Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016

Μας κυβερνάει αριστερή σταλινική Χούντα!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Μας κυβερνάει αριστερή σταλινική Χούντα!!! 

================================================

 

είναι τυχαίο ότι μόλις έπιασε αυτά τα βρομόσκυλα που έβριζαν τους 3 νεκρούς πιλότους τον ξύλωσαν αμέσως;;; Μας κυβερνάει αριστερή σταλινική Χούντα!!!

Posted by diafimiseto στο 18/02/2016

 …δεν θέλουν να πιάνουν τους παιδόφιλους και τους απατεώνες απο το ιντερνετ..δεν θέλουν ν’ αποτρέπουν αυτοκτονίες…θέλουν μόνο να υπάρχουν ανώμαλοι (σαν κι αυτούς), κλέφτες, σκοτάδι και παρακμή…. Αυτοί που τον υποβάθμισαν ξέρουν και φοβούνται πως αν αποκαλύψει τα όσα ξέρει κάποιοι απ’ αυτούς θα σβήσουν απ’τον χάρτη…

Ο Υποστράτηγος Μανώλης Σφακιανάκης δεν είναι πλέον ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Ο άνθρωπος που έχτισε από το μηδέν, από το 1995 έως και σήμερα, την υπηρεσία με τις πολυάριθμες επιτυχίες και τις δεκάδες περιπτώσεις διάσωσης ανθρώπινων ζωών, μετατίθεται σε μία δευτερεύουσα “ανενεργή” υπηρεσία, Κλάδος Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού, μετά τις τελευταίες κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ.

 

Διατήρησε τον βαθμό του υποστρατήγου αλλά η μετάθεσή του στην εν λόγω υπηρεσία – η οποία διατάχθηκε με επείγον σήμα του Δ/ντη της ΕΛΑΣ κ. Τσουβάλα – θεωρείται σαφής υποβάθμιση και προφανώς θέτει ζήτημα μελλοντικής αποστρατίας του.

Η απομάκρυνση του κυρίου Σφακιανάκη θεωρείται απροσδόκητη ενώ πηγές της ΕΛΑΣ σχολιάζουν ότι ενδεχομένως οφείλεται στο μένος υψηλόβαθμων αξιωματούχων της Αστυνομίας στο πρόσωπό του, οι οποίοι ανησυχούσαν ότι η παρουσία Σφακιανάκη επηρεάζει δυσμενώς τη δική τους πορεία και ανέλιξη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο υποστράτηγος Σφακιανάκης δεν αποδέχεται την μετακίνηση και θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια.

Ο σταλινικός ερντογάν της Ελλάδας, ο δικτάτορας του κερατά Τσίπρας θέλει να φιμώσει το ίντερνετ. Σκοπός τους είναι να κλείσουν τα site και να πιάνουν όσους αντιστέκονται,όσους ξεσκεπάζουν τις βρομιές τους κι όσους τον βρίζουν. Κατά τα άλλα οι χρυσαυγίτες είναι οι φασίστες. Οι δημοκράτες είναι οι Σταλινικοί, οι βορειοκορεάτες Συριζαίοι. Απορούμε ποιος “δημοκράτης” ψηφοφόρος θα πετάξει την ψήφο του σε αυτόν τον αλήτη. Καταρρέει ο τράγος, πιο μασώνος και ψεύτης πεθαίνεις. Ευτυχως που καταρρέουν και δεν θα προλάβουν να κάνουν πολλά αίσχη…όσο για τον κύριο Σφακιανάκη μόνον ΕΥΓΕ και μπράβο του αξίζουν! Ηταν μοναδικός και  άξιος για το δύσκολο έργο του και για τις επιτυχίες του που όλοι μας τις γνωρίζουμε!

https://cretanpatriot.wordpress.com/2016/02/18/%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CF%85%CF%87%CE%B1%CE%AF%CE%BF-%CF%8C%CF%84%CE%B9-%CE%BC%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CF%82-%CE%AD%CF%80%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%B5-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B1-%CE%B2/ 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Με εντολή Τσίπρα παραμένει ο Σφακιανάκης επικεφαλής στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Στην ανάκληση της μετάθεσης του υποστρατήγου Μανώλη Σφακιανάκη στον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού προχώρησε η κυβέρνηση, με εντολή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Υπενθυμίζεται πως ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων για την καρατόμηση του υποστρατήγου από την Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Πριν από λίγα λεπτά εκδόθηκε σήμα από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ότι η μεταθεση του Μανώλη Σφακιανάκη στον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού ανακαλείται. Από την εξέλιξη αυτή είναι βαρύτατα εκτεθειμένος ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Τόσκας, ο οποίος το πρωί της Πέμπτης από το βήμα της Βουλής, ούτε λίγο-ούτε πολύ, απέδωσε στις... δημόσιες σχέσεις τις μεγάλες επιτυχίες του υποστρατήγου Σφακιανάκη.

Πηγή: iefimerida.gr

http://30imeres.blogspot.gr/