Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΑ 2016.doc - Προς το Δήμο Δεσκάτης Ανοιχτή Επιστολή 11.05.2016 - ΟΜΑΔΑ «Ε» ΕΛΛΗΝΩΝ
ΟΜΑΔΑ  «Ε»  ΕΛΛΗΝΩΝ

VEREIN/CLUB “E” HEPSILON

57013 Oreokastro, P.Box  35, Tel. 2310-698654 or 697964 and  Gr.-6946695935
e- mail: omadahepsilon1962@gmail.com - ιστοσελίδες www. Omada-hepsilon.org

Justiz Thessaloniki Nr. 6509/1962, AFM 099905754 A, Thessaloniki                             

Η Ομάδα Ε = ατραπός επαναφοράς της συνείδησής σου στην πατρώα ρίζα του Ελληνισμού.  Η πνευματική σου επανάσταση.    
                                                                                                                                                                                                                                           

 1ος Ναός των  Ελλήνων μετά από 2000  χρόνια
                                              
Προς το Δήμο Δεσκάτης                     Ανοιχτή Επιστολή                                 11.05.2016

Όσο ωραία θα μπορούσε να είναι μια  τέτοια αθλητική εκδήλωση άλλο τόσο απαράδεχτη  μπορεί να χαρακτηρισθεί.
Πως είναι δυνατόν στο χώρο της Μακεδονίας να διεξάγεται αγώνας προς τιμή ενός σφαγέα του Ελληνισμού.  Ο Κωνσταντίνος είχε βγάλει διάταγμα που περιείχε την ποινή θανάτου κατά των Ελλήνων εάν τολμούσαν να εξακολουθούν να φέρουν το όνομα  «Έλλην», ή εάν τολμούσε να κοιτάξει ένα από τα ιερά της ελληνικής θρησκείας.
Αυτός κατέστρεψε το περίφημο άγαλμα του Ολυμπίου Διός και ότι άφησε όρθιο στην Ολυμπία το αποτελείωσε ο άλλος  «ἁγιος και μέγας»Θεοδόσιος ο οποίος με διάταγμα απαγόρευσε και τους Ολυμπιακούς αγώνες.
Αυτός ο ίδιος απαγόρευσε την λατρεία του θεού Αλεξάνδρου το 300 μ.Χ, και αμέσως μετά το 326 μ.Χ. οργάνωσε την μεγάλη Σύνοδο στη Νίκαια της Μικράς Ασίας, στην πόλη που ίδρυσε ο Αλέξανδρος και εκεί δια ψηφοφορίας αναγόρευσαν τον Χριστό ως θεό και εξαφάνισε όλα τα στοιχεία  της θεοκατάταξης του Αλεξάνδρου  επιβάλλοντας με φωτιά και σίδερο  την εβραϊκή θρησκεία του Χριστιανισμού. Έτσι απέκοψε τους Έλληνες από τη δική τους ρίζα και τους συνέδεσε με την εβραϊκή  μετονομάζοντάς τους  από Έλληνες σε Ρωμιούς και χριστιανούς ορθοδόξους που σημαίνει νόθα τέκνα του Αβραάμ Ισαάκ και Ιακώβ.
Έτσι ακούμε στις θείες λειτουργίες το περιβόητο (το των ενδόξων προπατόρων ημών Αβραάμ, Ισαάκ και Ιακώβ) χωρίς ποτέ να νιώθουμε ντροπή για  την δουλική  αυτή συμπεριφορά μας και αφού βεβηλώσαμε και βεβηλώνουμε τα ιερά των προγόνων μας  να αισθανόμαστε υπερήφανοι ως ρωμιοί χριστιανοί  ορθόδοξοι που δεν σημαίνει τίποτε άλλο παρά  μπάσταρδοι των Εβραίων.
Σε λίγες μέρες φθάνει η ημέρα που δολοφονήθηκε ο Αλέξανδρος από τους απογόνους ή προγόνους του Αβραάμ, τους Χαλδαίους στην Βαβυλώνα. Ποιος το ξέρει και ποιος έκανε μέχρι τώρα μια τιμητική εκδήλωση γι αυτόν που τολμάμε να φωνάζουμε ότι είναι Έλληνας και η Μακεδονία είναι Ελληνική; Τόσο παθολογικά ηλίθιοι καταντήσαμε να φωνάζουμε ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική. Ποιος σας είπε ότι δεν είναι και φθάσατε στο σημείο να αμφιβάλετε;
Ρωτήσατε ποτέ όμως ποιοι είσαστε εσείς και τι σχέση μπορεί να έχετε με τον υπεράνθρωπο Αλέξανδρο όταν έχετε την αναίδεια να αφιερώνετε αθλητικές εκδηλώσεις στον σφαγέα του Ελληνισμού και στον βεβηλωτή των ελληνικών και αθλητικών αξιών; Λυπάμαι αγαπητοί φίλοι αλλά κάποτε πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ή είμαστε Εβραίοι και καλά κάνουμε και τιμάμε τους Εβραίους και σφαγείς του Ελληνισμού, ή είμαστε Έλληνες και αφιερώνουμε μέρες και τιμές μόνο στους προγόνους του Ελληνισμού.
Διαλέξτε και αποφασίσετε. Τότε μόνο θα έχετε δικαίωμα να απαιτείτε τα ιερά που πήρε ο Έλγην και να μην επιτρέψετε ποτέ να γίνεται λόγος για την Μακεδονία.
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Αριστοτέλης Κακογεωργίου για την Ομάδα  «Ε» Έψιλον