Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΑΛΙΓΕΝΕΣΙΑΣ 1821 - ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΑΛΙΓΕΝΕΣΙΑΣ 1821- ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΩΚΕΑΝΟΥΣ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ  ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΙΕΡΟ  ΠΥΡ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ , ΤΗΣ  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ , ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ, ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
ΕΜΕΙΣ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΙΣΟΘΕΟΙ , ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΑΜΕ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΟ ΦΩΣ . ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΡΓΑ, ΑΛΛΑ ΟΓΚΩΔΗ , ΑΛΛΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΟΛΑ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΑ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΕΙΠΕ ΤΟ 'ΜΕΤΡΟ' ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΩΝ
ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΑΣ  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ .  ΚΑΙ ΕΖΗΣΑΜΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΡΑΧΟ ΤΟΥΤΟ  ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΩΚΕΑΝΟΥΣ , ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΑΝ ΠΕΛΑΡΓΟΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΓΛΑΡΟΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΖΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.
ΟΜΩΣ ΟΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ  ΝΑΝΟΙ  ΜΑΣ ΜΙΣΗΣΑΝ ΚΑΙ  ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΦΟΒΕΡΟΤΕΡΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΝ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ  ΗΝΙΟΧΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ .
ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ  ΕΘΝΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΙΓΑΡΙΘΜΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΦΘΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ. ΚΑΗΚΑΜΕ ΣΑΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΥΣΙΜΟ  ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ  ΔΙΔΑΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ . ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΗ  ΜΑΣ ΑΝΤΑΠΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ  ΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ .
ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΑΜΠΡΗ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΛΙΓΕΝΕΣΙΑ ΤΗΣ 25η΅ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 ΟΝΤΑΣ  ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΣΕ ΔΥΟ ΕΧΘΡΟΥΣ
1/ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΟΥΝΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ
2/ ΣΕ  ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΑΣΙΑΤΙΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ,  ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ  ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΤΑ   ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ  ΊΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ   ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ
 ΚΑΙ .ΕΝΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΕΠΙ ΕΞΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΜΨΟΥΝ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ  ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΜΕ  ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΤΕΣ , ΘΕΟΔΟΥΛΟΥΣ ΣΚΛΑΒΙΝΟΥΣ ΑΣΙΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 1821 Ο ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ  ΘΕΟΔ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΤΑΞΕ "ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΕ ΔΑΥΤΟΥΣ " ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ  ΗΓΕΤΙΣΚΟΥΣ ΜΑΣ  ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ
ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΑΝΟΣΙΟ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ  ΜΠΡΟΣ ΣΕ ΜΙΑ  ΜΗ- ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΤΗΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΥΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΟΣ  ,ΤΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ.ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ  ΑΝΟΗΣΙΩΝ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ .ΔΥΟ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ  ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ   ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΙΑΤΕΣ ΘΕΟΚΡΑΤΕΣ
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ.
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΔΥΟ  ΕΧΘΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΔΙΔΌΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΕΥΡΟ ΣΤΟΝ  ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ.
ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ  Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ, ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΖΗΤΩ Ο ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΖΗΤΩ ΤΟ 1821 .
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ. ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΨΗΛΑ . Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ 

*ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ
25/3/2016
*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης,
Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών
http://amphiktyon.blogspot.com/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Φίλε Κώστα,
Φωνάζεις «Έλληνες αφυπνιστείτε». Πολύ καλά κάνεις και σε συγχαίρω. Όμως κάνεις όπως πολλοί ένα μεγάλο λάθος. Παρουσιάζεις δύο εχθρούς των  Ελλήνων, τους Γερμανούς και τους Ασιάτες Θεοκράτες.
Νομίζω ότι είμαστε αρκετά μπερδεμένοι. Η Ελλάδα καταστράφηκε, αποδεκατίστηκε. Και από εκατοντάδες εκατομμύρια που ήταν, έμειναν  κάτι ψίχουλα και αυτά κανείς δεν ξέρει από πού ήρθαν και πως έτυχε να βρίσκονται σε αυτό το κομμάτι που εμείς μεν ονομάζουμε Ελλάδα αλλά όλοι οι άλλοι δεν το δέχτηκαν ποτέ. Για τους άλλους είμαστε  Γκρεκοί-Ρωμιοί και χριστιανοί ορθόδοξοι. Αυτοί που μας έφεραν εδώ που βρισκόμαστε στα κακά μας χάλια, δεν είναι οι Τούρκοι, ούτε οι Γερμανοί, ούτε οι Ασιάτες Θεοκράτες.
Είναι τα πιόνια του Σιωνισμού που σ αυτούς συμπεριλαμβάνονται οι πολιτικοί  και πνευματικοί ηγέτες.
Αυτοί είναι οι εχθροί του Ελληνισμού και όχι  αυτούς που θέλει να λανσάρει το κατεστημένο για να ελαφρύνει τη θέση του. Αναφέρεις κάποιες γενοκτονίες και σίγουρα εννοείς των ποντίων και των Αρμενίων. Ξεχνάς όμως ή ίσως δεν ξέρεις την εθνοκτονία του χριστιανού ορθοδόξου Τιριδάτ, του βασιλιά των Αρμενίων ο οποίος σε ένα απόγευμα κατέσφαξε  1.500.000 Αρμενίους απλά και μόνο επειδή αρνήθηκαν το  χριστιανικό βάφτισμα. Ξεχνάς τις σφαγές του συνονόματός σου, του «μεγάλου» Κωνσταντίνου, του Θεοδοσίου, του Ιουστινιανού, του Δημητρίου και  τα εκατομμύρια των Ελλήνων που θανατώθηκαν με τις χειρότερες κακοποιήσεις στην Σκυθούπολη  του Ισραήλ;
Ή ξέχασες ποιοι θανάτωσαν τον  Μέγα και θεό Αλέξανδρο αλλά και γιατί τον θανάτωσαν και τον εξαφάνισαν από το πρόσωπο της υφηλίου; Οι Χαλδαίοι που έπαιξαν πρωτεύοντα ρόλο στην θανάτωση του Αλεξάνδρου, το έκαναν για δύο λόγους.
1).. Φοβήθηκαν την οργή του Αλεξάνδρου,  επειδή είχαν ιδιοποιηθεί τα χρήματα που τους έδωσε ο Αλέξανδρος για την ανοικοδόμηση του ναού του Βήλου, τον οποίον είχε καταστρέψει ο Δαρείος. 
2).. Φοβήθηκαν μήπως οι πιστοί τους αλλαξοπιστήσουν και  γίνουν λάτρες του θεού Αλέξανδρου αφού ήξεραν ότι είχε αναγορευτεί θεός και είχε αναγνωριστεί από πολλούς λαούς και από τους Έλληνες.
Όμως εμείς οι «σούπερ» ελληναράδες τιμάμε και δοξολογούμε ακριβώς αυτούς τους Χαλδαίους που θανάτωσαν τον δικό μας πρόγονο και δικό μας θεό Αλέξανδρο αφού ο Αβραάμ, τον οποίο δοξολογούμε ως  δικό μας προπάτορα κατάγεται από την Ουρ της Χαλδαίας «των ενδόξων προπατόρων  ΗΜΩΝ Αβραάμ, Ισαάκ και Ιακώβ». Αυτό ακούμε και δεχόμαστε εδώ και 2000 χρόνια.
Πρώτα οφείλει ο Ελληνικός λαός να αφυπνιστεί και να πετάξει αυτή την αλλοεθνή και βρόμικη γαλούχηση ώστε να επανέλθει στις δικές του ρίζες και να αντλήσει τους δικούς του πνευματικούς και ψυχικούς χυμούς  που εκρέουν από το πνεύμα και το σθένος του Αλεξάνδρου, του Λεωνίδα, του Μιλτιάδη, του Θεμιστοκλή, του Παυσανία, του Ηρακλή, του Περσέα και όλων των Ελλήνων φιλοσόφων και Επιστημόνων.   
Αυτούς τους ήρωες που ξεπέρασαν κάθε ανθρώπινο αλλά και θεϊκό όριο, ποτέ δεν τους αγκαλιάσαμε; Ποτέ δεν τους τιμήσαμε ούτε τους δοξολογήσαμε. Αντίθετα τους κακοποιήσαμε, τους βεβηλώσαμε και πέσαμε θύματα σ αυτούς που μας άλλαξαν τα φώτα με όλη την σημασία της λέξεως.
Το μήνυμα που μας στέλνουν οι Έλληνες του Μαραθώνα, των Θερμοπυλών, της Σαλαμίνας, των Πλαταιών, της Πύδνας, του Γρανικού, της Ισσού, των Γαυγαμήλων και του Υδάσπη ποταμού δεν είναι να ξεσηκωθούμε εναντίον αυτών των δύο εχθρών που αναφέρεις γιατί αυτοί οι δύο μας έβλαψαν εάν μας έβλαψαν πολύ λιγότερο από αυτούς που ανάφερα και από αυτούς που ακόμα την στιγμή αυτή μας γαλουχούνε ανθελληνικά και εβραϊκά.
