Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016

Ο ΓΚΡΙΖΟΣ ΛΥΚΟΣ Η ΛΥΚΑΙΝΑ ΚΑΙ ΟΙ 27 ΝΑΝΟΙ

 

Το έργο παίχθηκε χθες στις Βρυξέλλες και έμεινε μισοτελειωμένο. Γιατί ο γκρίζος λύκος ζήτησε να φάει το κοπάδι το διαλυμένο . Είδε  αφύλαχτο το μαντρί και  χίμηξε  έχοντας στο πλευρό του εκατομμύρια μουσουλμάνους   εισβολείς   και ζήτησε να γίνει συνεταίρος και φύλακας στο Ευρωπαικό μαντρί.
Η λύκαινα και οι 27 νάνοι άκουγαν φοβισμένοι του γκρίζου λύκου τις απαιτήσεις. Αυτός πίσω από τα γιαλάκια του έδειχνε την λαιμαργία του στο μαντρί να ορμήσει , να αρθούν τα εμπόδια της βίζας , να αρπάξει κομμάτια της Κύπρου και Ελλάδος στο Αιγαίο   να γίνει η Ευρώπη από δυτική   ισλαμική  από  δημοκρατική   απολυταρχική και ευρω-τουρκική  . Και όλα αυτά με τον «τσαμπουκά» του γκρίζου λύκου . Η νέα  Ε.Ε  θα  γίνει : «Ευρωπαϊκή Ισλαμική Δημοκρατία»
Ζήτησε ακόμη 20 δισ  για να  σταματήσει την εισβολή προσφύγων   στην Ευρώπη και τον παρά μπροστά ή και με δόσεις . 
Η λύκαινα και  οι νάνοι έκλεισαν τις πόρτες στο μαντρί και     έριξαν έξω την Ελλάδα για τροφή του γκρίζου λύκου, ώστε να γλυτώσουν αυτοί. Είπαν μάλιστα για κάθε λάθρο που θα  στέλνουν στην Τουρκία θα παίρνουν και ένα πρόσφυγα στην  . Αλλά ποτέ μην δώσεις βάση σε τουρκική συμφωνία. Την Ελλάδα έκαναν μαντρί λάθρων και τζιχαντιστών απεριορίστων  ροών και  αριθμών.
 Για να της χρυσώσουν το χάπι   είπαν  ότι μετά την αξιολόγηση θα συζητήσουν την ελάφρυνση του χρέους. Βέβαια δεν   είπαν  στον Ελληνικό λαό ότι αξιολόγηση σημαίνει ότι θα  μας πάρουν ότι έχει και δεν έχει απομείνει (ασφαλιστικό, κόκκινα δάνεια,  αγροτικό, δημοσιονομικό, υδρογονάνθρακες, ορυκτά κ.α ) θα μας κόψουν πόδια , χέρια , θα μας λειώσουν στην πρέσα θα μας σπάσουν τα κόκκαλα θα μας  βγάλουν την καρδιά και θα την δώσουν στο Ισλάμ , θα   διώξουν τα παιδιά μας και θα τα αντικαταστήσουν με φθηνά ισλαμικά χέρια . Και γιατί άλλωστε να   τα αφήσουν αφού η χώρα θεωρείται   κατεστραμμένη αποικία της Τουρκίας και  Ευρωπαϊκός ΧΥΤΑ;
Τα δικά μας βρωμοκάναλα αλλοίωσαν την ουσία του  πακέτου  που περιέχει φίδια  . Το στόλισαν με   ωραίο περιτύλιγμα με υποσχέσεις για το χρέος με προαπαιτούμενο την αξιολόγηση
Η χώρα μας είναι  κατεστραμμένη  ,   από τον έξω κόσμο αποκλεισμένη , με  διάπλατα ανοιχτά σύνορα προς ανατολάς, με ηγέτες ανάξιους, δωσίλογους και προδότες, με πολιτικά   κόμματα- συμμορίες, με δικαιοσύνη  σαπισμένη , με κοινοβούλιο που δεν βουλεύεται γιατί όλα   απ’ έξω  τα  περιμένει , ακόμη  και τον αμνηστευμένο μιζαδώρο  Μ. Χριστοφοράκο τώρα αναμένει για να βελτιώσει τις σχέσεις  της αποικίας με την Γερμανία. Ο λαός βράζει και καίγεται από αγωνία αλλά καμία ως τώρα διαμαρτυρία.
*Αμφικτύων
8/3/2016
*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης,
Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών