Κυριακή, 10 Απριλίου 2016

ΤΑ ΔΥΟ ΣΧΕΔΙΑ: ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ.Υπάρχουν δύο αρχικά Σχέδια. Από την Αρχή υπήρχαν.
Το Αμερικανο - Σιωνιστικό που εκδηλώθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1960 με γνήσιο εκφραστή τον Εβραίο Χένρυ Κίσσινγκερ.
Σύμφωνα με αυτό, η Ελλάδα έπρεπε να "αλωθεί", με πλήθος αλλοδαπών, μη Ελλήνων, που κατά τους υπολογισμούς των, θα υπέσκαπταν και θα διέλυαν τον κοινωνικό και οικονομικό ιστό της Χώρας.
Στην αρχή και χωρίς καμία προετοιμασία υποδομών και υποδοχής, επαναπατρίστηκαν από το Βορρά και από τη διαλυμένη πρώην Σοβιετική Ένωση και μαζί με τους Έλληνες Ποντίους δεύτερης και τρίτης γενιάς, εισέβαλαν πλήθος ετερόκλητα στοιχεία που αποτέλεσαν την Ρώσικη μαφία, τη Ρουμάνικη, τη Βουλγάρικη και από όλες τις Χώρες γύρω από την Κασπία και τη Μαύρη θάλασσα, καθώς και την Πολωνία, την Ουγγαρία, την Τσεχοσλοβακία.
Υπολογίζεται δε ότι από το 1988 έως το 2000 εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα συνολικά πάνω από 500.000 "ομογενείς" και παλινοστούντες από τις παραπάνω χώρες.
Δεν έμεινε ικανοποιημένο το Εβραϊκό Λόμπι. "Μπάστε κι άλλους"!
Ύστερα άνοιξε τα σύνορα ο άλλος προδότης ο Σαμαράς το 1991, όταν άδειασαν όλες οι φυλακές του Χότζα από τους εγκληματίες Αλβανούς που εισέβαλαν στην κυριολεξία, μαζί με πλήθος παράνομων οικονομικών μεταναστών, δηλαδή γύρω στα 3 εκατομμύρια, κατάσταση που σιωπηλά συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.
Πάλι το Σιωνιστικό Σχέδιο επέμενε: Ρίξτε κι άλλους στην Ελλάδα!
Δέκα χρόνια μετά (κάθε δέκα χρόνια έρχονται τα κύματα, αρχής γενομένης από το 1990)Το διάστημα 2000-2011 η μετανάστευση γινόταν κυρίως μέσω της Τουρκίας, διαμέσου του Έβρου ποταμού (ή και χερσαίως στο μοναδικό κομμάτι των ελληνοτουρκικών συνόρων μεταξύ Νέας Βύσσας και Καστανιών όπου ο Έβρος διασχίζει την Αδριανούπολη και τα σύνορα δεν οριοθετούνται από αυτόν). Πάνω από 300.000 λαθρομετανάστες εισήλθαν παράνομα τη δεκαετία αυτή.
Έτσι λοιπόν φτάνουμε στα 4.000.000 εκατομμύρια "ξένους" προς την ελληνική πραγματικότητα ανθρώπους χωρίς κανείς να μπορέσει να βάλει τάξη στο πρόβλημα, ως να ήταν αδύνατον!!!
Έτσι λοιπόν έχουμε 11.000.000 Έλληνες και 4.000.000 εκατομμύρια αλλοδαποί, ίσον 15.000.000!!!! Ποσοστό 27% αλλοδαποί!!!
Κι ενώ το τρελό ποσοστό των 27% κάλπαζε συνεχώς προς τα πάνω,όλοι το απέκρυπταν και κανείς δεν έλαβε έστω την τελευταία στιγμή τα απαιτούμενα μέτρα!!!
Ύστερα ήλθε η οικονομική κατάρρευση της Χώρας και τα Μνημόνια από το 2010. Αυτό ήταν το ΤΕΛΟΣ!!!!
Υπολογίζεται ότι με τον εγκλωβισμό των παράνομων λαθρομεταναστών (ούτε κουβέντα για "πρόσφυγες"), μέχρι το τέλος του 2016, θα έχουν φτάσει το 1.000.000!!!, οπότε, προστιθέμενοι στα 4 ήδη υπάρχοντα, μιλάμε για 5.000.000 εκατομμύρια ξένους ή ποσοστό 30%, ή απλά 1 στους 3 κατοίκους της Ελλάδας θα είναι αλλοδαπός!!!
Το Διεθνές Δίκαιον ορίζει μέχρι 3% ποσοστό μεταναστών σε μία Χώρα, ενώ λίγο αν υπερβεί τούτο, καταλύεται ο κοινωνικός ιστός της Χώρας!!! Πόσο έχουμε εμείς; 30%!!!!!
