Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΗΜΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΝΤΑΦΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΗΜΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΝΤΑΦΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
H Eλλάδα εάν εμπλακεί και σε νέο, τρίτο κατά σειράν, Μνημόνιο, δεν έχει ούτε ελπίδες, ούτε προοπτικές σωτηρίας... Ενδεικτικά να αναφερθεί ότι το 2010 το εξ. δημ. χρέος ανερχόταν στα 120 δισ ευρώ και σήμερα, μετά από εκποιήσεις, φοροκαταιγίδα, εκατομμύρια ανέργους, θυσίες κλπ έχει εκτοξευθεί στα 300 δισ με διαρκώς αυξητικές τάσεις... Το παραδέχθηκε και ο Αμερικανός Υπουργός Οικονομικών Λιου ότι το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο... Και ενώ λέγονται όλα αυτά, και ενώ Μέρκελ και Σόϊμπλε κατηγορηματικά δηλώνουν ότι ενδεχόμενο διαγραφής μέρους του χρέους δεν υφίσταται, την ίδια ώρα, οι κυβερνώντες των Αθηνών, "ξέχασαν" ολοκληρωτικά και τις "κόκκινες γραμμές" και τα "Κούγκια" και ικετεύουν για συμφωνία μνημονιακή που θα φέρει νέα δυσβάστακτα μέτρα τουλάχιστον 15 δισ ευρώ (και βλέπουμε στην πορεία!).
Το σαφές ΟΧΙ του Ελληνικού Λαού στο Δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, ήταν σαφές: ΗΤΑΝ ΟΧΙ ΣΕ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ! Ο Τσίπρας χρησιμοποίησε την λαϊκή απόφανση για να ενισχυθεί πολιτικά και τώρα, αντί να υλοποιήσει την επιταγή αυτή, υπαναχωρεί και γίνεται απόλυτα δεκτικός στις ιταμές αξιώσεις των ξένων τοκογλύφων, ετοιμαζόμενος να υπογράψει ένα νέο Μνημόνιο που θα ενταφιάσει την Ελλάδα! Θα φάνταζε παρανοϊκό, εάν δεν επρόκειτο για ένα σατανικά προδιαγεγραμμένο σχέδιο της ξενοκρατίας να διαλύσει την Ελλάδα, να υφαρπάξει τον εθνικό της πλούτο και να επιβάλλει πλήρη εποικισμό της πατρώας γης από στίφη λαθρομεταναστών! Καθόλου τυχαία, παράλληλα προς το Μνημόνιο της Εξαθλίωσης και της Εθνοπροδοσίας, μεθοδεύθηκε και το νομοσχέδιο για την απόκτηση ιθαγένειας (η οποία σημειωτέον δεν εκχωρείται καθ΄ ότι αποτελεί βιολογικό γεγονός σε αντίθεση προς την υπηκοότητα που παραχωρείται υπό ορισμένες προϋποθέσεις), ώστε να δοθεί η χαριστική βολή στον Ελληνισμό!
Είναι γνωστό ότι οι θέσεις του Σύριζα διολίσθησαν από το αίτημα για διαγραφή του χρέους σε απόλυτο βαθμό, σε μερική διαγραφή προεκλογικά και τώρα σε απόλυτη αναγνώριση και σεβασμό του! Δηλαδή πλήρης μεταστροφή! Οι άνθρωποι αυτοί είναι εθνικά επικίνδυνοι γιατί εκμεταλλεύθηκαν την δίψα του κόσμου για ανανέωση, για απαλλαγή από τον βόρβορο του κατεστημένου και εμφανιζόμενοι ως πολλά υποσχόμενοι και ανανεωτές, ρίχνουν την χώρα στα ίδια και χειρότερα τάρταρα, αλυσσοδένοντάς την με τις πιο βαριές μνημονιακές αλυσίδες!
ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΩΝ/ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΩΣ ΕΠΑΧΘΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ! Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑΝΑΙ ΤΡΑΧΥΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ!