Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016

ΔΟΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΤΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ; - Τού Υποστράτηγου ε.α Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη, Συγγραφεύς.....


Χθες στη βουλή ήταν όλοι τους παράφρονες και  θλιβεροί  . Μιλούσαν πάνω  σε διαφορετικά  ταμπλό , όπως οι τρελοί που βρίσκονται στο Δαφνί  και ο καθείς υποδύεται το ρόλο που ποθεί, αλλος παριστάνει τον μέγα Ναπολέοντα , άλλος τον Δελαπατρίδη και άλλος τον λήσταρχο Γιαγκούλα .
Με τέτοιους ηγέτες ανίκανους και ανεπαρκείς,  αχρείους  , νάνους  και ψοφοδεείς  με κόμματα -συμμορίες να χειροκροτούν από τα έδρανα οι αφισοκολλητές , ο τόπος να βυθίζεται στο τρίτο μνημόνιο, στα χρέη , στη φτωχεια, στην ανυποληψία, στους φόρους και στους εκβιασμούς, οι  λαθρομετανάστες   στις λάσπες της Ειδομένης και στην προκυμαία του λιμανιού,  ο ένας να  κάνει αποπροσανατολισμό του λαού, ο άλλος κολοτούμπες και ο  τρίτος να  κοιτάζει  την καρέκλα του πρωθυπουργού .
 Όλοι τέλος πάντων  στον «μπουφέ» να αρπάξουν το μεζέ.
Νέα μέτρα, νέοι φόροι , κλείσιμο επιχειρήσεων, μεταφορά τους στη Βουλγαρία  ,απογοήτευση χάθηκε η   ελπίδα, παντού έπεσε μαυρίλα, απειλές ζώνουν το λαό και αυτοί παριστάνουν τον τρελό . 
Είδαμε κωλοτουμπες ,  ακούσαμε βωμολοχίες,  ακούσαμε  τσαμπουκάδες , είδαμε ειρωνείες, ρίξιμο το γάντι για εκλογές , δηλαδή για την κουτάλα και τις αρπαχτές , είδαμε λόγια μεγάλα αλλά το αποτέλεσμα μηδέν , δόλια Ελλάδα
Η χώρα χάνεται και αυτοί παίζουν   θέατρο σκιών  ,   η δικαιοσύνη αποδεικνύεται ότι δεν είναι καθόλου ελεύθερη και δικάζει - ιδιαίτερα στα ανώτερα κλιμάκια της-κατόπιν εντολών , ή  βάσει νόμων μνημονικών, η βουλή δεν παράγει πλέον  δίκαιο Ελληνικό αλλά εισαγόμενο και μνημονιακό, η δημοκρατία βιάζεται , τα συγκροτήματα  των ΜΜΕ  παίρνουν δανεικά και αγύριστα για να στηρίζουν την εκάστοτε  εξουσία και εκείνη τους χαρίζει τα χρέη με γενναιοδωρία  για να κερδίζει τις εκλογές , τα κόμματα -συμμορίες είναι  καταχρεωμένα χωρίς  προοπτική να τα επιτρέψουν και τα φορτώνουν ασμένως στις πλάτες των φορολογουμένων.
Αυτά  τα χρεοκοπημένα κόμματα έρχονται τώρα με βάση το κλεπτοκρατικό Σύνταγμα (άρθρο 86) που τους κλέφτες δικαιώνει   να μας σώσουν από τα εξαετή μνημόνια και την γερμανική κατοχή. Αλλά αντί να μας σώσουν μας βυθίζουν πιο βαθιά στα  δεινά, παραδίδουν στους γείτονες Αιγαίο, το όνομα της Μακεδονίας και ασχημονούν ξανά .
Εκείνο που αναδύεται από την βουλή μετά από αυτές τις μη συζητήσεις και τους μονολόγους, είναι οι ίδιες  κοκορομαχίες και η διαπίστωση ότι  με το παρόν Σύνταγμα της κοινοβουλευτικής  κλεπτοκρατίας –οικογενειοκρατίας των τρωκτικών  της μεταπολίτευσης   πάμε ολοταχώς  στην οδό «ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ».
Επομένως δεν έχουν άδικο οι αναγνώστες της ιστοσελίδας που μου γραφούν :  "που είσαι Παπαδόπουλε;  Αλλά αύτη τη φορά να μην τους στείλεις εξορία. 
Τους πρωταιτίους  στου Γουδή» Ασφαλώς αν είχαμε Δικαιοσύνη και Δημοκρατία  δεν   έλεγαν  τέτοια  λόγια ανόσια και δικτατορικά.
*Αμφικτύων
30 /3/ 2016
*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης,
Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών