Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016

Ένα έγγραφο προς την Ομοσπονδία Μακεδονων. - Του Αριστοτέλη ΚακογεωργίουΟΜΑΔΑ  «Ε» ΕΨΙΛΟΝ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΩΝ

                 της Ελληνικής Διονυσιακής και Αλεξανδρινής

Θρησκείας «Έλληνες-Ολύμπιοι-Αλεξανδρινοί»
57013 Oreokastro, P.Box  35, Tel. 2310-698654 or 697964  ή 6946695935 ιστοσελίδες www. Omada-hepsilon.org  και εμέϊλ. Omadahepsilon1962@gmail.com

                                       Πρωτ. 422/2013, ΑΦΜ 0997289975 Α Θεσσαλονίκη

          Η ατραπός επαναφοράς της συνείδησής σου στην πατρώα ρίζα του Ελληνισμού.  Η πνευματική σου επανάσταση.             1ος Ναός των
                                                                                                                                                                                                                 Ελλήνων μετά                     
                                                                                                                                                                                                              από 2000  χρόνια
Αγαπητές φίλες,                                                                     16.04.2016
Αγαπητοί φίλοι και
Υπουργέ Μακεδονίας Θράκης,

      Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομάδας «Ε» Αλεξανδρινών της Διονυσιακής και Αλεξανδρινής Θρησκείας, θεώρησε σκόπιμο να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία της συνάντησης των Μακεδόνων, με σκοπό να κοινοποιήσει στους Μακεδόνες και στους λοιπούς Έλληνες την αναβίωση  της ήδη εδώ και 2.348 χρόνια υφιστάμενης θεοποίησης του Αλεξάνδρου. Το καταστατικό αυτής της γνήσιας Ελληνικής Θρησκείας αναγνωρίστηκε  τον Δεκέμβριο του 2013 από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης και το Διοικητικό Συμβούλιο  με την πρωτοβουλία του Αριστοτέλη Κακογεωργίου ήγειρε ναό προς τιμή του θεού Αλεξάνδρου σε χώρο που βρίσκεται στο Μεσαίο Θεσσαλονίκης. Στο σημείο που  οικοδομήθηκε ο ναός έκανε στάση ο Ηρακλή όταν είχε πάρει τον δρόμο για να φέρει στον Ευρυσθέα τα μήλα των Εσπερίδων. Εκεί  σ αυτό το σημείο του Εχέδωρου  έσπευσε ο Κύκνος, ο γιος  του Άρη για να μονομαχήσει με τον Ηρακλή. Αλλά ο Δίας δεν το επέτρεψε και έτσι  δεν πραγματοποιήθηκε η  μονομαχία με αποτέλεσμα ο Ηρακλής να επιστρέψει στην Λιβύη και αφού την προσπέρασε έχτισε τις Ηράκλειες στήλες στο  σημείο που ενώνεται η Αφρική με την Ευρώπη.
      Συνδέεται λοιπόν ο τόπος του ναού με τον πρόγονο των Μακεδόνων τον θεό Ηρακλή από τον οποίο κατάγονται οι Μακεδόνες μέσω του Κάρανου.
Αντιλαμβανόμαστε ότι σας εξέπληξε η ανακοίνωση της θεοκατάταξης του Αλεξάνδρου στον ελληνικό Πάνθεο. Και αυτό ίσως επειδή δεν επέτρεψε μέχρι σήμερα το πνευματικό και πολιτικό κατεστημένο να  έρθει στην επιφάνεια αυτό το μεγάλο και μοναδικό ιστορικό γεγονός, το οποίο θα ταρακουνούσε και συνεχίζει να ταρακουνάει χιλιάδες καρέκλες.
     Το μήνυμα που περνούν οι αναφερόμενοι «όχι και θεός», είναι λάθος και αποβλέπει μόνο στην  προστασία της καρέκλας που κρατούν εδώ και χιλιάδες χρόνια, αποβλακώνοντας τον λαό με τις δήθεν υπάρξεις κάποιων  θεοποιημένων φαντασμάτων, που έφθασαν καταϊδρωμένοι να μας χαρίσουν την μεταθανάτιο αποκατάσταση με αποτέλεσμα να καταντήσουμε στα σημερινά χάλια.
     Οι Έλληνες αναγόρευαν θεούς αυτούς που ξεπερνούσαν  τους ανθρώπους αλλά και τους θεούς. Όλοι οι γνωστοί θεοί ανά την οικουμένη είναι  φανταστικά δημιουργήματα των ανθρώπων. Τουτέστι ανύπαρκτοι. Ότι είπαν και ότι έπραξαν, είναι λόγια και έργα των ανθρώπων που τα φόρτωσαν  στους θεούς ή που τους κόσμησαν με αυτά.
      Ο θεός Αλέξανδρος όμως δεν είναι δημιούργημα κανενός. Δεν μπόρεσε κανένας να προσθέσει κάτι ή να αφαιρέσει από τη ζωή του Αλεξάνδρου.
      Αυτός είναι ο μοναδικός υπαρκτός θεός που αναγορεύτηκε από τις πράξεις του, από τα πραγματικά και υπεράνθρωπα έργα του. Ότι είπε το είπε με το στόμα του και ότι έπραξε το έπραξε με την νοημοσύνη του και το ψυχικό του σθένος.
     Ασφαλώς και αναγορεύτηκε θεός επίσημε το 332 πριν γεννηθεί ο Χριστός από το ιερατείο του Άμμωνα Δία και στη συνέχει αναγνωρίστηκε και λατρεύτηκε από όλους τους Έλληνες και από άλλους λαούς. Οι Αθηναίοι σε ιδιαίτερο δημοκρατικό συμβούλιο όπου παρευρέθηκε ο Αισχίνης, ο Δημάδης και ο Δημοσθένης  αποφάσισαν να τον κατατάξουν ως θεό  στο Ελληνικό Πάνθεο.
     Στην Θεσσαλονίκη λατρεύτηκε μέχρι το 300 μ. Χ. και από τους Ρωμαίους όπου υπήρχε και δικός του ναός. Αυτό το βεβαιώνει στο τελευταίο βιβλίου που έγραψε το Πανεπιστήμιο του Weisenburg με τίτλο «Αλέξανδρος Θεός και γιος θεού». Ακριβώς 26 χρόνια μετά από αυτή την εξακρίβωση, δηλαδή το 326 μ.Χ που σημαίνει 658  χρόνια μετά από την θεοποίηση του Αλεξάνδρου, αναγόρευσαν τον Χριστό θεό στην Σύνοδο της Μ. Ασίας και μάλιστα στην Νίκαια, την πόλη του Αλεξάνδρου.    
      Στην Σύνοδο αυτή  ήταν πρόεδρος ο λεγόμενος  «Μέγας» Κωνσταντίνος.
Δεν έχουμε κανένα λόγο να καταφερθούμε κατά του προσώπου του Χριστού. Ας είναι και αυτός θεός. Είναι ντροπή όμως στους Έλληνες και δη στους Μακεδόνες, να πετάξουν αυτόν τον υπεράνθρωπο που ξεπέρασε θεούς και ανθρώπους, που μεγαλούργησε την Ελλάδα, που άλλαξε τις κοινωνίες των ανθρώπων και μάλιστα μόνο σε 13 χρόνια και να επαναπαυτούμε  με τους χαρακτηρισμούς του στρατηλάτη και όχι λίγες φορές του σφαγέα.
      Ο Αλέξανδρος δέχτηκε αυτό τον χαρακτηρισμό σκεπτόμενος ότι ως θεός θα μπορούσε να ενώσει τον κόσμο χωρίς επαναστάσεις, ενώ ως κατακτητής θα είχε συνεχώς επαναστάσεις. Αυτό το υπεράνθρωπο σχέδιο να κάνει όλους τους ανθρώπους Έλληνες (Έλλην = μορφωμένος-καλλιεργημένος-ενάρετος}, τρόμαξε τους Χαλδαίους στην Βαβυλώνα και  αφού σχεδίασαν, πέτυχαν με τον θάνατό του την διακοπή. Τότε άρπαξαν οι ίδιοι αυτό το σχέδιο του Αλεξάνδρου και το εφάρμοσαν παγκοσμίως κατορθώνοντας με τις φανταστικές ψεύτικες  θρησκευτικές νουθεσίες να κατακτήσουν με την βία όλο τον κόσμου ή να εξολοθρέψουν  αυτούς που δεν θα δεχόταν τις θρησκευτικές νουθεσίες τους.
Το ήξεραν καλά ότι με μπροστάρη και πρότυπο έναν υπαρκτό και δυναμικό θεό όπως ο Αλέξανδρος  δεν θα είχαν καμιά δυνατότητα να πραγματοποιήσουν πρώτα την θρησκευτική παγκοσμιοποίηση και στη συνέχεια την πολιτική καταργώντας  πόλεις, Κράτη και φυλές.
      Ο Αλέξανδρος δεν είχε καταργήσει, ούτε φυλές, ούτε θρησκείες και δεν υποχρέωσε κανένα λαό να αλλάξει θρήσκευμα όπως έκανε στη συνέχεια τόσο ο Χριστιανισμός όσο και ο Μωαμεθανισμός.
      Όμως ποτέ δεν είναι αργά. Είναι ακόμα καιρός να μετανοήσουμε για την αγνωμοσύνη και την περιφρόνηση προς τον Αλέξανδρο. Αυτός φώναξε στον Δαρείο ότι ποτέ δεν θα συγχωρήσει αυτούς που ατίμασαν τα ιερά των προγόνων του ούτε ακόμα και εάν μετανοήσουν, που σήμερα αυτό θα το φώναζε σ εμάς, εμείς  οφείλουμε να τον αγκαλιάσουμε, να τον  αναστήσουμε και να τον μιμηθούμε ώστε να μπορέσουμε να επαναφέρουμε ένα μέρος της παλαιάς ελληνικής αίγλης. Όποιος θέλεις περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με αυτό το φλέγον θέμα είμαστε στη διάθεσή του. Τα τηλέφωνα, οι Ιστοσελίδες και τα εμέϊλ είναι επάνω στο  επιστολόχαρτο.
Με φιλικούς χαιρετισμούς και αγάπη
Ο υπεύθυνος Αριστοτέλης Κακογεωργίου