Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016

Η ΕΛΛΑΔΑ , ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΩΣ ΕΔΩ.!!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!


Αποτέλεσμα εικόνας για Η ΕΛΛΑΔΑ , ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΩΣ ΕΔΩ.!!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!

Η ΕΛΛΑΔΑ , ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!
ΩΣ ΕΔΩ.!!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!

ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΣΧΑΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΕΤΑΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ,ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΑΛΛΟ ΣΚΟΠΟ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ.ΤΟ ΠΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟΠΑΘΗ,ΜΙΣΗΤΟ ΚΑΙ ΑΘΟΡΥΒΟ.ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ! .
ΚΑΤΑΧΡΑΣΘΗΚΑΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ, ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΖΑΤΕ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 20 ΓΕΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ .ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ.
ΜΑΣ ΣΥΡΑΤΕ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ {€} ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΙΜΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΑΤΕ.

 https://olympiada.files.wordpress.com/2011/05/syntagma2.jpg

ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΞΕΝΙΤΙΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ !!!
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΤΕ. ΕΙΣΤΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ. ΣΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ.
KΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΝΑΥΣΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ. ΕΙΣΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ !!!
  Ρομπέρτο Αντάμπασης