μας διαθέτει αυτές τις αρετές μέσα του. Απλώς πρέπει να τις ξεθάψουμε και να οπλιστούμε με ενθουσιασμό, με πείσμα και επιμονή. Ξανά και ξανά, έχει αποδειχτεί ότι τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτόν που πραγματικά θέλει. Θα πρέπει ο κάθε ένας από εμάς να βρει το δικό του κουμπί και να πιστέψει στον εαυτό του. Γιατί αξίζουμε πολλά περισσότερα από ότι νομίζουμε . Γιατί αξίζουμε πολύ περισσότερο από ότι τα τελευταία χρόνια o διεφθαρμένος παλαιοκομματισμός και τα χειραγωγημένα και πουλημένα ΜΜΕ μας έκαναν να πιστέψουμε.

Την Κυριακή 22 Μάη θα πρέπει να κάνουμε κάτι διαφορετικό, θα πρέπει να πάμε όλοι στην κάλπη για να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα στο αμαρτωλό παλαιοκομματικό κατεστημένο (ΔΗΣΥ,ΑΚΕΛ,ΔΗΚΟ) που μας κυβέρνησε τις τελευταίες δεκαετίες και κατάστρεψε αυτόν τον επίγειο παράδεισο που μας χάρισε ο Θεός. Την Κυριακή κάνουμε μια καινούργια αρχή για να μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τις μελλοντικές γενιές.

Όσο αφήνουμε στο περιθώριο τις αλήθειες για να τραφούμε με τα ψέματα που μας πουλά το διεφθαρμένο κομματικό κατεστημένο τις τελευταίες δεκαετίες, τόσο περισσότερο θα υφιστάμεθα τους εθνικούς, και τους οικονομικούς μας διασυρμούς. Στο τέλος, τέλος είναι και θέμα αξιοπρέπειας.

Όμηρος Αλεξάνδρου

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 
ΚΥΠΡΙΕ ΨΗΦΟΦΟΡΕ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ!!

Αφού δεν μπορείς, αφού δεν διαθέτεις εκείνα τα μέσα για να πολεμήσεις τους ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ της Κύπρου μας, με την ψήφο σου την Κυριακή μπορείς να πολεμήσεις τους ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ της Κύπρου που είναι χειρότεροι.

Την Κυριακή με την ψήφο μας αρχίζει η μάχη κατά των εχθρών της Κύπρου. Μόνον αν απαλλαγούμε από τους ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ μας μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τους ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ μας. Την Κυριακή καταψηφίζω το αμαρτωλό παλαιοκομματικό κατεστημένο ΔΥΣΗ, ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ.
που κατέστρεψε την οικονομία μας για να μας οδηγήσει χωρίς αντιστάσεις στην αγκαλιά της Τουρκίας μέσω της αντιδημοκρατικής και ρατσιστικής λύσης της ΔΔΟ.

Όμηρος Αλεξάνδρου