Με λίγα και απλά λόγια έχουμε ένα θρίαμβο, μία απόλυτη επιτυχία του ανθελληνικού και Σιωνιστικού σχεδίου διάλυσης της Ελλάδας.
Αυτό είναι το ένα σκέλος, το ένα σχέδιον.Ας πούμε λίγα πράγματα όμως και το άλλο σχέδιον, το Ελληνικόν!!!
Όπως γνωρίζουμε όμως όλοι, ο Έλλην είναι της έσχατης στιγμής!!! Ως λαός δεν έχουμε πει την τελευταία μας λέξη!!! Ύστερα μη ξεχνάμε τούτο το αληθές: Οι Θεοί που κυβερνούν τον Κόσμο του Φωτός και των Ιδεών, είναι και αυτοί Έλληνες!!!!
Ας μη βιαστούν τα σιωνιστικά ερπετά να πανηγυρίσουν!
Λογαριάζουν χωρίς τον Ξενοδόχο!!!
Αφού λοιπόν όρισαν τη Χώρα τούτη ως "ξενοδοχείο" και μάλιστα με την βοήθεια των δικών μας κοπριτών και προδοτών, ξέφραγο αμπέλι και "κωλοχανείο", ας αναλάβουμε το ρόλο μας εμείς, ως γνήσιοι και καλοί "ξενοδόχοι"!
Βλέπετε,ορισμένοι από μας, δεν έχουμε την κακιά συνήθεια, ούτε να λυγάμε τη μέση ως μπαλαρίνες, ούτε να σκύβουμε!!! (Έχουμε σίδερο στη μέση να μη λυγάει). Επίσης δεν γονατίζουμε (σίδερο και στα γόνατα).
Με τρία σίδερα μας σιδέρωσε η μάνα μας όταν γεννηθήκαμε, ένα στη μέση, ένα στα γόνατα και μη ρωτάτε που είναι το άλλο).
Γι΄αυτούς και πολλούς ακόμη λόγους, που δεν είναι επί του παρόντος, μη μας παίρνει από κάτω και επαληθεύσουμε τα Αμερικανο - Σιωνιστικά σχέδια που δρουν υπογείως εδώ και δεκαετίες (Από τη δεκαετία του ΄60 είπαμε τούτο το σχέδιο πλημμύρας με Αφρικανικά αποβράσματα στην Ελλάδα).
Τα έχουμε ξαναζήσει, τα έχουμε ξαναπεράσει αυτά και δεν φοβηθήκαμε!
Αυτό είναι το όπλο μας!!!
Αυτοί έχουν τους "φοβοσυνακτήρες" σε κάθε ίντσα του εμετικού και ερπετικού οργανισμού τους!!!
Να σας θυμίσω τους Σπαρτιάτες που είχαν ένα ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ που εκπαίδευαν τους νέους,που μαζί με όλα τα σκληρά γυμνάσια και τις τακτικές της ανοιχτής μάχης σώμα με σώμα, τους έδιωχναν το ΦΟΒΟ.
Το πρόγραμμα αυτό είχε κατασκευαστεί με αξεπέραστη τεχνική και κατάρτιση ακόμη και για σημερινά δεδομένα, με ιατρικά στοιχεία,ψυχολογικά και ανθρωπολογικά επιστημονικά κριτήρια. Η πειθαρχία του φόβου επικεντρώνονταν σε 28 ασκήσεις που αφορούν το ανθρώπινο νευρικό σύστημα.Τα πέντε κυριότερα είναι τα γόνατα και οι κνήμες,οι πνεύμονες και η καρδιά,τα πλευρά και τα σπλάχνα,το κάτω μέρος της πλάτης και η ζώνη των ώμων,αλλά κυρίως οι τραπεζοειδείς μύες που ενώνουν τον ώμο με τον αυχένα.
Ένα δευτερεύον τμήμα για το οποίο οι Λακεδεμόνιοι είχαν άλλες δώδεκα ασκήσεις ήταν το ΠΡΟΣΩΠΟ. Συγκεκριμένα οι μύες της κάτω σιαγόνας,του λαιμού και οι 4 οφθαλμικοί σφιγκτήρες,γύρω από την κόγχη του ματιού. Αυτές οι ενώσεις αποκαλούνταν από τους Σπαρτιάτες "ΦΟΒΟΣΥΝΑΚΤΗΡΕΣ" ή αποταμιευτές του φόβου,εκεί επικεντρώνονταν κι εκεί εκπαίδευαν τους νέους πολεμιστές!!!
Αυτό διότι,ο φόβος γεννιέται στο σώμα κι εκεί έπρεπε και ΠΡΕΠΕΙ να καταπολεμηθεί!!!
Αν η σάρκα "καταληφθεί" από τον οποιονδήποτε φόβο,τότε αρχίζει ο "ΦΟΒΟΚΥΚΛΟΣ" που τρέφεται από τον εαυτό του πολλαπλασιαστικά με αριθμητική πρόοδο, ενώ μετατρέπεται αυτόματα σε μια ΦΥΓΗ ΤΡΟΜΟΥ,με απρόβλεπτες και καταστροφικές συνέπειες (πανικός).
Οι Σπαρτιάτες είχαν την εξής ΑΡΧΗ:
" Βάλε το σώμα σου σε κατάσταση ΑΦΟΒΙΑΣ και το μυαλό απλά θ΄ακολουθήσει"!!!
Αυτό είναι το ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΣΧΕΔΙΟΝ!!!
Δεν είναι μία απλή θεωρία, αλλά επιβεβαιώθηκε πολλές φορές, με αποκορύφωμα τη Μάχη των Θερμοπυλών, όπου πάνω της έσκυψε με σεβασμό, όλη η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!!
Αυτός είναι και ο λόγος που οι 300 του Λεωνίδα έμειναν στην Ιστορία ως αξεπέραστο παράδειγμα αφοβίας. Πολύ απλά, δεν ένιωσαν ίχνος φόβου.Έβλεπαν τον Πόλεμο ως μία "εργασία" που έπρεπε να φέρουν εις πέρας και αστειεύονταν ακόμη και την ώρα που έκοβαν τα κεφάλια των αντιπάλων, με τα δόρατα και τα ξίφη τους (βελόνες μανταρίσματος, όπως τα αποκαλούσαν αστειευόμενοι).
Και ναι, για όσους δεν εννόησαν, αφού η περίοδος της ΕΝΩΣΕΩΣ εν καιρώ ειρήνης ήλθε και πέρασε, ας προετοιμαστούν τώρα ως γνήσιοι Σπαρτιάτες να πολεμήσουν!!!
Απατάται οικτρά όποιος νόμισε ότι δεν θα πολεμήσει, τη στιγμή που θα δει την περιουσία του, το σπίτι του, την τιμή τη δική του και της οικογένειά ς του να ποδοπατιέται και να βιάζεται,τη ζωή του να εξευτελίζεται, τα χώματα των τάφων των γονέων του να μολύνονται, τα Ιερά μας να παραβιάζονται και να χλευάζονται!
Θέλει δεν θέλει θα πολεμήσει!!!!
Θα πάρετε μια ιδέα για το τι πραγματεύομαι, όταν διώξετε εντελώς το φόβο από μέσα σας!!!
Σας ζητώ να λευτερωθείτε από ότι σας στοίχειωσε!!!
Σας θυμίζω πως πολλές φορές στο παρελθόν κινδύνεψε η Ελλάς!
Όταν στις αρχές του 2ου προχριστιανικού αιώνα ο πολύπειρος Αρκάδας στρατηγός Φιλοποίμην,είδε τη διάθεση για εμπλοκή στα ελληνικά πράγματα του Ρωμαίου υπάτου Φλαμινίκου,κατάλαβε πως οι Έλληνες βρισκόταν μπροστά σε τεράστιες περιπέτειες!!!
Ο Φιλοποίμην αποφάσισε τότε να συμβουλευτεί το Μαντείο των Δελφών για το μέλλον της Ελλάδας.
Η Πυθία έδωσε τον εξής χρησμό-και ταυτόχρονα τον απόλυτο ορισμό της Ελλάδας που εδώ και 22 αιώνες επιβεβαιώνεται στο ακέραιο:
“Ασκός κλυδωνιζόμενος, μηδεπώποτε βυθιζόμενος”!!!!!
Η ιέρεια των Δελφών παρομοίασε,δηλαδή,την Ελλάδα με φουσκωμένο ασκί στο φουρτουνιασμένο πέλαγος,που κλυδωνίζεται μεν λόγω των κυμάτων,αλλά που δεν πρόκειται να βυθιστεί ποτέ!
Ετοιμαστείτε λοιπόν για γερό ταρακούνημα Έλληνες!!!
Ότι και να γίνει, αφού πλέον φτάσαμε εδώ, στο
"ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς"
ότι και να γίνει θα αγωνιστούμε και θα πολεμήσουμε!!!
Αυτό θα μας λευτερώσει από κάθε φόβο!!!
Μη περιμένουν να περάσουν οι βάρβαροι χωρίς νέες ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ!!!
Ακόμη και να διαβούν,
πιο κάτω τους περιμένει πάντα
ο υγρός τους τάφος,
που ακούει στο όνομα ΣΑΛΑΜΙΝΑ!!!
Κι αυτό δεν είναι παραμυθάκι
να μας χαϊδεύει ευχάριστα το αυτάκι μας!
Αυτή είναι η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,
νυν και αεί και εις τους Αιώνας των Αιώνων!!!
Δημήτριος Μαντές
27/03/2016
Στέφανος Ζωιδάκης