Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016

Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΠΕΡΙΟΔΙΑ ΤΙΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΊΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ


  Το βλαμένο που λέει Ναι !!!!!


Όλοι σοβαροί και το βλαμένο χαχανίζει...Ο Δρας Τσίπρας και «εθνάρχης» της αριστεράς (κατά Παπαγγελόπουλο, Ζουράρι, Χάρρυ Κλυνν και άλλους),   πήρε τη σκυτάλη της καταστροφής του ελληνισμού από τους προηγούμενους «πατριώτες».
Που δεν μπορούσαν να εφαρμόσουν τα δολοφονικά μέτρα που εκείνος  δέχθηκε. 
Και μετά από θεατρινισμούς δήθεν βασανισμού κτλ., δέχθηκε τα δολοφονικά μέτρα.
Που επεκρότησαν μετά χαράς όλοι οι άλλοι. Κούληδες, Ποτάμηδες, ΠασοκοΔημαράδες, Λεβέντηδες και λοιποί.  Και ο σύντροφος Καμμένος προφανώς.
Και οδήγησε τον Ελληνισμό στο χείλος του γκρεμού.
Και τώρα ο Δρας Αλέξιος  ετοιμάζεται να σπρώξει τον Ελληνισμό στον γκρεμό. Με τον Κούλη, που ως λέγεται τον έχουν στο χέρι οι Γερμανοί,  να ζητεί να το κάνει εκείνος καλύτερα.
Εν τω μεταξύ ο θεατρίνος, θυμάστε τον βασανισμό κτλ (πλήρη φωτογραφικά στιγμιότυπα στο τέλος), άρχισε πάλιν τους θεατρινισμούς του με περιοδείες,  στο Παρίσι, στο Βερολίνο, στις Βρυξέλλες στο Βέλγιο (όπου αυτός ο πρωθυπουργός τους δείχνει ότι  ούτε για κλητήρας δεν έκανε) κτλ.
Για να δημιουργήσει την εντύπωση ότι έκανε άτι μπορούσε για να πριν  μας εκτελέσει. 
Ακούμε εδώ και πολλά χρόνια , ότι φταίμε εμείς οι απατεώνες. Ότι φταίει κάποιος λάθος συντελεστής  του ΔΝΤ. Ότι μετά από 7 χρόνια αναδιαρθρώσεις,  μας χρειάζεται και άλλη αναδιάρθρωση. Ότι τρώγαμε με δανεικά και πολλά άλλα!!!
Και πρόσφατα το ΤσιπροΚαμμενικό,  ότι για όλα φταίει το παλιό. Που δίνει άφεση αμαρτιών σε κάθε συνάδελφο τους γερμανοτσολιά  μνημονιακό.
Στην πραγματικότητα, ούτε λάθος έγινε, ούτε και έφταιγε τίποτα.
Την αλήθεια όμως την είπε προχθές με 4 λέξεις η γνωστή τετραπέρατη Ελληνίδα επιχειρηματίας χαλιών που εκθέτει στο Χίλτον.  Η  κυρία  Μυλαράκη.
Που για να επιβιώσει η επιχείρηση της, άρχισε να εκθέτει τα χειροποίητα χαλιά της, στην Αλβανία (μας έκαναν  χειρότερους από την άνευ αναδιαρθρώσεων Αλβανία), στην Βουλγαρία  (επίσης μας έκαναν χειρότερους και από την Βουλγαρία) και  στα Σκόπια (όπου άκουσα χθες Σκοπιανό να απαντά σε λαθραίο ότι υπερασπίζεται την πατρίδα του ενώ ο Καμμένος το κάνει «αλλιώς» και άθλια φτιάχνοντας τα Χοτ Σποτ του) .
Είπε λοιπόν η κυρία Μυλαράκη:  
Έλλειψη χρημάτων, στάση εμπορίου. Τουτέστιν στράγγιξαν συστηματικά και μεθοδευμένα την αγορά και συνεχίζουν να την στραγγίζουν  από ρευστό με μειώσεις μισθών και κλοπή συντάξεων (τι «χαριτωμένος» αυτός ο «κομμουνιστής» κατά δήλωση του Κατρούγκαλος), με ένα και μοναδικό σκοπό.
Να χρεοκοπήσουν ουσιαστικά και όχι τύποις,  το κράτος, καθώς και τους Έλληνες. Για να τους δημεύσουν τα πάντα. Όπως τα 14 αεροδρόμια, το λιμάνι του Πειραιά  κτλ. Με τελικό στόχο, το φυσικό μας αέριο. Που μάλλον το έχουν και αυτό υποθηκεύσει.
Συνοπτικά υπενθυμίζω την τραγική πρόσφατη προδοτική ιστορία μας.
1.        Ο Ομπάμα και ο εφιάλτης ΓΑΠ αποφασίζουν να μας κάνουν πειραματόζωο της φασιστικής παγκόσμιας διακυβέρνησής τους. 
2.        Ο Κωστάκης Καραμανλής πού απεδείχθη πολύ λίγος, διατάζεται και δέχεται  παραιτηθεί  πριν τον ώρα του (τον 9Ο του 2009 αντί τον 3Ο του 2010),   για να παραχωρήσει τη θέση του στον εκτελεστή του σχεδίου,  τον εφιάλτη αμερικανό Γιωργάκη Παπανδρέου. 
3.        Με τη φθορά του ΓΑΠ,  αλλά και επειδή βλακωδώς ζήτησε δημοψήφισμα όπου νόμιζε ότι οι Έλληνες θα ψήφιζαν την εκτέλεση τους, αντικαθίσταται στις Κάννες, από τον Ομπάμα και τους λοιπούς, με συνομωσία των Βενιζέλου- Σαμαρά,  αρχικά από τον δοτό  πρωθυπουργό Παπαδήμιο και μετά από τους ΣαμαροΒενιζελοΚουβελοΚαρατζαφέρηδες. Και τελικά από τους ΣαμαροΒενιζέλους
4.        Μετά την μνημονιακή φθορά των «πατριωτών»  μνημονικών αυτών, μας σέρβιραν ως σωτήρα τον νυν Δρα και αριστερό «εθνάρχη» (κατή Παπαγγελόπουλο) Αλέξη. 
5.        Για να εφαρμόσει τα εξοντωτικά μέτρα που οι άλλοι αδυνατούσαν να τα εφαρμόσουν. 
6.        Και  «βασανισθείς» ο Αλέξης,  μας τα επέβαλε για την «σωτηρία» μας, από κοινού με τον δήθεν ΑΝΕΛ Καμμένο, τον νυν κατασκευαστή Χοτ Σποτς.
7.        Τώρα ο Δρας και «εθνάρχης» της αριστεράς (κατά Παπαγγελόπουλο),  περιοδεύει για να έχει άλλοθι,  ότι έκανε ότι μπορούσε πριν  μας δολοφονήσει.
Τέλος παρατηρώ ότι λάθος ελπίσανε και χαρήκανε πολλοί  όταν άκουσαν σήμερα τα F16 να πετούν πάνω από την Αθήνα και το Μαξίμου. 
Ευριπίδης Μπίλλης