Τρίτη, 12 Απριλίου 2016

Οι Σκοπιανοί κάνουν καλά τη δουλειά τους. Ας παραδεχτούμε ότι είναι εξυπνότεροι από τους δικούς μας ντενεκέδες «αρμοδίους». - Τού Αριστοτέλη Κακογεωργίου, πρόεδρος της Ομάδας «Ε» Έψιλον της Αλεξανδρινής Θρησκείας

 Η κλασσική απεικόνιση του Μεγάλου Αλεξάνδρου που φέρει την λεοντή.

Είναι πολύ  θλιβερά όλα αυτά που σχετικά με την Μακεδονία. Όμως οι Σκοπιανοί κάνουν καλά τη δουλειά τους. Ας παραδεχτούμε ότι είναι εξυπνότεροι από τους δικούς μας ντενεκέδες «αρμοδίους».
Εκτός από ενέργειες και δράσεις των στρατιωτικών για την  αντιμετώπιση αυτού του θέματος σύμφωνα με τα εθνικά μας συμφέροντα, δεν έπραξαν οι πολιτικοί απολύτως τίποτε. Μάλλον κάνω λάθος έπραξαν  τόσα όσα θα μπορούσαν να βλάψουν τα εθνικά μας συμφέροντα.
Ούτε εμείς ο λαός εναντιώθηκε ποτέ  σε αυτή την σαθρή πολιτική τόσο των πολιτικών όσο και των πνευματικών ηγετών. Και οι δύο χρησιμοποίησαν την υπόθεση για καθαρά εξουσιαστική προβολή και ενεργούσαν ασυνείδητα και ανεύθυνα. Θυμήσου τον Καρατζαφέρη και τον Άνθιμο που έτρεχαν ξεχωριστά σαν αντίπαλοι στα πεζοδρόμια φωνάζοντας «η Μακεδονία είναι Ελληνική». Δεν είχαν την νοημοσύνη αμφότεροι να σκεφτούν ότι αυτή την ύβρη δεν θα την συγχωρούσε ποτέ ο Αλέξανδρος. Ποιος τους είπε ότι η Μακεδονία δεν μπορεί να είναι ελληνική;
Αλλά πως θα μπορούσε ένας Άνθιμος με τον εισαγόμενο Εβραίο θεό, να δηλώσει επίσημα ότι οι Μακεδόνες είναι απόγονοι του Θεού Ηρακλή και του Θεού Αιακού.
Ο Κάρανος ο ιδρυτής  της πρώτης πρωτεύουσας των Μακεδόνων τις ΑΙΓΕΣ και όχι την ΒΕRGINA που είναι ρωμαϊκή ονομασία, ήταν απόγονος του Τήμενου, του βασιλιά της Ηλείας, ο οποίος ήταν Ατρείδης = Ηρακλείδης. Ο Αλέξανδρος από την μάνα του, ως κόρη του Νεοπτόλεμου, του βασιλιά των Μολοσσών  (Μυρμηδόνες = Αιακίδες) κατάγεται από τον Αχιλλέα.
Αυτή η επίσημη καταγωγή των Μακεδόνων είναι καθαρά ελληνική. Αλίμονο να αμφιβάλουμε για την ελληνικότητα του Ηρακλή και του Αχιλλέα. Είναι λοιπόν Ηρακλείδης και Αιακίδης. Τουτέστι γιος Θεών και εγγονός του Θεού Πατέρα Δία.
Εμείς δεν  εκμεταλλευτήκαμε το βάρος του φαινόμενου  Αλέξανδρος αλλά πέσαμε θύματα στις εβραϊκές διδασκαλίες με πρωτοστάτες τους ιερείς μας.
Οι Έλληνες ή Ελλαδίτες θα έπρεπε να αγκαλιάσουν τον δικό τους τον τελευταίο κατά σειρά θεό, τον Αλέξανδρο και όχι να τον θυμηθούμε όταν ήγειραν αξιώσεις οι Σκοπιανοί. Ποιος θα τολμούσε να κουνηθεί όταν εδώ    θα υπήρχαν ναοί προς τιμή του θεού Αλεξάνδρου και όταν από καιρό κυμάτιζε η Μακεδονική σημαία με το σύμβολο του λιονταριού που σημαίνει Ηρακλείδες;
Η κυρία Γαϊτάνη και ο Μπαλαούρας  όφειλαν πρώτα να μάθουν ιστορία και μετά να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Θα έλεγα ούτε καν  για διαπραγμάτευση αλλά για  μια λακωνική απάντηση, «δεν το συζητάμε». Αλλά φίλε το «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ» απαιτεί καρδιά, σθένος και πατριωτικό παλμό.
Εγώ ως πρόεδρος της Ομάδας  «Ε» Έψιλον της Αλεξανδρινής Θρησκείας, νιώθω ντροπή απέναντι στον Αλέξανδρο, στους Μακεδόνες και  στους λοιπούς Έλληνες. Ο Αλέξανδρος δεν θα μας συγχωρήσει ποτέ για την  αγνωμοσύνη και ανευθυνότητα που δείξαμε απέναντι στο  μοναδικό έργο που άφησε  στους απογόνους του, οι οποίοι δυστυχώς δεν υπάρχουν πλέον. Ίσως όμως μπορούμε να γίνουμε.


Αριστοτέλης Κακογεωργίου   
Πρόεδρος της Ομάδας  «Ε» Έψιλον της Αλεξανδρινής Θρησκείας  
 aristotelianmarathon@live.com