Εγώ θα ζητούσα την αφύπνιση που περιμένουν οι πρόγονοί μας. Ποια είναι:
     «Αφυπνιστείτε  Ελλαδίτες, και  εάν νιώθετε Έλληνες, τότε  μην δέχεστε
     την δοξολογία και ευλογία  των προπατόρων των Εβραίων ως δικούς
     σας προπάτορες με το των ενδόξων προπατόρων ΗΜΩΝ Αβραάμ….».
     «Μην δέχεστε  στο γάμο την ευχή του παπά να μοιάσετε  τη Σάρα και τον
     Αβραάμ ( να μεγαλουργήσεις όπως η Σάρα και εσύ όπως ο Αβραάμ)».
     «Μην δέχεστε  στον τάφο να σε στέλνει ο ιερέας στην Αγκαλιά του
     Αβραάμ,(Ανάπαυσον τον δούλο σου κύριε εν κόλποις Αβραάμ….)»
     Και κλείνω με την παγίδα της βάφτισης όπου ο Απόστολος Παύλος επίσης
     Χαλδαίος, στο κατά Γαλάτες επιστολή , κεφάλαιο 3 εδάφιο 27-29 λέει:
Αν βαφτιστείς είσαι τέκνο του Χριστού και αφού είσαι τέκνο του Χριστού, τότε είσαι σπέρμα του  Αβραάμ».
     Μια που άρχισα θεωρώ σκόπιμο να σου εξηγήσω και την παγίδα της περιβόητης «Αγίας Τριάδας»που δυστυχώς κανένας δεν την έχει εντοπίσει.
Πατήρ, υιός και άγιο πνεύμα. Ότι από τα τρία και εάν λατρέψεις, θέλεις δεν θέλεις λατρεύεις και τα τρία γιατί δεν διαφέρουν μεταξύ τους. Ο θεός όμως είναι αυτός που κατασκεύασε ο Μωϋσής δηλαδή ο Γιαχοβάς. Ο Χριστός είναι ο γιος  αυτού του κατασκευασμένου φαντάσματος και το άγιο πνεύμα, είναι ο «κύριος»Ιωάννης (το εν περιστερά στον Ιορδάνη ποταμό). Ο Εβραίος έστησε μία μελετημένη παγίδα για να συνδέσει τους χριστιανούς με την δική του θρησκεία και να τους εβραιοποιήσει σαν δούλος χωρίς να το αντιληφθούν. Από την αρχή οι Εβραίοι λάνσαραν την δική τους θρησκεία, επειδή όμως ήξεραν ότι δεν θα την δεχόταν οι Ευρωπαίοι, δημιούργησαν την παγίδα με τον Χριστό και έτσι συνέδεσαν τα πάντα με τον εαυτό τους και εμείς ζητάμε αφύπνιση  για ένα κακό που ίσως για την Ελλάδα να μην υπήρχε ποτέ εάν η Ελλάδα παρέμεινα Ελλάδα και όχι πιόνι των Εβραίων όπως είναι σήμερα.
Όλοι αυτοί που αναφέρεις, αντιμετώπισαν το χάρο για να μην βεβηλωθούν τα ιερά των προγόνων τους. Εμείς  βεβηλώσαμε και ατιμάσαμε τα ιερά τους. Ο Αλέξανδρος όταν πάτησε στην Μ. Ασία κάρφωσε το δόρυ του στο έδαφος ύψωσε ψηλά το χέρι του  και φώναξε;
             «Ποτέ δεν θα συγχωρήσω αυτούς που ατίμασαν τα ιερά   
          των προγόνων  μου, ούτε και εάν μετανοήσουν».
Είχε ιερά ο Αλέξανδρος και απαίτησε τιμή και προστασία. Τι κάναμε εμείς οι δήθεν «Ἑλληνες»;
Είναι λοιπόν καιρός να αφυπνιστούμε αλλά η αφύπνιση να μην είναι ένα όνειρο αλλά μία πραγματικότητα η οποία απαιτεί έμπρακτες θυσίες, έναν αγώνα με κινδύνους γιατί αυτοί οι απόγονοι των φονιάδων Χαλδαίων, δεν θα το επιτρέψουν χωρίς  σκληρή μάχη.
Σε χαιρετώ
Αριστοτέλης Κακογεωργίου
από την Ομάδα «Ἑ» της Αλεξανδρινής Θρησκείας