Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016

Η χώρα που κάποτε γεννούσε αδούλωτους, ελεύθερους και περήφανους Έλληνες - Τού Μιχάλη Βαρελά

Αποτέλεσμα εικόνας για ελεύθερους και περήφανους Έλληνες

Έλληνα, αδυνατείς να αντιληφθείς την σημασία του ιερού συμβόλου της Μακεδονίας, που το Εβραίο-Προσκυνημένο (παρά)κράτος ξεπουλάει στους Σλάβους;
Θα σε βοηθήσω εγώ όσο μπορώ να καταλάβεις. Εγώ ο εχθρός σου ο ειδωλολάτρης, ο παγανιστής και Δαιμονολάτρης που αγαπάει και τιμάει την ιστορία και τους προγόνους του. 
Εγώ, που θεωρείς ότι θέλω να διχάσω τους Έλληνες... Εκείνους τους Έλληνες που θέλουν να είναι απόγονοι των Εβραίων, και τους αναγάγουν σε δεσποτάδες κι αφεντάδες της πατρίδας μου. 
Δεν με νοιάζει αν θέλεις να είσαι ραγιάς, δηλαδή καλοβολεμένος δούλος εσύ, δικαίωμα σου είναι. Μην τραβάς όμως εμένα στον πάτο της Εβραϊκής ιστορίας-υποκουλτούρας σου. 
Προσκύνα όσο θέλεις, αλλά μην με κάνεις νούμερο σε όλο τον κόσμο εμένα, και πολύ περισσότερο αυτήν την χώρα που κάποτε γεννούσε αδούλωτους, ελεύθερους και περήφανους Έλληνες, λάτρεις της επιστήμης και της ζωής, του γέλιου και της χαράς, του τραγουδιού, του θεάτρου κι όλων όσων απαγόρευσαν δια της βίας οι δεσποτάδες σου, κι έγιναν πρότυπα σε όλο τον κόσμο έως και σήμερα που μιλάμε. Μην επηρεάζεις άλλο την ζωή μου κι όλων όσων θέλουν να ζουν με το πολυτιμότερο αγαθό της ελευθερίας, κι όχι της τρομοκρατίας, του φόβου και της δουλοπρέπειας. 
Είσαι ελεύθερος να μπουσουλάς σε όλη σου την ζωή, να φιλάς ξύλα και να μαστουρώνεις με τα λιβάνια σου κάθε μέρα, δεν σε υποχρεώνω να μην το κάνεις, αλλά να μην μου το επιβάλεις να το κάνω εγώ και όσοι αισθάνονται ακόμη Έλληνες. 
Εγώ έχω Θεούς άκακους, ερωτικούς, όμορφους, φωτεινούς και τους αγαπώ χωρίς κανέναν εκφοβισμό. 
Οι δικοί μου Θεοί, δεν με θέλουν γονατισμένο να σέρνομαι, αλλά όρθιο και περήφανο, έτσι όπως ήταν η Ελλάδα τότε που δεν είχε εισβάλλει ο Εβραϊσμός. Δες λοιπόν την φωτογραφία και ξανά σκέψου...

 Μιχάλης Βαρελάς